PSŻ Poznań - TŻ Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

Re: Psż Poznań - Tż Lublin

#126 Postautor: Gelo » 30 lipca 2007, o 15:44

A co ma być? Jeżeli w ogóle wystartujemy to nie ma ludzi niezastąpionych. Jak dostanie dobrą propozycję to pewnie z niej skorzysta. Nie będziemy przecież rozpaczać za Danielem na zapas. A jak na razie jest daleko w statystykach.

Awatar użytkownika
BruceWszechmogÄ…cy

#127 Postautor: BruceWszechmogÄ…cy » 30 lipca 2007, o 15:57

No tak, ale prze lata to Jeleń miałby problemy z utrzymaniem ciągłości swojej "przygody" gdyby nie klub z Lublina... A gdzie on może sobie pójść ? Grudziądz albo Poznań, Rzeszów-ława,
inna ława ? Też nie będę rozpaczać (no chyba że zastąpi go Knapp :evil: ) Jeleń ma dobrych sponsorów, sprzęt i to jest plus, chciałbym żeby taki miał Piszcz a wtedy to zapomnę że był taki zawodnik jak Daniel...

Nazwiska Trumińskiego i Frankowa + sezon 08 brzmią jak niesmaczny żart z osób które płacą za bilet...
" M. Jabłoński: Motor był szybki, to ja dałem d... Nie po raz pierwszy zresztą ... "

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#128 Postautor: Cooper » 30 lipca 2007, o 15:59

BruceWszechmogący pisze: A gdzie on może sobie pójść ? Grudziądz albo Poznań...

Rybnik?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Filip
Junior

#129 Postautor: Filip » 30 lipca 2007, o 16:10

O Harrisa, niema nawet co walczyć za drogi, po 2 nawet niechciał by u nas jeździć dam sobie ręke uciąc ze w nastepnym sezonie interesowac go niebędą już oferty najlepszych 1-ligowych klubów a ekstraligowych, Karlsson? chyba lata u nas wspomina bardzo dobrze, ale drugie pytanie czy będzie chciał?

Co do obco proponuje np. takiego Stead'a pewnie Gniezno spadnie i moze bedzie szansa na zakontraktowanie go, spokojnie mogłby robic te 9-12 punktów. A moze Steffan Andersson? w Ostrowie go niewystawiają...

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#130 Postautor: Gelo » 30 lipca 2007, o 16:22

A takie proste pytanie - czy Stead rzeczywiscie "spokojnie'' robi teraz te 9-12? Bo z tego co mi wiadomo to dopiero... jedenasty(!!!) obcokrajowiec w lidze. Zanim się wrzuci jakieś nazwisko/propozycję warto się uprzednio zastanowić - po co nam taki zawodnik w zespole.
Ostatnio zmieniony 30 lipca 2007, o 16:28 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
BruceWszechmogÄ…cy

#131 Postautor: BruceWszechmogÄ…cy » 30 lipca 2007, o 16:26

Filip pisze:A moze Steffan Andersson? w Ostrowie go niewystawiajÄ…...

Nie załamuj! Ten zawodnik chyba nigdy nie przekroczył w Lublinie bariery 2 punktów! Zresztą potrafi tylko na gnieźnieńskim torze. Co to za żużlowiec w ogóle ?! Stead jest niezły (z punktami przesadziłeś) ale Allen lepszy...
Cooper pisze:Rybnik?

Na ławę mają Chromika i Szombierskiego. Zwłaszcza ten drugi trochę bardziej utalentowany od naszego...
" M. Jabłoński: Motor był szybki, to ja dałem d... Nie po raz pierwszy zresztą ... "

Filip
Junior

#132 Postautor: Filip » 30 lipca 2007, o 16:35

Gelo pisze:A takie proste pytanie - czy Stead rzeczywiscie "spokojnie'' robi teraz te 9-12? Bo z tego co mi wiadomo to dopiero... jedenasty(!!!) obcokrajowiec w lidze. Zanim się wrzuci jakieś nazwisko/propozycję warto się uprzednio zastanowić - po co nam taki zawodnik w zespole.

No a kogo bys proponował? też bym chciał w lublinie ogladac obco typu Harris, Max, Karlsson, B.Pedersen ale to ciężkie do zrealizowania, no powiedz czy przyjmą oferte od Lublina który być może spadnie z 1 ligi a Stead zapewne bedzie wolnym zawodnikiem po sezonie bo niesądze, że bedzie w 2 lidze jeździł w barwach Gniezna.

Masz racje z punktami przesadziłem, ale mógłby być dobrym średniakiem na poziomie 7-10 pkt.

zarfe
Szkółkowicz

#133 Postautor: zarfe » 30 lipca 2007, o 16:49

Ludzie to nie temat sklad na nastepny sezon.Ten sie jeszcze nie skonczyl a jak sie skonczy to wpierw trzeba bedzie go zamknac finansowo. Dopiero pozniej po podliczeniu budzetu bedziemy oceniali na kogo nas stac

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#134 Postautor: Hans » 30 lipca 2007, o 17:02

BruceWszechmogący pisze: A gdzie on może sobie pójść ? Grudziądz albo Poznań...

Gdańsk ?

Oczywiście, że jest mało realne, aby Daniel odszedł z Lublina, a odpowiedź jest prosta- utrata sponsorów.
I coś dla Gela, Jeleń w statystykach meczy na wyjeździe wyprzedził Pikeja :) A jak widać średnie nie oddają klasy zawodnika.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski