Oprawa i doping na meczach

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

Re: Czy oprawa i doping na meczach są potrzebne??

#426 Postautor: Lublin_Fan » 13 sierpnia 2007, o 15:29

tezetomaniak pisze:
Lublin_Fan chyba sie nie wyspałeś...

To raczej Ty źle śpisz od kilku tygodni. Popatrz ile ludzi było wczoraj w Gnieźnie a ile u nas. To jedna sprawa.
Druga spawa to sektor, na którym prowadzi się doping. W Zielonej i Gnieźnie są te sektory pełne. U nas wczoraj były zajęte może ze 4 rzędy.
I jeszcze trzecia kwestia. W tamtych miastach mnóstwo kibiców ma koszulki, szaliki, czapeczki itp. U nas niestety nieliczni. Jak kiedyś pojedziesz na żużel do któregokolwiek z miast, które podajesz to zrozumiesz o czym mówię.
Więc skończ wreszcie użalać się na fanklub, że nic nie jest robione. Żeby oprawy wyglądały fajnie to trzeba do tego ludzi i pieniędzy. Ty jak widać poczuwasz się tylko do krytykowania.

Pozdr

Koper
Trener
Kontakt:

#427 Postautor: Koper » 13 sierpnia 2007, o 21:16

Lublin_Fan pisze:W tamtych miastach mnóstwo kibiców ma koszulki, szaliki, czapeczki itp. U nas niestety nieliczni
Wczoraj troche stałem przed meczem w koszulce pod budą sędziego i podeszły do mnie dwie osoby i pytały gdzie takie koszulki sie kupuje, odpowiedzialem ze tylko za posrednictwem internetu, na co oni: szkoda ze nie mozna ich kupic na stadionie bo z internetu oni nie korzystaja.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#428 Postautor: bkapusta » 13 sierpnia 2007, o 21:22

Koper pisze:
Lublin_Fan pisze:W tamtych miastach mnóstwo kibiców ma koszulki, szaliki, czapeczki itp. U nas niestety nieliczni
Wczoraj troche stałem przed meczem w koszulce pod budą sędziego i podeszły do mnie dwie osoby i pytały gdzie takie koszulki sie kupuje, odpowiedzialem ze tylko za posrednictwem internetu, na co oni: szkoda ze nie mozna ich kupic na stadionie bo z internetu oni nie korzystaja.

Sredniowiecze :P
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

meesha
Trener
Kontakt:

#429 Postautor: meesha » 13 sierpnia 2007, o 21:23

Koper, można je sprzedawać na stadionie tylko najpierw trzeba z własnych pieniędzy zapłacić producentowi, aby dopiero później odzyskać (albo i nie :) ) te pieniądze z ich sprzedaży... Dodatkowo trzeba założyć działalność gospodarczą, podpisać umowę z właścicielem? (MOSiR) lub użytkownikiem? (TŻ) stadionu i jazda :D To samo się tyczy szalików i innych akcesoriów kibicowskich. A jaką masz pewność, że faktycznie kupi ci to 50 czy 100 osób (zazwyczaj minimalne ilości przy zamawianiu czegokolwiek)???
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#430 Postautor: mikas » 14 sierpnia 2007, o 20:57

Fajnıe ze przyjela sıe pıosenka Izy Trojanowskıej ktora odkopalem. Szkoda ze jej nıe uslyszalem na stadıonıe ı jak czytam pewnıe w tym roku juz nıe uslysze :(
Podrawıam z wakacjı.
P.S. akcesorıa ktore mıalem przekazalem wıec jakby co to nıe przeze mnıe nıe bylo flag ;)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#432 Postautor: mikas » 14 sierpnia 2007, o 21:49

Ponad godzıne zajelo mı nadrobıenıe zalegloscı,wıec moze sıe ogranıczajcıe w tym pısanıu pokı co ;)
Nıe maja tu lıterkı ı z kropka ı musze ja pısac stosujac metode kopıju wklej jak chce sıe zalogowac ;)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#434 Postautor: mikas » 14 sierpnia 2007, o 21:56

Olac to,pısze z kafejkı ı nıe chce mı sıe tu nıc mıeszac.
P.S. Dosc spamu na forum. Modzı kasowac to.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Klusek