Szkółka
-
Speedway Fan
- Senior
-
Speedway Fan
- Senior
Speedway Fan pisze:Można ale na pewno szybciej odpowiedź by dostał dzwoniąc, a nie pytać się po parę razy.
Nie wiem jak to u nas działa ale o tej porze raczej nikt by nie odebrał telefonu w klubie.Tak mi się wydaje. A na forum jest przecież kierownik, dyrektor i inne dobrze poinformowane osoby. Więc wydaję się, że szybciej odpowiedź powinien uzyskać tutaj - na zuzel.info
koniec tematu, pozdrawiam

-
Speedway Fan
- Senior
harry pisze:Można się zapisywać na kazdym treningu.
Panie Jarosławie, jak to wygląda dokładnie?? BO mlodszy brat by sie zapisach chcial.
1. w jakim miejscu trzeba sie zapisac?
2. jak to zrobic (
3. czy musi byc osoba dorosła przy tym zapisie
4.czy bedzie trzeba poczatkowo ponosic jakies koszty
i jeszcze to co wazne dla tych co chca sie zapisac, prosze o odpowiedz!!!!
pzdr
Na pewno nie da się przez internet zapisać do szkółki
Najlepiej jakby na trening przyszedł Twój brat z kimś z rodziców i wszystkiego się dowie...
To jest moja prywatna rada oczywiście a nie stanowisko klubu (tak na wszelki wypadek piszę, żeby ktoś tego niewłaściwie nie odebrał)
Najlepiej jakby na trening przyszedł Twój brat z kimś z rodziców i wszystkiego się dowie...
To jest moja prywatna rada oczywiście a nie stanowisko klubu (tak na wszelki wypadek piszę, żeby ktoś tego niewłaściwie nie odebrał)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Re: Szkółka
Czy moglby ktoś napisać z klubu czy szkółkowe motocykle te 2 co sa czy tam jeden sa juz poskładane??Doszły mnie słuchy że jest 1 motor złożony!
Prosze o jakies info!
Prosze o jakies info!
>>ŻyCie..To..Jazda<<
Kuper jesteś zajebisty !!! Idź człowieku do klubu i sie w końcu zapisz do tej szkółki!!! Jeśli już to uczynisz to z pewnością bedziesz super poinformowany czy w szkółce jest jeden motocykl czy może sto!!! Połowa twoich wypowiedzi na tym forum to pytania: czy są juz zapisy do szkółki? Kiedy można sie zapisywać? Czy na przyszłym treningu mozna sie zapisywac? Biuro znajduje sie na 2 (słownie drugim piętrze!!!), po logo na drzwiach poznasz , że to akurat ten pokój. Zapukaj nastepnie wejdź i sie dowiedz o co kaman!!!
Staszek Burza Staszek !!!!
mam motor jawe do sprzedania stan dobry + akcesoria (kask buty skura) cena 3000 zł do negocjacji moj tel. 502349584 gg:3336309
W Piątek przed treningiem żużlowców, o godzinie 15:00, odbędzie się zebranie dla chętnych chłopców, którzy nie ukończyli 17 roku życia do szkółki żużlowej. Na pierwszym spotkaniu wymagana jest pisemna zgoda od rodzica lub prawnego opiekuna. Resztę informacji kandydaci otrzymają na spotkaniu, które odbędzie się na stadionie przy Al. Zygmuntowskich 5. Zajęcia poprowadzi trener Janusz Stachyra.
Zapomniałeś dopisać ... z bogatymi rodzicami bo na sprzęt klubowy nie ma co liczyć.
Przyjdź to się przekonasz jak jest 
mam małe pytanko wie ktoś może co było na zebraniu?? i co jest ze szkółką??
gdybym nie chciał to bym sie nie pytał
a są jakieś motory czy trzeba we własnym zakresie??pytanie do tych bardziej zorientowanych
maja24 pisze:gdybym nie chciał to bym sie nie pytała są jakieś motory czy trzeba we własnym zakresie??pytanie do tych bardziej zorientowanych
ja bylem na pierwszym spotkaniu, motor jest jeden, który ledwo zipie jak mówił to pan Siwek, więc musisz mieć wszystko w swoje...
fafel16 pisze:ja bylem na pierwszym spotkaniu, motor jest jeden, który ledwo zipie jak mówił to pan Siwek, więc musisz mieć wszystko w swoje...
spokojnie... zeby wybic z glowy jazde na zuzlu i nie naciagac rodzicow 75% nowo zapisanych wystarczy pewnie i ten co ledwo zipie