Pozaligowe występy lubelskich zawodników

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
mariusz78

Re: Pozaligowe występy lubelskich zawodników

#676 Postautor: mariusz78 » 26 lipca 2007, o 21:58

Boobi pisze:Można wiedzieć ile było kibiców( ile mój ukochany klub zyskał lub stracił :lol: )?. Niestety nie mogłem być na zawodach(praca :x )

pozdr!

200, czyli według wyliczeń harrego, koszty się nie zwróciły:)

Awatar użytkownika
bartosch
Kadrowicz
Kontakt:

#677 Postautor: bartosch » 26 lipca 2007, o 22:01

zawody mogly sie podobac, a co najwazniejsze zakonczyly sie dla Nas happy endem. zebyscie widzieli miny extraligowcow po zawodach :) wielkie dzieki dla Wszystkich kibicow, ktorzy przyszli dzisiaj na stadion, pozdrawiam!
carpe diem!

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#678 Postautor: Erwin » 26 lipca 2007, o 22:22

Smirnek_ pisze:P.S. Ma ktoÅ› czas 6, 14 i 15 biegu?

16.- 68.60

Zawody dosyć ciekawe. 5 par toczyło wyrównany pojedynek o awans do finału, jedynie KSM Krosno znacznie odstawało, a o biegach z udziałem krosnieńskich wilków mozna jedynie powiedzieć, że się odbyły. Pozytywnie zaskoczył Maciek Michaluk, walczył na trasie i wyprzedził po dużej Nowackiego, co wcześniej było w jego wykonaniu niemożliwe. Dobrze prezentował się również Mitko z RKM-u, atomowy start i na dystansie nie do złapania.
Dziwią mnie jedynie zmiany dokonywane przez trenera Włókniarza. Miturski wygrał w swoim pierwszym biegu, w drugim był drugi, a w późniejszej fazie zawodów był zmieniany przez Piekarskiego. Biorąc pod uwagę znacznie gorszą jazdę Szczepaniaka ta roszada jest dla mnie nieco niezrozumiała :? . Gratulację dla koziołków za awans i powodzenia w finale ! 8)

Awatar użytkownika
Nazir
Junior

#679 Postautor: Nazir » 26 lipca 2007, o 22:27

XIV - 69,60
XV- 68,43 NCD
XVI- 68,60

Borys Miturski nie kontynuował jazdy po dwóch startach ponieważ odnowił mu sie jakiś stary uraz ręki. (Szczęśliwie dla nas i pozostałych par; bo był zdecydowanie lepszy od zastępującego go Piekarskiego.)

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#680 Postautor: Erwin » 26 lipca 2007, o 22:29

Nazir pisze:Borys Miturski nie kontynuował jazdy po dwóch startach ponieważ odnowił mu sie jakiś stary uraz ręki. (Szczęśliwie dla nas i pozostałych par; bo był zdecydowanie lepszy od zastępującego go Piekarskiego.)

I wszystko jasne, dzięki.

Śmiem twierdzić, że jeżeli odjechałby cały turniej to Cz-wa byłaby w finale.
Życie pisze różne scenariusze :wink:

harry
Trener

#681 Postautor: harry » 26 lipca 2007, o 22:30

mariusz78 pisze:200, czyli według wyliczeń harrego, koszty się nie zwróciły:)

250 + troche programów po 2 zł. Na szczęście udało nam się zredukować bardzo mocno koszty obsługi i metanolu i prawie wyszliśmy na zero. Ufffff.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Sledzio
Trener
Kontakt: