Rafał Klimek
Re: Rafał Klimek
CZego uważem ze sodowka mu uderzyla do glowy?? Rafal zostal okrzykniety wielkim talentem lubelskiego zuzla. Wiec teraz zawodnik ktory jeszcze nic nie osiagnal w sportowej karierze ma zadania od klubu jak solidny ligowiec. Chyba on i papa Klimek wiedzieli na co sie pisza podpisujac kontrakt.
-
jataman22
Mistrzu... ale nie czaisz jednej podstawowej rzeczy... od Rafała g... zależy, jest jeszcze dzieciakiem na utrzymaniu rodziców i to co ojciec zadecyduje to tak bedzie.
O kontrakcie decydował ojciec, co było ujęte w nie jednym wywiadzie, Rafał w czasie przerwy zimowej był w tle, zresztą co się dziwić jest niepełnoletni i jeszcze sam o wszystkim nie decyduje, dlatego żenująca wydaje mi się Twoja krytyka względem Rafała który jest po prostu uzależniony od ojca ze wzgledu na wiek.
Pozdrawiam
O kontrakcie decydował ojciec, co było ujęte w nie jednym wywiadzie, Rafał w czasie przerwy zimowej był w tle, zresztą co się dziwić jest niepełnoletni i jeszcze sam o wszystkim nie decyduje, dlatego żenująca wydaje mi się Twoja krytyka względem Rafała który jest po prostu uzależniony od ojca ze wzgledu na wiek.
Pozdrawiam
Tajemnica "wrzutow" na Klimka ze strony ivana.m jest prosta - ma innego juniorskiego faworyta wsrod naszych wychowankow.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Zgadza siÄ™, to tylko kwestia czasu....
Tylko ciekawe czy doczekamy tego w barwach TŻ-u, czy Rafał będzie wygrywał z seniorami już w innym klubie
Tylko ciekawe czy doczekamy tego w barwach TŻ-u, czy Rafał będzie wygrywał z seniorami już w innym klubie

Nie mam zadnego faworyta. Tylko nie przepadam za klimkiem za jego gwiazdorstwo
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Pewnie w tym ze Rafał pozdrawiał kibiców machając ręką na ostatnim treningu na prezentacji, a moze razi ivana to ze Rafał po wygranych biegach jezdzi na jednym kole 
-
Smirnek_
- Senior
Nie tylko po wygranych 
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Nie tylko po wygranych
To już nie gwiazdorstwo, to bezczelność 
Koper pisze:Nie tylko po wygranychTo już nie gwiazdorstwo, to bezczelność
Domyślam się ,że jesteś niewyspany.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Regdal pisze:Koper pisze:Nie tylko po wygranychTo już nie gwiazdorstwo, to bezczelność
Domyślam się ,że jesteś niewyspany.
Błąd, to ironia odnosnie tego co wypisuje tu Ivan.
Życzę Rafałowi wszystkiego najlepszego ale też nie omieszkam wytknąć mu pewnego zachowania. Chodzi mi o sytuację z meczu Motor - Start. Po przerwaniu pierwszego biegu popisywał się jazdą na jednym kole gdy tymczasem dwaj inni juniorzy zwijali sie na torze z bólu po groźnie wyglądającym upadku. W miom odczuciu było to trochę niesmaczne...
-
zenek
Brawo Rafał, zrobiłeś to co do Ciebie należało, nawet wiecej
Prośba do sponsorów o dofinansowanie chłopaka, bo widać, że chce i na lubelskim torze potrafi wygrać z niejednym ekstraligowym juniorem. Oby podobne wyniki były na wyjazdach i będzie bardzo dobrze.
Po niezbyt udanym początku sezonu widać, że Rafał powolutku małymi kroczkami "łapie jazdę", co pokazał dzisiaj i w niedzielnym meczu.
Prośba do sponsorów o dofinansowanie chłopaka, bo widać, że chce i na lubelskim torze potrafi wygrać z niejednym ekstraligowym juniorem. Oby podobne wyniki były na wyjazdach i będzie bardzo dobrze.
Po niezbyt udanym początku sezonu widać, że Rafał powolutku małymi kroczkami "łapie jazdę", co pokazał dzisiaj i w niedzielnym meczu.
zenek pisze:Brawo Rafał, zrobiłeś to co do Ciebie należało, nawet wiecej![]()
O RLY?
