Wyjazd na finał IMP
Wyjazd na finał IMP
Organizuję wyjazd na finał IMP (15 sierpnia). Koszt wyjazdu uzależniony jest od ilości chętnych. Bliższe informacje pod numerem 603918045. Zapisy będę prowadził przed i po meczu w niedzielę.
Re: Wyjazd na finał IMP
a kiedy ten final ??? to spróbuje mieć wolne w robocie to z chęcią bym się wybrał.
15 sierpnia - jak co roku od jakichś 10 lat
W tym roku wypada to w środę
Początek chyba o 18 (tak podawał spiker na półfinale w Rybniku)...
Gawrzyk - nie dla każdego wolny od pracy
Gawrzyk - nie dla każdego wolny od pracy
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
No szkoda, żeby jeszcze polskie ustawy obowiązywały w Lodowym Kraju
PS. Dość spamu na forum

PS. Dość spamu na forum
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Chciałem tą drogą podziękować wszystkim kibicom, za zainteresowanie wyjazdem i chęć uczestniczenia w nim. Mam nadzieję, że mimo olania ze strony kibiców Daniel zaprezentuje się z jak najlepszej strony i pokaże, że lubelski żużel stoi trochę wyżej niż lubelscy kibice.
Do zobaczenia we Wrocławiu
Wojtek
Do zobaczenia we Wrocławiu
Wojtek
Wojtek!!! Ty się jeszcze temu dziwisz???
Ja byłbym zdziwiony gdyby się bus zebrał na ten wyjazd...
Ja byłbym zdziwiony gdyby się bus zebrał na ten wyjazd...
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Do Ostrowa też sie bus nie zebrał a było nas z 50 sztuk... Myślę, że i do Wrocka ze 20 dotrze różnymi środkami transportu 
Wiem, ze nie na temat, ale pisze tutaj bo nie chce zakladac nowego topicu.
Mianowicie czy ktos sie wybiera do Grudziądza na mecz i ma jakies wolne miejsca?
Mianowicie czy ktos sie wybiera do Grudziądza na mecz i ma jakies wolne miejsca?
trening czyni mistrza.
Gwarantuje ze nasza obecnoesc bedzie zaznaczona flaga z napisem Lublin aby Daniel wiedział ze sa jego kibice i mu dopinguja 
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Fork pisze: Mianowicie czy ktos sie wybiera do Grudziądza na mecz i ma jakies wolne miejsca?
Również przyłączam się do pytania.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN