Ludzie napiście cos o walnym!!
Czy już cos wiadomo??
bartosch albo ktos!
Działalność klubu - kłopotów cd....
Re: Działalność klubu - kłopotów cd....
>>ŻyCie..To..Jazda<<
ludzie co z walnym?
moze jeszcze debatuja...mam nadzieje ze o czyms dobrym dla naszego klubu a nie o (nie daj Boze) o rozwiazaniu...
NIGDY O TOBIE NIE ZAPOMNIMY ROBERT !!!![*]
po raz kolejny nie bylo odpowiedniej ilosci osob... i tak naprawde nie mam o czym napisac. w dalszym ciagu szukamy zlotowek i nie skladamy broni. dodatkowo kombinuje jakby tu sciagnac wiecej ludzi na stadion, bo skoro na lidera przychodzi ok. 2500 to cos jest nie tak... licze, ze jak wygramy w Ostrowie to przyjdzie ich przynajmniej dwa razy tyle
pozdrawiam!
carpe diem!
ech...
Ostatnio zmieniony 28 czerwca 2007, o 21:17 przez noe, łącznie zmieniany 1 raz.
Najwazniejsze ustalenie ze jedziemy dalej!!! choc dalej jest to co było czyli kiepsko
_R@fi_ pisze:moze jeszcze debatuja...mam nadzieje ze o czyms dobrym dla naszego klubu a nie o (nie daj Boze) o rozwiazaniu...
no to zajebista organizacja...po raz 2 ten sam problem ehh szkoda gadac...powoli nie wyglada to zbyt ciekawie...na mecz z Gdanskiem napewno przyjdzie troche wiecej ludzi...nawet jak w Ostrowie przegramy...
NIGDY O TOBIE NIE ZAPOMNIMY ROBERT !!!![*]
Znowu zabrakło quorum... wspaniały sygnał dla potencjalnych sponsorów i władz miasta.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
No super,znowu nic nie ustalono.Sytuacja dalej niejasna.No i trzeba znowu czekać.Co w tym wypadku jest zdecydowane?Komisarz?czy kolejne walne?(jaki termin?)A może dano sobie spokój i Harry zostaje(przynajmniej do końca sezonu).Wogóle,czy coś było omawiane na tym walnym?Jak ktoś wie,to proszę o konkrety.
http://www.forum.isq.com.pl Internetowy Quiz Wiedzy o Żużlu. Dołącz do nas!
Mam dwa pomysły aby było więcej ludzi na meczach:
1. Zmiana cen biletów + bilety rodzinne ( jak w każdym cywilizowanym klubie)
2. Odpowiednia godzina rozpoczęcia meczu , bo 16 to napewno nie jest tą hodziną , nawet bez jupiterów można zawody zacząć o 18.30, na luzie!!
1. Zmiana cen biletów + bilety rodzinne ( jak w każdym cywilizowanym klubie)
2. Odpowiednia godzina rozpoczęcia meczu , bo 16 to napewno nie jest tą hodziną , nawet bez jupiterów można zawody zacząć o 18.30, na luzie!!
1. 10/15 zl to chyba max co mozna by zmniejszyc ale czy te 2 zl przyciagnal kibicow ? moim zdaniem NIE.
2. Godzina hm moze 17 byla by lepsza ale ja jestem zdania jak ktos ma przyjsc to przyjdzie czy na 16 czy na 17/18 ewentualnie mozna brac yjazdy na weekendy i moze faktycznie pozniejsza pora byla by bardziej trafna ?
2. Godzina hm moze 17 byla by lepsza ale ja jestem zdania jak ktos ma przyjsc to przyjdzie czy na 16 czy na 17/18 ewentualnie mozna brac yjazdy na weekendy i moze faktycznie pozniejsza pora byla by bardziej trafna ?
harry pisze:Jakby było mało kłopotów to właśnie się dowiedziałem, że nasz toromistrz pan Rysio Kowalczyk miał zawał.
Jak nie idzie, to nie idzie. Pędzę do szpitala.
Prosimy o wiesci ze szpitala.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
-
jataman22
Ja tam się cieszę, że nie było wystarczającej liczy osób
przynajmniej jedziemy dalej. Do kiedy nad klubem wisi, że moze nie istnieć, to chłopaki wszystko wygrywają, a jakby ustalili, że jedziemy i nic nam nie grozi to może zeszłoby powietrze z niektórych
Ludzi trzeba przyciągnąć w inny sposób, niż non stop takie same plakaty, bez żadnego hasła tylko kto z kim, na tronie głównej też można zrobić taką zapowiedz jak np. w Gnieźnie przed naszym meczem, ogień i napisz ze mecz o honor i punkty. Potrzebne są hasła.
Bilety rodzinne bardzo dobry pomysł, bo nie jeden ojciec weżmie syna czy córke jak bedzie miał dopłacic np. 5zł a nie kupowac cały bilet. Ulotki to pomysł taki średni, a napewno nikt nie przyszedł na mecz dlatego, że była zniżka o złotówke no ludzie... bez żartów... 17zł to nie ide, ale jak 15 to ide! Bez żartów...
Przede wszystkim PLAKATY które przyciągną kibiców a nie tylko kto z kim kiedy. Tak przyjdą, ale Ci co już byli, ale nowych widzów nie pozyskamy.
Godzina spotkania też, myslę za wczesna. W niedziele często o 16 się wstaje
Jasno jest do 21 teraz, a nawet pózniej
Ludzi trzeba przyciągnąć w inny sposób, niż non stop takie same plakaty, bez żadnego hasła tylko kto z kim, na tronie głównej też można zrobić taką zapowiedz jak np. w Gnieźnie przed naszym meczem, ogień i napisz ze mecz o honor i punkty. Potrzebne są hasła.
Bilety rodzinne bardzo dobry pomysł, bo nie jeden ojciec weżmie syna czy córke jak bedzie miał dopłacic np. 5zł a nie kupowac cały bilet. Ulotki to pomysł taki średni, a napewno nikt nie przyszedł na mecz dlatego, że była zniżka o złotówke no ludzie... bez żartów... 17zł to nie ide, ale jak 15 to ide! Bez żartów...
Przede wszystkim PLAKATY które przyciągną kibiców a nie tylko kto z kim kiedy. Tak przyjdą, ale Ci co już byli, ale nowych widzów nie pozyskamy.
Godzina spotkania też, myslę za wczesna. W niedziele często o 16 się wstaje
Jasno jest do 21 teraz, a nawet pózniej