TŻ Lublin - Stal Gorzów
Re: Tż Lublin - Stal Gorzów
Jest polewaczka i są strażacy. Ale deszcz zawsze najlepiej poleje.
O tłumaczeniu nie ma mowy. Dzisiaj wygra lepszy.
Widzę, że kolega już zna wynik. To jaki???
O tłumaczeniu nie ma mowy. Dzisiaj wygra lepszy.
Widzę, że kolega już zna wynik. To jaki???
Ostatnio zmieniony 24 czerwca 2007, o 11:09 przez harry, łącznie zmieniany 1 raz.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
harry pisze:Ru$eK pisze: Ja też już bym najchetniej poszedl na stadion na mecz, to będzie prawdziwa uczta dla kibiców:!:
Kibice Stali siedzą na stadionie już od godzin porannych. I w przypadku niektórych już mozna powiedzieć, że mają ucztę.![]()
Generalnie to czułem się na stadionie jakbym był w Gorzowie
.
Już są na Starym Mieście, zaraz do nich dołączamy
Na meczu poczujesz sie już jak w Lublinie
No i wykrakali pada deszcz
Co pewnie odbije sie na frekwencji jak zwykle a czy pomoze to wygrac mecz okaze sie po zawodach
Co pewnie odbije sie na frekwencji jak zwykle a czy pomoze to wygrac mecz okaze sie po zawodach
Chyba przeoczylem ta informacje, wiec mam pytanie do kompetentnych: od ktorej godziny dzis mozna kupic bilet?
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Wczoraj od 12 a dzisiaj od rana.
A gdzie pada? U mnie ( Świt) nie spadła ani kropla.
A gdzie pada? U mnie ( Świt) nie spadła ani kropla.
Ostatnio zmieniony 24 czerwca 2007, o 11:42 przez harry, łącznie zmieniany 1 raz.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
AGENCIK pisze:No i wykrakali pada deszcz![]()
Ja nie wiem gdzie ten deszcz pada, ale u mnie na Czechowie nie pada
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
i teraz zacznie się chat na temat gdzie pada, gdzie świeci słońce, gdzie trawa jest zielona itp. itd. Nie ma, że pada - wszyscy idziemy na stadion! Może dziś wreszcie kartoniada wypali ?
-
Speedway Fan
- Senior
U mnie pokropiło z dwie minuty i deszcz uciekł.
Åadne wczoraj zawody w Terezano objechaÅ‚ Ferjan i zdobyÅ‚ 5 punktów. W zawodach jechaÅ‚ także Steve Johnston który uzbieraÅ‚ 10 oczek i awansowaÅ‚ dalej.
Może dzisiaj powtórka wyniku
Åadne wczoraj zawody w Terezano objechaÅ‚ Ferjan i zdobyÅ‚ 5 punktów. W zawodach jechaÅ‚ także Steve Johnston który uzbieraÅ‚ 10 oczek i awansowaÅ‚ dalej.
Może dzisiaj powtórka wyniku
Ostatnio zmieniony 24 czerwca 2007, o 11:50 przez Speedway Fan, łącznie zmieniany 1 raz.
Motor jest jeden, kółeczka ma dwa
DziÅ› wygra TÅ» i dwa punkty ma
Niepokonany TÅ» nasz kochany
Niepokonany nasz lubelski klub
A my kibice mamy swoją pieśń
TŻ Lublin - potęgą jest !
DziÅ› wygra TÅ» i dwa punkty ma
Niepokonany TÅ» nasz kochany
Niepokonany nasz lubelski klub
A my kibice mamy swoją pieśń
TŻ Lublin - potęgą jest !
Gawrzyk pisze:Ma...ciek
To jakiś żart?
Dlaczego żart? Rafał pokazał w zeszłym tygodniu na treningu punktowanym że jest w dobrej formie i nie ma sensu marnować kasy ściągając juniora obco, który nie gwarantuje że pojedzie lepiej niż Klimek...
A tak Maciek pokaże się w 1 biegu, a w następnych zastępuje go Rafał
A tak Maciek pokaże się w 1 biegu, a w następnych zastępuje go Rafał

Pewnie Kus i Michaluk 
Nie ma co liczyc, ze Ferjan nagle stracil forme. Moze idzie starym sprawdzonym sposobem Petera Karlssona - polska pierwsza liga (czyt. inwestuje i skupia sie na tym, na czym moze baaardzo dobrze zarobic), potem dlugo dlugo nic, a pozniej zawody indywidualne jak sie uda i inne ligi.
