3.06.2007 TŻ Sipma Lublin - Start Gniezno

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
rAdEk23
Junior
Kontakt:

Re: 3.06.2007 TÅ» Sipma Lublin-Start Gniezno

#76 Postautor: rAdEk23 » 28 maja 2007, o 21:18

Filip pisze:Mecz już w najbliższą niedzielę wiec zakładam temat, musimy go wygrać, bo inaczej cienko to widze, osobiście dokonał bym dwóch zmian co do dzisiejszego meczu z Rybnikiem, za Piszcz i Trumińskiego chętnie zobaczył bym Johnstona i Ostergaarda.

Skład, który bym wystawił.

1.Stachyra
2.Ostergaard
3.Jeleniewski
4.Johntson
5.Śledź
6.Michaluk
7.Klimek
8.L.Hansen

Juz pisałem ze jak przyjadza nasi obcokrajowcy to pojada za DANIELA I ZA TOMKA a nie za sebastiana ale niektórzy nierozumieje chyba.
A widze ze niekórzy wystawiaja Mateja na mecz z Gnieznem, Matej w tym terminie ma zawodny i niemoze sie pojawic w lublinie informacja od samego Mateja.
Sipma Lublin :D :D :D

rumburaque
Szkółkowicz

#77 Postautor: rumburaque » 28 maja 2007, o 21:57

Wyniki Kjastasa Puodżuksa i Kaia Laukkanena dają do myślenia......

Awatar użytkownika
rAdEk23
Junior
Kontakt:

#78 Postautor: rAdEk23 » 28 maja 2007, o 22:05

Burza dobrze smiga w angli dobrze a w polsce słabo tu moze byc podobnie .
Sipma Lublin :D :D :D

Awatar użytkownika
SpeeDFan

#79 Postautor: SpeeDFan » 28 maja 2007, o 22:56

Filip napisał:
Skład, który bym wystawił.

1.Stachyra
2.Ostergaard
3.Jeleniewski
4.Johntson
5.Śledź
6.Michaluk
7.Klimek
8.L.Hansen[/quote]

Jest tylko jeden "mały" problem... kto zapłaci obcokrajowcom..? jak by wykręcili ponad 10pkt + Darek napewno tez koło 10...
Ostatnio zmieniony 28 maja 2007, o 23:07 przez SpeeDFan, łącznie zmieniany 1 raz.
BYŁ, BĘDZIE, JEST MOTOR RKS!!

harry
Trener

#80 Postautor: harry » 28 maja 2007, o 23:07

keram pisze:Może i pomysłchybiony ale można trochę z takiego posta wyciąnąć wiadomości na temat tych co piszą na forum. Ja już swoje wiem dobrzy doradcy za nie swój czas i nie swoje pieniądze. Dużo gadac a jak coś od siebie to już nie jest tak dobrze. Więc jak coś się samemu nie robi to nie krytykujcie innych. Ktoś musi w takim klubie rządzić i podejmować jakies decyzje może nawet niekiedy chybione. A na forum tylko biadolenie a w składzie na mecz lista życzeń. Nie widzicie że jak p.Jarek nie pociągnie tego okrętu dalej to będziecie płacić za olądanie meczy po 30 w Rzeszowie lub Tarnowie i co tam będzie wasza drużyna. Pomyślec i przespac się z tym zanim znowu jakąś głupote nasmarujecie.

Dzięki za dobre i mądre słowa. Jeżeli chodzi o mnie to sprawa jest przesądzona. Szczególnie po ostatnich doniesieniach. Nie warto dla takich ludzi cokolwiek robić.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Filip
Junior

#81 Postautor: Filip » 28 maja 2007, o 23:13

SpeeDFan pisze:

Jest tylko jeden "mały" problem... kto zapłaci obcokrajowcom..? jak by wykręcili ponad 10pkt + Darek napewno tez koło 10...

No a kto inny jak nie klub :?: Sytuacja jest fatalna więc trzeba wreszcie zaryzykować i postawić na jakiegoś obco, bo już dłużej tak być niemoże... :?

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#82 Postautor: Radzio » 28 maja 2007, o 23:19

Filip pisze:
No a kto inny jak nie klub :?: Sytuacja jest fatalna więc trzeba wreszcie zaryzykować i postawić na jakiegoś obco, bo już dłużej tak być niemoże... :?

człowieku Ty wiesz co ty piszesz? Jutro może już nie być klubu. Nas w tym momencie nie stać na Polski skład a co mówić o ściągnięciu obco. Utrzymać się za wszelką cenę i porobić kolejne długi? Tylko kto te długi będzie spłacał?
Teraz jedyna szansa, że jakiś sponsor da kasę, jeśli nie to niestety trzeba zabrać zabawki:( smutne to ale prawdziwe.