Nie to zebym sie czepial - jest sukces, gratuluje Rafalowi. Ale trzeba brac poprawke na to, ze jechal u siebie, rywali mial srednich [tylko Szczepaniak byl z czolowki ligowych juniorow], w 4 z 5 biegow [nie licze dodatkowego] jeden z rywali nawet nie dojechal do mety. Tak wiec zrobil poprostu swoje ale o zadnym wiecej to raczej nie ma mowy.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
-
zenek
No nie wiem, Szczepaniak, Głuchy, Zieliński, Leś wszyscy jeżdżą w ekstralidze, a z którym z nich Rafał przegrał??Żadnym, więc dla mnie Rafał zrobił więcej niż to czego od niego oczekiwano, wytrzymał presję biegu dodatkowego (patrz Gollob w finale SWC)
Zaraz zapewne dostane odpowiedź, że poza Szczepaniakiem nie było "godnych" rywali, ale co ekstraliga to ekstraliga.
Mimo wszystko Rafałowi za dzisiejszy występ należą się słowa uznania . . .
Zaraz zapewne dostane odpowiedź, że poza Szczepaniakiem nie było "godnych" rywali, ale co ekstraliga to ekstraliga.
Mimo wszystko Rafałowi za dzisiejszy występ należą się słowa uznania . . .
zenek pisze:Prośba do sponsorów o dofinansowanie chłopaka, bo widać, że chce i na lubelskim torze potrafi wygrać z niejednym ekstraligowym juniorem. Oby podobne wyniki były na wyjazdach i będzie bardzo dobrze.
Dokładnie. Tym bardziej że mało kto wie że Rafał nie ma na czym jechać, silnik = złom.
To co dzisiaj pokazał powinno być sygnałem dla sponsorów.
Jakby Rafał miał ekstraligowy silnik dzisiaj wygrałby indywidualnie.
-
zenek
janek pisze:Jakby Rafał miał ekstraligowy silnik dzisiaj wygrałby indywidualnie.
No Rafał był najlepszy indywidualnie . . .
Zenek nie przejmuj sie malkontentami,dla nich szklanka zapelniona w polowie jest zawsze bardziej pusta.Tacy ludzie nie potrafia powiedziec,ze chlopak jest po prostu fanastyczny,wygrywa regularnie starty i potrafi utrzymac prowadzenie do konca biegu.Czego mozna wymagac wiecej w jego wieku? To,ze bkapusta powiedziala O rly nic nie znaczy,niech sobie szuka dziury w calym.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
zenek pisze:janek pisze:Jakby Rafał miał ekstraligowy silnik dzisiaj wygrałby indywidualnie.
No Rafał był najlepszy indywidualnie . . .
Sorry, no tak zakręciłem się przy toascie za Rafała
-
zenek
InDorka pisze: ... wygrywa regularnie starty i potrafi utrzymac prowadzenie do konca biegu.Czego mozna wymagac wiecej w jego wieku?
Bardzo dobre spostrzeżenie, według mnie Rafał bardzo, ale to bardzo poprawił w tym sezonie starty.Większość z nich wygrywa co jest bardzo dobre, ale chłopakowi potrzeba potężnej "szafy" i wyniki będą na pewno o wiele lepsze.
Swoją drogą Rafał musi jak najwięcej jeździć, gdyby miał odjechanych tyle biegów co Szczepaniak czy Głuchy, zapewne byłby jednym z lepszych juniorów w kraju...
Powoli, spokojnie i jeszcze o Rafale będzie głośno ...
Ja caly czas porownuje Rafala do Piaszczynskiego, ktory jest "rok do przodu". Oby z Rafala byla taka pociecha jak z Piacha ma Poznan.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
janek pisze:
Dokładnie. Tym bardziej że mało kto wie że Rafał nie ma na czym jechać, silnik = złom.
Jakby Rafał miał ekstraligowy silnik dzisiaj wygrałby indywidualnie.
No właśnie od dwóch tygodni ma ten ekstraligowy silnik. To chyba w końcu widać!!!!!
Został zakupiony dzięki dużej pomocy firmy Kangur i determinacji trenera Stachyry, który bardzo mocno obstawał za tym silnikiem! Jeszce czasami są problemy z odpowiednim dopasowaniem ale dalej powinno być tylko lepiej. Na poczatku właśnie źle dobrano zapłon ale po interwencji trenera był odlot.
Jeżeli czegoś potrzeba od sponsorów to zakupu takiego drugiego silnika.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
- tezetomaniak
- Trener
znowu sie zaczyna.. to na który rok teraz planujecie IMŚJ ??
w odpowiedzi na podniecenie zenka: Klimek przegrał dzisiaj z Borysem Miturskim.. na własnym torze....
ile Miturski ma odjechanych biegów ?? ile razy jechał na naszym torze ??
w odpowiedzi na podniecenie zenka: Klimek przegrał dzisiaj z Borysem Miturskim.. na własnym torze....
ile Miturski ma odjechanych biegów ?? ile razy jechał na naszym torze ??