Jedzie Maciek? Kenneth nie mogl?/nie chcial?/nie jest nam potrzebny?/a moze jest slabszy od Macka
??? Hansen nie jest zdaje sie drogi, jezdzi bardzo walecznie i efektownie (mogloby sie to spodobac nowym "ulotkowym" kibicom), moze przywiezc pare punktow, a nam zdaje sie zwyciestwo z liderem jest bardzo potrzebne. Mozna wiedziec, dlaczego nie pojedzie K.Hansen?
Jedzie Maciek? Kenneth nie mogl?/nie chcial?/nie jest nam potrzebny?/a moze jest slabszy od Macka
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
-
Speedway Fan
- Senior
Ta na treningu nie jeździ bo nie ma na czym a w meczu już jedzie. 
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
Speedway Fan pisze:Ta na treningu nie jeździ bo nie ma na czym a w meczu już jedzie.
Zostawcie Maćka w spokoju. Jeszcze przeczyta to i walnie komplet i dopiero wam gały wyskoczą
-
Speedway Fan
- Senior
Na komplet ma ogromne szanse 
-
jataman22
Niech dorzuci ten 1 ptk. i będzie dobrze.Speedway Fan pisze:Ta na treningu nie jeździ bo nie ma na czym a w meczu już jedzie.
Zostawcie Maćka w spokoju. Jeszcze przeczyta to i walnie komplet i dopiero wam gały wyskocząNiech dorzuci ten 1 ptk. i będzie dobrze.
Tak smao cenny jak ten z Gniezna ?
witam kolegów z Lublina, mecz juz za chwilę i czekam na niego z niecierpliwością... Zobaczymy kto wygra..... tak sobie pomyślałem że może będzie ktoś z was miał jeden zbędny program z tego dziśejszgo meczu - potrzebowałbym niewypisany i w bdb stanie, chętnie odkupię, bo na meczyku być nie mogę i odlełość z Gorzowa trochę duża. Z góry dzięki i życzę wielu emocji. pozdrawiam Kibiców TŻ.
p.s. jak by ktoś miał programik w stanie takim jak pisałem powyżej, proszę o kontakt na gg 1502000 lub email mailto:sateliciarz@o2.pl - pozdrawiam raz jeszcze. 
Nie mozna tak bylo od poczatku sezonu
?....Cicho bo teraz kluczowy wyscig 11..taktyczna i pewnie joker
..
edit..
Taktycznie Stal pala...
edit..
Taktycznie Stal pala...
Motor 2023: 1.Zmarzlik 2.Hampel 3.Holder 4. Kubera 5. Lindgren 6.Cierniak 7.Banbor 8.Lampart
No panowie ...czapki z głów!!!
Już dawno mi się tak japa nie uśmiechała jak śledziłem SF. Zazdroszczę wszystkim, którzy mogli być na meczu. Jak zawsze będziemy mieli tak punktujących 5-ciu zawodników to myślę, że jeszcze nie raz przyspożą nam wiele powodów do radości.
Pozdrawiam.
TÅ»...TÅ».......

Pozdrawiam.
TÅ»...TÅ».......
"Nie zadawaj się z idiotą, najpierw sprowadzi Ciebie do swojego poziomu a później wykończy doświadczeniem"
Gratulacje dla chłopaków. Kawał dobrej roboty! Podobnie jak mój poprzednik żałuję, że nie miałem okazji zobaczyć tego na własne oczy. BRAWO!
PS. Jaka szkoda, że w tym sezonie nie ma bonusów
PS. Jaka szkoda, że w tym sezonie nie ma bonusów
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Wlaśnie wrócilem z meczyku poprostu jestem zajebiście szczęśliwy az po którymś tam biegu prawie nie poplakalem się ze szczęścia.Wygrać tak wysoko z liderem krajowym składem, mistrzostwo świata poprostu, dlaczego tak nie można było jechać z Rybnikiem ??? W koncu Truminski ma sprzęta widac sprowadzenie Frankowa dało duży ale to bardzo duży plus.
Dawidek rewelacja, a i doping super jak nigdy, chyba najlepszy doping od 2004 roku a może i jeszce lepszy.
Ide sie napić trza wypić za zdrówko chłopaków należy to im się.
Dawidek rewelacja, a i doping super jak nigdy, chyba najlepszy doping od 2004 roku a może i jeszce lepszy.
Ide sie napić trza wypić za zdrówko chłopaków należy to im się.
Piękny mecz, piękne zwycięstwo.
Tylko mnie trochę gardło boli...
Zielona, Zielona piękna okolica....
Tylko mnie trochę gardło boli...
Zielona, Zielona piękna okolica....
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!