3.06.2007 TŻ Sipma Lublin - Start Gniezno

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
luckas
Szkółkowicz

#301 Postautor: luckas » 3 czerwca 2007, o 14:00

Cooper pisze:Ja bym nawet powiedzial, ze tor jest w dobrym stanie. Tylko duze opady sa w stanie zagrozic dzisiejszemu meczowi.

to dobrze. ale niestety wielu ludzi sie chyba niemozna spodziewac dzis...taka pochmurna pogoda :(
Obrazek

Awatar użytkownika
SpeeDFan

#302 Postautor: SpeeDFan » 3 czerwca 2007, o 17:59

No i chłopaki wyciągneli wnioski i dzisiaj ci co zawodzili w meczu z Rybnikiem pojechali rewelacyjnie.. ( poza Trumińskim ). Oby tak dalej!
BYŁ, BĘDZIE, JEST MOTOR RKS!!

emigrant

#303 Postautor: emigrant » 3 czerwca 2007, o 18:07

Połowa planu wykonana :D Na wyjazd koniecznie za Trumińskiego któregoś obco będzie trzeba wziąść. Czy ktoś mi może powiedzieć tak na oko jaka była frekfencja na stadionie?? (niestety nie miałem tej przyjemności oglądania meczu na żywo)
"Nie zadawaj się z idiotą, najpierw sprowadzi Ciebie do swojego poziomu a później wykończy doświadczeniem"

Awatar użytkownika
Jinxsior
Junior
Kontakt:

#304 Postautor: Jinxsior » 3 czerwca 2007, o 18:08

Moje najszczersze gratulacje za postawe w tym meczu. Meczyk sluchalem w RL i naprawde jestem ogromnie szczesliwy. Nie widzialem jak sie to wszystko odbylo, ale po punktach wychodzi ze nadal najslabszym ogniwem jest Seba. Jedna zmiana wlasnie za Truminskiego, postawa reszty chlopakow jak dzisiaj i o punkty w Gnieznie jestem spokojny.

Nie wiem jaki byl tor, ale po tych sobotnich opadach nie byl chyba zbyt twardy. Wychodzi na to ze potrafimy sie scigac na przyczepnym.

Jeszcze raz GRATULACJE.

koniuszko
Szkółkowicz

#305 Postautor: koniuszko » 3 czerwca 2007, o 18:26

Gratulacje!Najbardziej mnie cieszy że dziś trzech zawodników zdobyło powyżej 10pkt,niewiele brakowało żeby i Darek przekroczył tą granice gdyby nie wykluczenie.Za Sebe dać obco i można spokojnie wygrać w Gnieźnie.Troche mnie do 15 biegu niepokoił Allen ale widać że da sie z nim wygrać podwójnie.Jeszcze raz gratki dla chłopaków :)

kylong
Junior
Kontakt:

#306 Postautor: kylong » 3 czerwca 2007, o 18:40

Brawa za jazde, brawa za walke.
Tor jak na takie ulewy przygotowany znakomicie. Nasi zawodnicy przyzwoicie. Widac ze Jelen i Tomek dogadali sie z maszynami. Seba troche odstawal od reszty. Doping przyzwoity, ale moglo byc lepiej. :wink:

Chyba pierwszy raz wszyscy przyszli po meczu pod trybune:D

Oby tak dalej :idea: 8)

Tanczymy labado :roll: :wink: 8)
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!

Awatar użytkownika
Svn

#307 Postautor: Svn » 3 czerwca 2007, o 18:55

Przepiękny mecz :) Prawie Wszyscy którzy "cieniowali" na Rybniku teraz zdobywali większość punktów. Przepiękna jazda w ostatnim biegu Tomka i Daniela, Allen nie wiedział co zrobić :lol:

pozdro :)

Ge(L)o
Trener

#308 Postautor: Ge(L)o » 3 czerwca 2007, o 18:55

Frekwencja gdzies koło 1000 osób. Doping momentami super. Korgi skąd wytrzasnąłeś gościa w białej bluzce ? :lol: niezły wariat :D
Od strony sportowej : cienizna,z taką jazdą można w Gnieźnie ujechać może 30 pkt, wróci Stead, Gomóła, komplet u siebie Cieślewicz i pozamiatane.
Bardzo ładnie Piszczyk i Dawidek, Darek pechowo, juniorzy cieniutko - Michaluk niech skończy karierę, bo zabije się kiedyś i kogoś przy okazji :roll: Truminsen- no comment, druga liga.
Skąd oni tego Allena wytrzasnęli ? Nie ma ich więcej ?
I co to za ściema z tym Świderskim. Nie wiadomo czy będzie żużel w Lbn, a zabieramy się do rozmów kontraktowych ? Chyba Tarkowski był pijany dzisiaj.

zenek

#309 Postautor: zenek » 3 czerwca 2007, o 19:03

Zgadzam się. Wielkie gratulacje dla ekipy przygotowującej tor, po takiej ilości wody jaka na niego spadła był znakomity. i polewaczka nie była potrzebna jak pisałem wcześniej....Organizacja wzorowo, w porównaniu z meczem z RKM.
Druga sprawa to postawa naszych zawodników. Darek, Dawid i Tomek bardzo dobrze. Rozegranie pierwszego łuku przez Dawida i Tomka mistrzostwo....Daniel mogło być lepiej, mógł wywieźć Allena, ale ściął do krawężnika.Ale występ pozytywny.
Seba widać, że sprzęt nie jedzie, pretensje może mieć tylko do siebie.

I na koniec cichy bohater Rafał. Szacunek za walkę z zawodnikami i ręką!!!!!!
tyle na szybko......

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#310 Postautor: Fork » 3 czerwca 2007, o 19:08

Zwycięzców się nie sądzi.. :wink: więc tylko pochwale.. W pierwszej kolejnosci Dawida, za swietną akcję na wyjściu z pierwszego łuku, kiedy przyblokował bodaj Laukkanena i zrobil miejsce Piszczowi.. piękna sprawa 8)
Dalej... cały zespoł od najlepiej punktujących w dzisiejszych zawodach, po tych, którzy braki punktowe nadrabiali ambicją.. Brawo..
W sumie.. nie przypuszczalem przed kilkoma tygodniami, ze bede sie tak cieszyl z wygranej.. z .. Gnieznem :)
Powoli to juz historia..
Teraz pytanie.. co dalej?

P.S .. Harry zapalisz cygaro? :wink:
trening czyni mistrza.

janek
Kadrowicz

#311 Postautor: janek » 3 czerwca 2007, o 19:09

Chłopaki się sprężyli, lecz mieli naprawdę ciężko bez obco juniora.
Trumiński musi zostać zmieniony, jest jak po raz wtóry okazało najsłabszym ogniwem.A miał podobno coś poprawić w motocyklach??.
Piszcz wreszcie dzisiaj się obudził , aż każdy oczy otwierał szeroko.
Mecz na wyjeździe jednak przegrają, Gniezno ma zawodników Bardzo dobrze przygotowanych sprzętowo.A Kaj Laukannen niesamowidzie waleczny!!!.
Dojdzie Gomólski i będzie pozamiatane

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#312 Postautor: grzesieck » 3 czerwca 2007, o 19:32

Tomek z Dawidem - mistrzowie rozegrania 1 łuku : )

Jak Tomek zostal na starcie to Dawid mu zrobil miejsce, jak Piszczyk wyskoczyl, a Stachyra zostal to Tomek w swoim stylu pojechal mocno z rywalem robiac miejsce Dawidowi przy krawezniku.

rozegrania 1 luku z cala pewnoscia trzeba nauczyc Jelenia, nic by sie nie stalo jakby pojechal z Allenem troche ostrzej tak jak wlasnie Anglik dzisiaj to zrobil ze Sledziem. No i troche szkoda biegu gdzie Daniel nie poczekal na Sebka tylko uciekl do przodu

sedziowie ostatnio na meczach u nas podejmuja bardzo dziwne decyzje, z Rybnikiem Druchniak przewrocil sie przez nikogo nieatakowany - powtorka w 4, dzisiaj Michaluk zrobil akcje, ktora mogla sie bardzo zle skonczyc dla zawodnika Startu - powtorka w 4 :]
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Dj_Korgi
Senior
Kontakt:

#313 Postautor: Dj_Korgi » 3 czerwca 2007, o 19:36

Doping przyzwoity, ale mogło być lepiej.
Jak ex(już decyzja zapadła)-fanklub myśli że nie trzeba już dopingować skoro nie ma FK to tak jest - niestety - no dopiero po meczu coś się ruszyło a swoją drogą - feta jak po zdobyciu złotego medalu DMP :wink:
Korgi skąd wytrzasnąłeś gościa w białej bluzce ? niezły wariat
Z krzesełka :wink: A tak na serio to on zawsze był ale dziś coś wyjątkowo odważny ( za sprawą % ) :wink: Pozdrowienia dla Zuzi :wink: Ge(L)u Ten nie wiem czy mogę użyć tego określenia - starszy pan koło ciebie też niezły był 8)

W Gnieźnie nie ma bata żebyśmy wygrali - niestety
Michaluk niech skończy karierę, bo zabije się kiedyś i kogoś przy okazji
swoją drogą decyzja sędziego z pierwszego biegu to prawdziwa parodia - ale lepiej dla nas "I sędzia też i sędzia też przyjacielem TEŻETu jest" :D
Ostatnio zmieniony 4 czerwca 2007, o 06:30 przez Dj_Korgi, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#314 Postautor: Torsen » 3 czerwca 2007, o 19:39

janek pisze:Piszcz wreszcie dzisiaj się obudził , aż każdy oczy otwierał szeroko.

To chyba tylko ślepi. Piszcz miał bodaj dwa słabe mecze. Natomiast pod względem myślenia na torze, rozgrywania pierwszego łuku oraz waleczności, od początku sezonu jest wśród liderów zespołu. A ci, co przecierają oczy ze zdumienia, czy tam je wybałuszają, nie potrafią chyba odróżnić handicapu sprzętowego od braku formy lub umiejętności.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#315 Postautor: grzesieck » 3 czerwca 2007, o 19:45

Dj_Korgi pisze:Z krzesełka :wink: A tak na serio to on zawsze był ale dziś coś wyjątkowo odważny ( za sprawą % ) :wink: Pozdrowienia dla Zuzi z wybuchową COLĄ :wink:

tego "wariata" nie wpuscilbym na stadion i to dla jego dobra, slaba sprawa w mlodym wieku nie miec swoich zebow, a moze sie to tak dla niego skonczyc jak bedzie dalej najebany wchodzil na kraty

no jak juz sie wzieliscie za ten doping to darujcie sobie jebanie sedziego w sytuacji gdzie podjal on jedyna sluszna decyzje, czyli wykluczyl Sledzia

hasla "kto nie spiewa ten z rzeszowa" tez uwazam za biedne
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Zuzia

#316 Postautor: Zuzia » 3 czerwca 2007, o 19:57

Dj_Korgi pisze:Pozdrowienia dla Zuzi z wybuchowÄ… COLÄ„ :wink:

Hehe z wybuchową colą była Becia, ja dziś nie miałam pragnienia ;-)
Ale spoko już się przyzwyczaiłyśmy, że nas mylą ;-)
Pozdrawiam

kylong pisze:Tanczymy labado :roll: :wink: 8)
:?:

EDIT: nie rozumiem wytłuszczenia literki "o"
Ostatnio zmieniony 3 czerwca 2007, o 20:35 przez Zuzia, łącznie zmieniany 1 raz.
Osobiście to nie chodzi o to ze nie znoszę Boga, to mnie jego fanklub wkurwia.

Awatar użytkownika
Dj_Korgi
Senior
Kontakt:

#317 Postautor: Dj_Korgi » 3 czerwca 2007, o 20:13

a ja uwazam za biedne to że nagle odebrało wam chęć do dopingu kiedy ten jest najbardziej potrzebny
no jak juz sie wzieliscie za ten doping to darujcie sobie jebanie sedziego w sytuacji gdzie podjal on jedyna sluszna decyzje, czyli wykluczyl Sledzia
też uważam to za dobrą decyzję a od jebania to był właśnie wariat
Hehe z wybuchową colą była Becia,
Z ksyw na koszulkach zapamiętałem tylko Zuzię :wink:
ja dziś nie miałam pragnienia
my Sprite - Gniezno pragnienie :lol:
Tanczymy labado
??

Mateusz111
Junior

#318 Postautor: Mateusz111 » 3 czerwca 2007, o 20:33

tego "wariata" nie wpuscilbym na stadion i to dla jego dobra, slaba sprawa w mlodym wieku nie miec swoich zebow, a moze sie to tak dla niego skonczyc jak bedzie dalej najebany wchodzil na kraty

Jakby nie ten wariat to by pewnie nie było ŻADNEGO dopingu! Bo przecież jak już nie ma FK to po co kibicować, nie? :?

Dzieki :wink:
Jakoś wszyscy w tym momencie wstali i zaczeli spiewać :roll:

Filip
Junior

#319 Postautor: Filip » 3 czerwca 2007, o 20:47

Brawo panowie o to chodziło wszyscy pojechali dzisiaj na swoim poziomie oprócz Trumińskiego, na Gniezno trzeba za niego koniecznie jakiegoś obco by o czymś marzyć, Piszcz świetnie Stachyra i Jeleń też no i Śledź, brawo dla Klimka który mimo kontuzjii ręki pojechał i zdobył ważne punkty.
Gniezno samym Allenem meczu nie wygra, ale gdyby pojechał Stead na pewno było by dużo trudniej. Jak to w Gnieźnie niemamy czego szukać? Musimy tam wygrać i być dobrej myśli, że obco Startu nie będzie pasował termin, i teraz jakby na ten mecz dać obco za 2 najlepszych zawodników Piszcza i Jelenia :?: Poprostu dostalibyśmy baty.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#320 Postautor: Gelo » 3 czerwca 2007, o 20:53

Jestem rozczarowany postawą naszych zawodników - żeby się męczyć z takimi kelnerami... Wynik 25:23 kiedy u gości jedzie tylko jeden zawodnik - wstyd. Zachwycacie się Allenem, a nikt nie powie prawdy - ze to TYLKO BYLE JAKI ANGLIK. Niestety woził naszych, bo poza ostatnim biegiem nasi obchodzili się z nim łagodnie i zapraszali wręcz do wyprzedania zostawiając frajersko miejsce. Od meczu w Grudziądzu konsekwentnie twredze, ze Trumiński jest natychmiast do wymiany - nie ma siły, jest pasywny i tchórzliwy. Do tego brak sprzetu. Bez zmiany na obcokrajowca nie mamy czego szukać w rewanżu. Sugeruję dogadanie się z kimś kto jezdzi na twardym torze (nie wiem jak teraz przygotowują w Rzeszowie) i jazda w tygodniu - nawet sparing.

rob7
Senior

#321 Postautor: rob7 » 3 czerwca 2007, o 21:18

Gelo ma racje powinni potrenować na betoniku, myśle że podobny tor jest w Bydgoszczy i koniecznie ktoś za Trumińskiego (Ulrich wydaje się mieć najbardziej ustabilizowaną formę), Kus i Hansen pojechali podobnie (po 8 pkt) i pytanie na kogo postawić?
na betonie w Gnieźnie chyba lepiej sprawdzi się "startowiec" Kus
Ostatnio zmieniony 3 czerwca 2007, o 21:33 przez rob7, łącznie zmieniany 1 raz.

Czarek
Trener

#322 Postautor: Czarek » 3 czerwca 2007, o 21:32

Gelo pisze:Jestem rozczarowany postawą naszych zawodników - żeby się męczyć z takimi kelnerami... Wynik 25:23 kiedy u gości jedzie tylko jeden zawodnik - wstyd. Zachwycacie się Allenem, a nikt nie powie prawdy - ze to TYLKO BYLE JAKI ANGLIK. Niestety woził naszych, bo poza ostatnim biegiem nasi obchodzili się z nim łagodnie i zapraszali wręcz do wyprzedania zostawiając frajersko miejsce. Od meczu w Grudziądzu konsekwentnie twredze, ze Trumiński jest natychmiast do wymiany - nie ma siły, jest pasywny i tchórzliwy. Do tego brak sprzetu. Bez zmiany na obcokrajowca nie mamy czego szukać w rewanżu. Sugeruję dogadanie się z kimś kto jezdzi na twardym torze (nie wiem jak teraz przygotowują w Rzeszowie) i jazda w tygodniu - nawet sparing.

Święte słowa. Przecież ten Allen lepszego meczu nigdzie nie pojedzie, chyba, że z nami w Gnieźnie.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

koniuszko
Szkółkowicz

#323 Postautor: koniuszko » 3 czerwca 2007, o 21:36

Troche sie z Gelem nie zgodze za określenie byle jaki Anglik,bo kilka lat temu mówiło sie że Kylmakorpi to byle jaki Fin a zdażało sie mu wozić najlepszych w I lidze.

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#325 Postautor: InDorka » 3 czerwca 2007, o 21:45

Panowie Gelo,rob7 i czarek czy Wam ktoś kiedyś dogodził?
Pozwólcie cieszyć się normalnym , mniej zorientowanym w zawiłościach tego sportu kibicom (a także mniej "malkontencącym") z dzisiejszej wygranej.
Nastepnego takiego powodu może już nie być......

....... :| .......