Żużel w TV
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Re: Żużel w TV
Ja ostatecznie zawody obejrzalem w pubie na ul Jasnej. Polceam, bardzo wygodnie sie oglada, na duzym ekranie, wlaczono nawet na zyczenie Canal Plus Sport.
Nareszcie udalo mi sie dorwac do klawiatury.. 
Przepraszam ze tak wyszlo ale po prostu lokal zostal zamkniety. Nagla prywatna sprawa,
Jeszcze raz przepraszam i zapraszam jutro na baraz.
Przepraszam ze tak wyszlo ale po prostu lokal zostal zamkniety. Nagla prywatna sprawa,
Jeszcze raz przepraszam i zapraszam jutro na baraz.
trening czyni mistrza.
- tezetomaniak
- Trener
Gawrzyk pisze:czy bylo pokazane na otwarcie imprezy w lesznie jakies show w wykonaniu angoli? pytam bo pisal do mnie Ch. Louis w sprawie tego co polscy kibice lubia najbardziej i sie zastanawiam co wymyslili ...
Niemożliwe, żeby tyle browarów wwieźli na stadion
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
A to było jakieś otwarcie z udziałem Angoli i Dunów? Wydawało mi się, że oni zjawią się w Lesznie na jutrzejszym treningu.
raczej skupili sie na Kryszaku i spółce 
chyba że miał na niego przebitkę i słyszał jak m.in. parodiował Golloba
w sobotę nie ma innej opcji jak złoto dla naszych , inny wynik to będzie porażka
Dania ma 2 nazwiska, angole "w gazie" Harrisa i wiecznie niespełnionego (wg mnie) Nichollsa, najgroźniejszy rywal to kangury ale są do objechania bo dwie dziury to Schlein i "Kubica"
U nas wszyscy równo, bez dziur i o to chodzi. Skład wydaje się optymalny, do tego odjechane zawody na swoim sobotnim torze.
Nie może powtórzyć się sytuacja z dwóch pierwszych serii kiedy naszych zaskoczyły warunki i zmieniali motocykle.
Serie od 3 do 5 to 33 punkty kangurów przy 39 naszych orłów i tylko jedno trzecie miejsce na 15 startów i 8 'trójek'.
Uważam że będzie dobrze
chyba że miał na niego przebitkę i słyszał jak m.in. parodiował Golloba
w sobotę nie ma innej opcji jak złoto dla naszych , inny wynik to będzie porażka
Dania ma 2 nazwiska, angole "w gazie" Harrisa i wiecznie niespełnionego (wg mnie) Nichollsa, najgroźniejszy rywal to kangury ale są do objechania bo dwie dziury to Schlein i "Kubica"
U nas wszyscy równo, bez dziur i o to chodzi. Skład wydaje się optymalny, do tego odjechane zawody na swoim sobotnim torze.
Nie może powtórzyć się sytuacja z dwóch pierwszych serii kiedy naszych zaskoczyły warunki i zmieniali motocykle.
Serie od 3 do 5 to 33 punkty kangurów przy 39 naszych orłów i tylko jedno trzecie miejsce na 15 startów i 8 'trójek'.
Uważam że będzie dobrze