Awatar użytkownika
SpeeDFan

#83 Postautor: SpeeDFan » 28 maja 2007, o 23:21

Filip pisze:
SpeeDFan pisze:

No ja wiem ale skad klub wezmie kase, na Gniezno przyjdzie połowa ludzi która była na meczu z Rybnikiem więc kasa będzie świecic pustakami.. a obco liczą sobie jak za "złoto"... a wiadomo im wieksze zadłuzenie tym blizszy koniec speedwaya w LBN :(
Ostatnio zmieniony 28 maja 2007, o 23:23 przez SpeeDFan, łącznie zmieniany 1 raz.

Filip
Junior

#84 Postautor: Filip » 28 maja 2007, o 23:23

No chyba przeż 1? 2? obcokrajowców nie zbankrutujemy, może troche stracimy, ale przynajmniej będziemy wiedzieli, czy warto na nich stawiać w kolejnych meczach :wink: .

Awatar użytkownika
SpeeDFan

#85 Postautor: SpeeDFan » 28 maja 2007, o 23:27

Filip pisze:
SpeeDFan pisze:
Filip pisze:
SpeeDFan pisze:No ja wiem ale skad klub wezmie kase na Gniezno przyjdzie połowa ludzi która była na meczu z Rybnikiem więc kasa będzie świecic pustakami.. a obco liczą sobie jak za "złoto"... a wiadomo im wieksze zadłuzenie tym blizszy koniec speedwaya w LBN :(

No chyba przeż 1? 2? obcokrajowców nie zbankrutujemy, może troche stracimy, ale przynajmniej będziemy wiedzieli, czy warto na nich stawiać w kolejnych meczach :wink: .

Pozdrawiam

:) nie masz pojęcia ile kosztuje przyjazd takich zawodników.. co z tego jak wygramy wypalcimy im dużo kasy jak już na nastepny mecz nie bedzie za co zaplacic zawodnikom... jeden mecz nas nie ratuje!! trzeba wygrywac wszystko u siebie a przyjedzie chociazby Gorzów.

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#86 Postautor: Radzio » 28 maja 2007, o 23:27

Filip pisze:

Pozdrawiam

koleś ty jakiś nierozumny jesteś. MY NIE MAMY KASY NA KRAJOWY SKŁAD! JUTRO KLUBU JUŻ MOŻE NIE BYĆ. Skąd ci wezmą kasę aby zapłacić za obcokrajowca? powiedz skąd?!

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#87 Postautor: Łoptymista » 28 maja 2007, o 23:28

radziu po cholere gadasz z 8 latkiem
sie dorwalo do kompa to se pisze...

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#88 Postautor: Torsen » 28 maja 2007, o 23:28

harry pisze:Jeżeli chodzi o mnie to sprawa jest przesądzona. Szczególnie po ostatnich doniesieniach. Nie warto dla takich ludzi cokolwiek robić.

Co to za doniesienia i o jakich ludzi chodzi?

Awatar użytkownika
SpeeDFan

#89 Postautor: SpeeDFan » 28 maja 2007, o 23:30

Torsen pisze:
harry pisze:Jeżeli chodzi o mnie to sprawa jest przesądzona. Szczególnie po ostatnich doniesieniach. Nie warto dla takich ludzi cokolwiek robić.

Co to za doniesienia i o jakich ludzi chodzi?

Pewnie o niektórych ( ważnych) sprawach decyduja ludzie, którzy nie mają zielonego pojecia o speedwayu....

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#90 Postautor: Radzio » 28 maja 2007, o 23:31

Łoptymista pisze:radziu po cholere gadasz z 8 latkiem
sie dorwalo do kompa to se pisze...

ok już nie rozmawiam, ale może wkurzyć takie gadanie.

Filip
Junior

#91 Postautor: Filip » 28 maja 2007, o 23:32

Rzeczywiście macie racje, jutro może już nie być klubu, ale już mnie nerwy na to wszystko biorą jak patrze na te przegrane mecze, ale mądrze myśląc to rzeczywiście trzeba wszystko ustabilizować, pojechąć w krajowym? składzie.

Liczy się każdy grosz....

Sorki za tamten post, ale mówie poniosło mnie chyba za bardzo

Awatar użytkownika
SpeeDFan

#92 Postautor: SpeeDFan » 28 maja 2007, o 23:36

Filip pisze:Rzeczywiście macie racje, jutro może już nie być klubu, ale już mnie nerwy na to wszystko biorą jak patrze na te przegrane mecze, ale mądrze myśląc to rzeczywiście trzeba wszystko ustabilizować, pojechąć w krajowym? składzie.

Liczy się każdy grosz....

Sorki za tamten post, ale mówie poniosło mnie chyba za bardzo

Moje zdanie jest takie.. Z Gnieznem powinnismy sobie spokojnie poradzic w takiem skladzie jak z Rybniekiem.. ( licze na to że niektórym ta przegrana przemówiła do rozsądku)... a na mecz z Gorzowem wybrać jednego obco, tego najlepszego z możliwych jakich posiadamy i walczyc aż do końca!!! nie możemy się poddawać!!!!!

Koper
Trener
Kontakt:

#93 Postautor: Koper » 29 maja 2007, o 00:21

SpeeDFan pisze:Moje zdanie jest takie.. Z Gnieznem powinnismy sobie spokojnie poradzic w takiem skladzie jak z Rybniekiem.. ( licze na to że niektórym ta przegrana przemówiła do rozsądku)...

No wlasnie przemowiła:
harry pisze: Jeżeli chodzi o mnie to sprawa jest przesądzona. Szczególnie po ostatnich doniesieniach. Nie warto dla takich ludzi cokolwiek robić.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#94 Postautor: Gelo » 29 maja 2007, o 01:14

W takim składzie jak z Rybnikiem nie poradzimy sobie z Gnieznem. Ten skład jezdzi już ponad połowę sezonu, a mamy dwa punkty na koncie. My musimy ściągnać obcokrajowców - a z czego zapłacić - gówno mnie to obchodzi.

keram
Szkółkowicz
Kontakt:

#95 Postautor: keram » 29 maja 2007, o 05:46

P.Jarku powoli wszystko jeszcze raz przeduskutować i policzyć szkoda lublina bez żużla. Coż decyzja zarządu będzi jaka będzie ale sądze najlepsza z możliwych. Jeżeli mają sie robic jakieś wielkie długi to trzeba sobio dać z tym spokój. Ale moje skromne zdanie jest takie jak sie wycofa drużynę z rozgrywek to żużel w Lublinie już się nie podniesie. Była to jedna dyscyplina sportu na którą chodziłem z przyjemnością moi synowie także. Coż takie obecnie jest życie bez pieniędzy nic sie nie zrobi, a na kredyt nie da się długo żyć. Życzę pomyślnych dzisejszych rozmów i pozostaję dalej optymistą. Tylko tak sobie myślę że nie będzie na co pójść w niedzielne popołudnie w tym dziadoskim mieście. No cóż dzisaj od rana słońce może i dla żużla dziś zaświeci.

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#96 Postautor: DonKamizi » 29 maja 2007, o 09:00

harry pisze:Dzięki za dobre i mądre słowa. Jeżeli chodzi o mnie to sprawa jest przesądzona. Szczególnie po ostatnich doniesieniach. Nie warto dla takich ludzi cokolwiek robić.

Ja poproszę bez niedomowień bo później powstaja plotki często nieprawdziwe.
Nie można choć raz napisać o co i kogo chodzi.Chcialbym takim gościom coś powiedzieć.
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#97 Postautor: Łoptymista » 29 maja 2007, o 09:30

Gelo pisze:W takim składzie jak z Rybnikiem nie poradzimy sobie z Gnieznem. Ten skład jezdzi już ponad połowę sezonu, a mamy dwa punkty na koncie. My musimy ściągnać obcokrajowców - a z czego zapłacić - gówno mnie to obchodzi.

Powinno Cie zainteresowac.
Idac takim tokiem myslenia kibice powinni pisac: mamy wygrywac mecze - gowno nas interesuje kim.
Zarzad juz sie zaczal? Jakas relacja on-line :?: 8)

Awatar użytkownika
AGENCIK
Szkółkowicz

#98 Postautor: AGENCIK » 29 maja 2007, o 09:34

Ale sie porobiło a jeszcze nie tak dawno była mowa ze obcokrajowcy sa tansi od naszych nawet Siwek o tym mowil ze jak otworza rynek to bedzie cacy jak ze mało trzeba było czasu i okazuje sie ze nie było to prawda do konca
Teraz nie stac nas na zwykłego sredniaka by przybył na mecz szkolenie juniorow zanika prawie we wszystkich klubach seniorow polakow coraz mniej wyparlli ich obcy
Niestety zuzel umiera i to kwestia czasu kiedy znikna kolejne kluby z mapy przykre to niestety

ivan.m

#100 Postautor: ivan.m » 29 maja 2007, o 09:42

Pokemon pisze:Uważam, że keram podrzucił dobry pomysł- droższe bilety.

Wcale ten pomysł nie jest dobry. Obecnie i tak są juz drogie. A po co mam placic drozej tylko po to by zobaczyć nieminena czy innego obco skoro nie gwarantuja wyniku