Kogo chcialbys widziec w Lublinie w sezonie 2004?
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
No to powoli sytuacja nam sie klaruje:
1.----(Zapewne D.Śledź-Czekamy na wypożyczenie z Wrocka)
2.----(Dados?Dym?Gollob
?)
3.T.Piszcz(Pewne miejsce)
4.G.Knapp(Na 80% pewne miejsce)
5.P.Karlsson(A.Stefani)
6.----(Zapewne D.Jeleniewski-Kontrakt w styczniu)
7.----(Zapewne D.Stachyra-Pewnie podpisze jak jego ojciec podpisze)
TRENER:---(J.Stachyra nie doszedl jeszcze do porozumienia z dzialaczami.Ale i tak podpisze
)
Zostaja:
S.Bałabuch
K.Wrona (KONTRAKT W STYCZNIU)
G.Kosiński(JAK WYŻEJ)
Dyrektor:
J.Siwek
Prezes:
L.Kępa
POZDRO
1.----(Zapewne D.Śledź-Czekamy na wypożyczenie z Wrocka)
2.----(Dados?Dym?Gollob
3.T.Piszcz(Pewne miejsce)
4.G.Knapp(Na 80% pewne miejsce)
5.P.Karlsson(A.Stefani)
6.----(Zapewne D.Jeleniewski-Kontrakt w styczniu)
7.----(Zapewne D.Stachyra-Pewnie podpisze jak jego ojciec podpisze)
TRENER:---(J.Stachyra nie doszedl jeszcze do porozumienia z dzialaczami.Ale i tak podpisze
Zostaja:
S.Bałabuch
K.Wrona (KONTRAKT W STYCZNIU)
G.Kosiński(JAK WYŻEJ)
Dyrektor:
J.Siwek
Prezes:
L.Kępa
POZDRO
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
jak tak bedzie wygladal nasz sklad mozemy walczyc o 2 lakate bo raczej 1 miejsce zajmie KM, ale nie gdybajmy co bedzie to bedzie wszystko jest mozliwe miejsmy tylko nadzieje ze juz nie bedzie kontuzji w TZ-cie to jest moje najwieksze mazenie!! jak ich nie bedzie to jestem w 100% przekonany o tym ze bedziemy mieli przynajmniej baraze!!
NIGDY O TOBIE NIE ZAPOMNIMY ROBERT !!!![*]
Re: Trzon!
Hollywood pisze:
? - Mordel
Mordela nie będzie, dziś zostało to potwierdzone na konferencji.
Re: Trzon!
Shack pisze:Mordela nie będzie, dziś zostało to potwierdzone na konferencji.
Czy to oznacza, że Mordel kończy karierę czy podpisze tzw. kontrakt warszawski, żeby nie pójść na karencję i po wyleczeniu kontuzji spróbuje się gdzieś załapać jak nie u nas to gdzieś w III lidze
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
max3 pisze:Duzo osob ma obawy co do formy Dadosa ,a zobaczcie jaki sezno mial dwa lata temu Chrzanowski a dzisiaj jest liderem Gdanska zawodnikiem gwarantujacym 12 punktow,a Dados moim zdaniem jest wiekszym talentem niz Chzranowski,i jak by przeszeld do Lublina to powyzej 10 punktow by robil na pewno.
ale Dadi chyba kazdy wie jakie mial problemy on ma troche poprzestawiane w glowie nie jest w 100% normalny, ale to moze i lepiej nie bedzie sie nikogo na torze bal -jak ktos bedzie jechal para to sie wwali w srodek i bedzie pierwszy
NIGDY O TOBIE NIE ZAPOMNIMY ROBERT !!!![*]
_R@fi_ pisze:max3 pisze:Duzo osob ma obawy co do formy Dadosa ,a zobaczcie jaki sezno mial dwa lata temu Chrzanowski a dzisiaj jest liderem Gdanska zawodnikiem gwarantujacym 12 punktow,a Dados moim zdaniem jest wiekszym talentem niz Chzranowski,i jak by przeszeld do Lublina to powyzej 10 punktow by robil na pewno.
ale Dadi chyba kazdy wie jakie mial problemy on ma troche poprzestawiane w glowie nie jest w 100% normalny, ale to moze i lepiej nie bedzie sie nikogo na torze bal -jak ktos bedzie jechal para to sie wwali w srodek i bedzie pierwszy) ale tak powaga to lepiej wziasc Barana i Dyma
Baran zostaje na 110% w Rzeszowie co do Dyma to niemam przeciwskazan ale Dados tez mozebyc;)
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

_R@fi_ pisze:Maxx pisze:Panowie spokojnie, stranieri będzie OK, zobaczycie w niedzielę![]()
Pozdrawiam
Maxx skad ta pewnosc ja nie byl bym na twoim miejscu takim optymista jedynym pewniakiem z nowych zawodnikow u nas to chyba Trumna ! a co do Smitha to chyba dziwne ze jeszcze nigdzie nie podpisal no nie?? moze jeszcze kogos z Wawy sciagniemy:P np. Fijalkowski lub M.Jankowski on tez potrafi jezdzic!
Jak widzisz moja pewność odnośnie stranieri nie była bezpodstawna. Mamy znakomitego obcokrajowca i jeśli wszystko potoczy się po mysli lubelskich działaczy to zapewniam, że przynajmniej jeden krajowy senior będzie super...
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Dziwi mnie troche ze dzialacze postanowili zostawic w klubie Stefana. Nie lepiej bylo juz wziasc tego Ruuda,Ljunga czy Lindgrena? moze doswiadczenia wielkiego nie maja ale z takimi zawodnikami mozna wiazac nadzieje na przyszlosc a Stefan tak czy siak gowno zrobi w 1 lidze.
Peter Karlsson nie trzeba komentowac wielkie wzmocnienie i podobno chcial u nas jezdzic i troszki zmniejszyl swoje wymagania.
Piszczo jesli go ominal konutzja smialo moze walczyc o miano najlepszego seniora ligi jesli podkreslam forma dopisze i ominal konutzja.
Knapp trudno cos powiedziec jesli sie nie poprawi to chyba juz dzialacze straca nadzieje bo niema co ukrywac w pewnym stopniu zawiodl ale badzmy dobrej mysli.
Åšledz podpisze lada dzien. Pozostaje w kregu zainteresowan 3 zawodnikow i w tej trojce w 100% jest Andy Smith
co do Dyma juz sam nie wiem ludzie namieszali mi w glowie ale zaintereowanie napewno jest a 3 to nie mam bladego pojecia choc uwazam ze trzeba zastanowic sie nad Gapinskim i ostatecznie Krzysztofem Jablonskim.
Peter Karlsson nie trzeba komentowac wielkie wzmocnienie i podobno chcial u nas jezdzic i troszki zmniejszyl swoje wymagania.
Piszczo jesli go ominal konutzja smialo moze walczyc o miano najlepszego seniora ligi jesli podkreslam forma dopisze i ominal konutzja.
Knapp trudno cos powiedziec jesli sie nie poprawi to chyba juz dzialacze straca nadzieje bo niema co ukrywac w pewnym stopniu zawiodl ale badzmy dobrej mysli.
Åšledz podpisze lada dzien. Pozostaje w kregu zainteresowan 3 zawodnikow i w tej trojce w 100% jest Andy Smith
-
konradeczek_fransik
$korzen$ pisze:
.
hm co do tego seniora to jeśli CIapek podpisze w Rzeszowie to będzie mu cieżko byc najlepszym seniorem:P ,ale pewnie nie podpisze bo Ci nasi działacze to qrwa duzo gadają a nic nie robią!!!!
Baran u nas raczej na 100%
a zagranicznym bedzie walony Szatmari jakis:( obym się mylil i Ten Klingberg podpisał
a i jeszcze u Was macie zawalisty składzik z Peterem Piszczem ( niedługo śledziem) na dodatek z Jeleniem bedzie napewno w pierwszej dwójce:) ale i tak wiem ze wygracie w tym sezonie lige i Tego Wam życze, bo u mnie to chyba z Piła bedziemy walczyć:( pozdrowienia z Rzeszowa:)
gdzie Ci
mody
ktorzy
mi
posty kiedys
wywalali

mody
ktorzy
mi
posty kiedys
wywalali
$korzen$ pisze:Dziwi mnie troche ze dzialacze postanowili zostawic w klubie Stefana. Nie lepiej bylo juz wziasc tego Ruuda,Ljunga czy Lindgrena? moze doswiadczenia wielkiego nie maja ale z takimi zawodnikami mozna wiazac nadzieje na przyszlosc a Stefan tak czy siak gowno zrobi w 1 lidze.
Åšledz podpisze lada dzien. Pozostaje w kregu zainteresowan 3 zawodnikow i w tej trojce w 100% jest Andy Smithco do Dyma juz sam nie wiem ludzie namieszali mi w glowie ale zaintereowanie napewno jest a 3 to nie mam bladego pojecia choc uwazam ze trzeba zastanowic sie nad Gapinskim i ostatecznie Krzysztofem Jablonskim.
jeśli uważnie czytałeś relację z wczorajszej konferencji to zapewne doczytałes się, ze Stefani musi zmienić mechanika (na Fleminga) a co za tym idzie, będzie dysponował pierwszorzędnym sprzętem. Jesli dodać do tego, ze Attila jest tańszy od niejednego krajowego seniora to efekt tego jest taki, ze mamy dobrego zawodnika za stosunkowo niewielkie pieniądze. Poza tym był on jednym z autorów naszego awansu do I ligi. Nie zapominaj o tym. Stefani jak najbardziej jest odpowiedni na I ligę, w ubiegłym sezonie doskonale było widać, że nie miał na czym jechac. Teraz ma to sie zmienić i uważam to za bardzo dobre posuniecie bo Stefan jeździć potrafi i nikt mi nie powie, ze jest inaczej.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Dobrze ze wzielismy Stefana bo po pierwsze jest doswiadczonym zawodnikiem przy dobrym sprzecie nawet z Chrzanowskim wygrac potrafi
Po drugie jest o wiele tanszy niz taki Ljung,a po trzecie Stefan jest nasz
i nie oddamy go nikomu
... Pozdro
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
No dla mnie wielkiej niespodzianki na tej konferencji nie bylo. Spodziewalem sie Karlssona. Oczywiscie przyznaje ze jestem baaaaaardzo zadowolony z naszego obcego =P. Ale szczerze to bardziej mnie cieszy podpisanie kontraktow przez Piszcza i Knappa, bo balem sie ze ich nam zakosza ;/. Ale naszczescie nasi oni sa
. No a teraz jeszce czekan na obiecanego super krajowca 
RadeKas pisze:No dla mnie wielkiej niespodzianki na tej konferencji nie bylo. Spodziewalem sie Karlssona. Oczywiscie przyznaje ze jestem baaaaaardzo zadowolony z naszego obcego =P. Ale szczerze to bardziej mnie cieszy podpisanie kontraktow przez Piszcza i Knappa, bo balem sie ze ich nam zakosza ;/. Ale naszczescie nasi oni sa. No a teraz jeszce czekan na obiecanego super krajowca
Możesz mi wierzyć przyjacielu, że jeśli uda się to co jest w zamierzeniach to i tutaj spotka cię niemniejsze zaskoczenie (być może nie jedno) jak to miało miesce z Karlssonem
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
Maxx pisze:RadeKas pisze:No dla mnie wielkiej niespodzianki na tej konferencji nie bylo. Spodziewalem sie Karlssona. Oczywiscie przyznaje ze jestem baaaaaardzo zadowolony z naszego obcego =P. Ale szczerze to bardziej mnie cieszy podpisanie kontraktow przez Piszcza i Knappa, bo balem sie ze ich nam zakosza ;/. Ale naszczescie nasi oni sa. No a teraz jeszce czekan na obiecanego super krajowca
Możesz mi wierzyć przyjacielu, że jeśli uda się to co jest w zamierzeniach to i tutaj spotka cię niemniejsze zaskoczenie (być może nie jedno) jak to miało miesce z Karlssonem![]()
Pozdrawiam
klub sie interesuje Sledziem(unas bedzie na 100%),Dadosem(zalezy kogo kupi Wts),Dymem(niestety ale moze nic z tego nie wyjsc blizej ma do Ostrowa) i jeszcze kims z Eligi ,niewiem skad wytrzasneliscie ta informacje ze klub chce Smitha dlamnie to bajka
P.S jak wszystko wypali to bedziemy mieli silna druzyne
POZDRAWIAM

$korzen$ pisze:Dziwi mnie troche ze dzialacze postanowili zostawic w klubie Stefana. Nie lepiej bylo juz wziasc tego Ruuda,Ljunga czy Lindgrena? moze doswiadczenia wielkiego nie maja ale z takimi zawodnikami mozna wiazac nadzieje na przyszlosc a Stefan tak czy siak gowno zrobi w 1 lidze.
.
az niechce mi sie tego komentowac