Attila Stefani!!!
Przyjmuje zakłady
Zulu pisze:Dla mnie największą niespodzianką będzie, jak się okaże, że Janusz Stachyra podpisał umowę jeszcze na jeden sezon... A tak poważnie to czuję, że w przyszłym sezonie ujrzymy w naszych barwach Petera Karlsona i Andy Smitha. No może jeszcze Pawła Staszka.
Radzio pisze:Co do Darka Śledzia to na 99% dziś nie podpisze kontraktu, (albo jakiego psikusa wywinie i jednak bedzie w Lublinie:) ) ale wogóle to będzie jeździł u nas w tym sezonie i następnym i następnym:) Cieszy mnie wakt że drużyna z Lublina ma żużlowców w większości pochodzących z nad bystrzycy.
Mars18 pisze:Zulu pisze:Dla mnie największą niespodzianką będzie, jak się okaże, że Janusz Stachyra podpisał umowę jeszcze na jeden sezon... A tak poważnie to czuję, że w przyszłym sezonie ujrzymy w naszych barwach Petera Karlsona i Andy Smitha. No może jeszcze Pawła Staszka.
Staszka to zadne wzmocnienie juz wolalbym Truminskiego
Zulu pisze:Mars18 pisze:Zulu pisze:Dla mnie największą niespodzianką będzie, jak się okaże, że Janusz Stachyra podpisał umowę jeszcze na jeden sezon... A tak poważnie to czuję, że w przyszłym sezonie ujrzymy w naszych barwach Petera Karlsona i Andy Smitha. No może jeszcze Pawła Staszka.
Staszka to zadne wzmocnienie juz wolalbym Truminskiego
Staszek w II lidze trzaskał dla GTŻ komplety. Trumiński, poza tegorocznym meczem RKM-WKM, jeździł w ostatnich dwóch sezonach bardzo przeciętnie, jeśli nie słabo.