Jak widać nie tylko w Lublinie mają problem z kosztorysami
Stadion
Re: Stadion
http://www.sport.pl/pilka/1,70994,4237547.html
-
Mateusz111
- Junior
Projekt jest ale szkoda ze nie bedzie wykonania
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Kibicom Motoru nie podoba sie ze na stadionie przy Zygmuntowskich w barwach Motoru moze wystepowac straniero:
http://www.sport.pl/sport/1,74696,4241481.html
Przeczytajcie i ocencie sami...
http://www.sport.pl/sport/1,74696,4241481.html
Przeczytajcie i ocencie sami...
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
trochę się dziwię, że dziennikarze dopiero teraz zauważyli, że nasz stadion jest jakby to ująć... do dupy ( ale lepiej późno niż wcale )
Lublin. MieÅ›cina koÅ‚o ÅÄ™cznej
Wymogi PZPN dla dociekliwych
Lublin. MieÅ›cina koÅ‚o ÅÄ™cznej
Wymogi PZPN dla dociekliwych
Wszystko wskazuje na to, że są to już ostatnie dni lubelskiego Motoru. Dzisiaj miała powstać Spółka Sportowa Lublin, w której miało być też miejsce dla Motoru. Niestety SSL nie powstała. Przeciwko SSL była Komisja Sportu. Skończyło się na tym, że na czwartkowej sesji rady miasta prezydent Adam Wasilewski zdjął punkt o powołaniu spółki z porządku obrad. Tłumaczył, że projekt nie ma szans na poparcie większości radnych. Trochę to dziwne ponieważ wcześniej była przygotowywana Spółka Akcyjna Motoru z udziałem miasta, a na kilka dni przed sesją Rady Miasta, ustalono, że będzie to SSL. To po co były składane te wszystkie obietnice? Jeszcze raz pytamy się po co? Padły kolejne obietnice, ale nie ma konkretów. Cierpliwość stracili piłkarze, którzy od dzisiaj szukają sobie nowych klubów. W najbliższych dniach zarząd Motoru zadecyduje o tym, czy klub będzie występował w drugiej lidze. Czarny scenariusz jest coraz bliżej i znów okazuje się, że Lublin to Polska C.
- Łoptymista
- Trener
Spoko Motor da sobie rade. Moze niech zacznie od zmiany dzialaczy, bo ci jak widac nawet nie byli w stanie do konca zalatwic uchwaly pod siebie. Jeszcze raz okazuje sie, ze jakiestam dogadanki niewiele sa warte kiedy trzeba zrobic cos konkretniejszego.
Mnie tylko fascynuje tendencja w mysleniu kibicow i dzialaczy LKP, ze jedynym zbawieniem dla noznej ma byc miasto. Tylko ono, spolka tylko z nim i nic wiecej. Gdybym to ja byl prezesem LKP to juz dawno [costamcostambym zrobil] :]
Mnie tylko fascynuje tendencja w mysleniu kibicow i dzialaczy LKP, ze jedynym zbawieniem dla noznej ma byc miasto. Tylko ono, spolka tylko z nim i nic wiecej. Gdybym to ja byl prezesem LKP to juz dawno [costamcostambym zrobil] :]