Nasi rywale w sezonie 2007
-
Speedway Fan
- Senior
bartosch pisze:Smirnek_ pisze:Anglicy w ogóle są jacyś trefni. Loram kontuzja. Nicholls nie jest na każdym meczu. Richardson wydaje się bez formy... Tylko Screen machine i Harris są pewni
nie mozna wszystkich wrzucac do jednej szafy. mam jednego Angola na oku, da rade:)
Jeszcze daleko do polowy tego sezonu, ale jakby co, to warto nawet ze 3 miec na oku w kontekscie sezonu 2008. Harris dzisiaj w GP rewelacja - swietny wynik i kapitalne szarze, ale jak utrzyma poziom do konca roku - to pewnie wchlonie go e-liga. Andre Compton - caly czas czolowka Premier League, w tym sezonie prawie bezkonkurencyjny na zapleczu ligi angielskiej, cos jak rok temu "Zorro". Na razie Compton slabo wypadl w Szwecji, ale warto zaryzykowac. Malo znany w Polsce, nie powinno byc wielkiej licytacji, a moze sie udac. No i jest jeszcze jeden, ktorego bartosch powinien miec na oku. Reprezentuje Wielka Brytanie, duzo mlodszy od wspomnianej dwojki. Nazwiska nie bede pisac, Gawrzyk zaleca "nie naglasniac sprawy" - chociaz na PW mi nie odpisal, wiec nie wiem, czy klub trzyma reke na pulsie - a warto.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Nie no kuna panowie z jednej strony pisze boxing i Gawrzyk zeby sprawy nie naglasniac i nie podawac nazwiska, z drugiej strony Hans swoim postem ogranicze gupe potencjalnych takk znaczaco, ze... Troche powagi bo narazie konspiracja jest na poziomie tej z "Rozmow Kontrolowanych":
– Aha, proszÄ™. HasÅ‚o pan zna?
– Jakie hasÅ‚o?
– "Å»yrafy wchodzÄ… do szafy."
– OczywiÅ›cie, że znam.
– Musi pan je powiedzieć.
– Naturalnie: "Å»yrafy wchodzÄ… do szafy.

– Aha, proszÄ™. HasÅ‚o pan zna?
– Jakie hasÅ‚o?
– "Å»yrafy wchodzÄ… do szafy."
– OczywiÅ›cie, że znam.
– Musi pan je powiedzieć.
– Naturalnie: "Å»yrafy wchodzÄ… do szafy.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
- kleczes_GKM
- Szkółkowicz
- Kontakt:
-
Speedway Fan
- Senior
- kleczes_GKM
- Szkółkowicz
- Kontakt:
kleczes_GKM pisze:Nie byloby rowniez nic dziwnego w tym, gdyby rozmawial z kilkoma wyrozniajacymi sie wczoraj zawodnikami na temat ewentualnych startow w przyszlym sezonie...
Kleczes, zamiast sprowadzac podrzednych juniorow z zagranicy, dajcie lepiej szanse Polakom (doslownie i w przenosni):!:
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Speedway Fan pisze:Pojechał z Kamilem Brzozowskim
a może z Polakiem
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Jaacie, ja nie wiem, jak Gdansk mogl przegrac mecz w Grudziadzu, ktory byl w dodatku oslabiony brakiem Krzyzaniaka....
A Poznan prowadzi w Gnieznie... Musimy koniecznie wlaczyc na wyjazdach, zwyciestwa sa mozliwe! Grudziadz zremisowal, teraz Poznan walczy...
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
-
Speedway Fan
- Senior
... ósme miejsce przy tegorocznym systemie play-off to prawie pewny spadek, niech Harry albo wycofa drużynę z rozgrywek żeby nie było długów na koniec albo niech Jasiek przestanie opowiadać bzdury o wyższości Trumińskiego i Dawida nad zakontraktowanymi obco, kwestia tylko czy oni maja sprzet na polskie tory bo trzeba zacząc wygrywać mecze bo tak naprawdę gdy nie ma bonusów to czy się przegra do dwudziestu czy do czterdziestu efekt ten sam
-
Speedway Fan
- Senior
Dziwię się Waszym wpisom. Po dzisiejszej kolejce wydaje się, że Gniezno stało się faworytem nr 1 do spadku - na wyjazdach kompletnie sobie nie radzą, a w domu stracili punkty z zespołami typowanymi do degradacji (Grudziądz, Poznań). My natomiast przegraliśmy to co przegrać mieliśmy i teraz powinno być już tylko lepiej. Więcej wiary, ludzie
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Z tym, że znając nasze "szczęście" w Gnieźnie polegniemy. Do składu wróci Gomólski, a Stead nie pojedzie tak jak dzisiaj. Grudziądz wygrał z Gdańskiem co też troszkę komplikuje.
Patrząc na terminarz wg. mnie wygramy jeszcze z Rybnikiem, Gnieznem, Gdańskiem i Grudziądzem. Co da nam po rundzie zasadniczej 10 pkt. Na obecną chwilę tabela prezentuje się następująco:
Nazwa/Mecze/Pkt
1. Stal Gorzów / 7 / 14
2. KM Ostrów / 6 / 10
3. RKM Rybnik / 7 / 7
4. GTÅ» GrudziÄ…dz / 6 / 7
5. PSŻ Poznań / 7 / 7
6. Wybrzeże Gdańsk / 7 / 6
7. Start Gniezno / 6 / 5
8. TÅ» Lublin / 6 / 2
O utrzymanie będzie niesamowicie trudno. Jednak trzeba wierzyć do końca.
Pozdrawiam
Patrząc na terminarz wg. mnie wygramy jeszcze z Rybnikiem, Gnieznem, Gdańskiem i Grudziądzem. Co da nam po rundzie zasadniczej 10 pkt. Na obecną chwilę tabela prezentuje się następująco:
Nazwa/Mecze/Pkt
1. Stal Gorzów / 7 / 14
2. KM Ostrów / 6 / 10
3. RKM Rybnik / 7 / 7
4. GTÅ» GrudziÄ…dz / 6 / 7
5. PSŻ Poznań / 7 / 7
6. Wybrzeże Gdańsk / 7 / 6
7. Start Gniezno / 6 / 5
8. TÅ» Lublin / 6 / 2
O utrzymanie będzie niesamowicie trudno. Jednak trzeba wierzyć do końca.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN