3.06.2007 TŻ Sipma Lublin - Start Gniezno

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#376 Postautor: Speedway » 4 czerwca 2007, o 18:21

zkoda tylko ze nie chcą iść na żadne kompromisy przez co nawet ta część osób z fk która chce jeszcze oprócz zajmowania się sprawami opraw itp. również głośno dopingować jest skutecznie do tego zniechęcana...

Chodzi Ci o to, że Korgi i spółka spiewają TŻ a nie "Motor"? Bo nie zauważyłem jakoś prób zniechęcania kogokolwiek. Nawet przeciwnie... :roll:
Obrazek

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#377 Postautor: mikas » 4 czerwca 2007, o 18:31

Tak o to, chcieliśmy połączyć i spiewać wymiennie, ale szczególnie Mati jest tego przeciwnikiem i póki co zawsze był przeciw. Nic więcej nie miałem na myśli. Ale juz nie zabieram głosu w tej sprawie, dla mnie osobiście moga już spiewac jak sobie tam chcą.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Koper
Trener
Kontakt:

#378 Postautor: Koper » 4 czerwca 2007, o 18:34

Mateusz111
Junior

#379 Postautor: Mateusz111 » 4 czerwca 2007, o 18:37

mikas pisze:Tak o to, chcieliśmy połączyć i spiewać wymiennie, ale szczególnie Mati jest tego przeciwnikiem i póki co zawsze był przeciw. Nic więcej nie miałem na myśli. Ale juz nie zabieram głosu w tej sprawie, dla mnie osobiście moga już spiewac jak sobie tam chcą.

:lol: :lol: :lol: Mikas chyba żartujesz :?: Ja byłem zawsze przeciw???? :lol: Mi chodzi tylko o to żeby to wszystko zgrać i jeżeli widzę że jacyś emeryci po prawej (szacuneczek dla nich) zaczynają sami z własnej, nie przymuszonej woli śpiewać TŻ to zasugerowałem Wam żebyście śpiewali to samo. A nie z lewej Motor z prawej TŻ :roll: Jeżeli FK zaczynał śpiewać Motor to się dołączaliśmy...

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#380 Postautor: mikas » 4 czerwca 2007, o 18:44

No trudno mi z Tobą dyskutowac jeśli nie piszesz prawdy. Przypomnij sobie jak na ktorymś z poprzednich meczów dawałem Ci megafon i zasugerowałem żebyście intonowali raz TŻ a raz Motor, co wtedy odpowiedziałeś :?: Nigdy też nie zaintonowaliście przyspiewki z Motorem z tego co pamiętam.

Zresztą nie ważne. Jak powiedziałem, dla mnie intonujcie sobie jakie przyśpiewki chcecie, na pewno już się nie będę do tego wtrącał, obiecuję.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Ge(L)o
Trener

#381 Postautor: Ge(L)o » 4 czerwca 2007, o 18:47

jacyś emeryci po prawej (szacuneczek dla nich) zaczynają sami z własnej, nie przymuszonej woli śpiewać TŻ

wow, zostałem emerytem 8) :wink:

Awatar użytkownika
Dj_Korgi
Senior
Kontakt:

#382 Postautor: Dj_Korgi » 4 czerwca 2007, o 18:58

Tak o to, chcieliśmy połączyć i śpiewać wymiennie, ale szczególnie Mati jest tego przeciwnikiem i póki co zawsze był przeciw. Nic więcej nie miałem na myśli. Ale już nie zabieram głosu w tej sprawie, dla mnie osobiście mogą już śpiewać jak sobie tam chcą.
widzę , że jedynym wyjściem jest zgłosić naszą drużynę do przyszłego sezonu pod szyldem TŻ Motor Lublin ale nie wybiegajmy w przyszłość. A co śpiewania motor: sprawa była wałkowana n razy i nigdy nie dojdziemy do porozumienia. Ja jestem za Teżetem bo na Teżecie się wychowałem i z tym kojarzy mi się żużel w Lublinie i ja też jestem zwolennikiem śpiewania teżet bo kto jeździ w meczu ? Żużlowcy TŻ Lublin czy piłkarze Motoru ?
jacyÅ› emeryci po prawej
tacy emeryci jak my Chińczycy
intonowali raz TŻ a raz Motor, co wtedy odpowiedziałeś
Że raz się zrobi
wow, zostałem emerytem
siema dziadku :wink:

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#383 Postautor: Cooper » 4 czerwca 2007, o 19:00

Dj_Korgi pisze: Ja jestem za Teżetem

Za Teżetem Lublin, czy Teżetem Start Gniezno? :roll: :twisted:
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika