Oprawa i doping na meczach
Ge(L)o pisze:Nie mogą, bo my przychodzimy oglądać wydarzenia na torze,a nie flagi (kibice po prawej od tzw. fanklubu).
O to juz wiadomo kto się dziś darł żeby flagi wieszac niżej gdy je rozwieszaliśmy.
A tak na marginesie, każdy wie gdzie zawsze wiszą flagi i jak mu nie pasuje to ma mnóstwo innych miejsc na stadionie gdzie flagi nie przeszkadzaja nawet w najmniejszym stopniu, a z sektora po prawej jak i po lewej stronie od tego gdzie siedzi m.in. fan klub i gdzie zawsze wiszą flagi widocznośc na tor jest praktycznie taka sama więc nie ma problemu aby usiąść sektor dalej/bliżej.
Ge(L)u w Wa-wie na żylecie też Ci flagi za wysoko wiszą
O widzisz jak Ty nic nie wiesz. Nie darłem się ja akurat,ale równie dobrze mógłbym to być ja, więc nieważne.
Do czego to doszło, żeby ludzie z tzw. fanklubu ustalali mi miejsce mojego siedzenia podczas meczu żużlowego. Zamiast wysyłać mnie na inny sektor może pomyślcie o tym, żeby sami się przenieść w miejsce, gdzie wasze flagi nie będą nikomu przeszkadzać (proponuję I wiraż).
W Wawie na żylecie nie miałem okazji być, więc Ci nie powiem czy flagi są tam za wysoko (pewnie są, ale nikomu to nie przeszkadza, bo tam się przede wszystkim drze ryja, wywija flagami,skacze, tanczy itp,a nie ogląda mecz i każdy kto tam idzie to się z tym liczy), na Krytej są ok.
Do czego to doszło, żeby ludzie z tzw. fanklubu ustalali mi miejsce mojego siedzenia podczas meczu żużlowego. Zamiast wysyłać mnie na inny sektor może pomyślcie o tym, żeby sami się przenieść w miejsce, gdzie wasze flagi nie będą nikomu przeszkadzać (proponuję I wiraż).
W Wawie na żylecie nie miałem okazji być, więc Ci nie powiem czy flagi są tam za wysoko (pewnie są, ale nikomu to nie przeszkadza, bo tam się przede wszystkim drze ryja, wywija flagami,skacze, tanczy itp,a nie ogląda mecz i każdy kto tam idzie to się z tym liczy), na Krytej są ok.