Daniel Jeleniewski

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
fafel16
Szkółkowicz

Re: Daniel Jeleniewski

#526 Postautor: fafel16 » 15 sierpnia 2007, o 21:16

"Przegral tylko raz, z tym niesamowitym Danielem Jeleniewskim"

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#527 Postautor: Fork » 15 sierpnia 2007, o 21:17

Ja przepraszam, ale kto wierzył od początku ? No kto ? :lol: :wink:

W podświadomości i w sercu każdy wierzył w Daniela, lecz nikt realnie patrząc nie stawial na to, ze bedzie walczyl o medale. W stawce prawie sami ekstraligowcy, żużlowcy, którzy bronili barw Polski na MŚ.
Czwarte miejsce nie jest bardzo lubiane przez sportowców. Ale myśle, że Daniel tak jak i my bardzo się cieszy z dzisiejszej czwóreczki.
To jest tylko żużel i wszystko może się zdarzyć.. i zdarzyło się.
Brawo!
trening czyni mistrza.

obiektywny

#528 Postautor: obiektywny » 15 sierpnia 2007, o 21:18

Brawa dla Daniela!!!!
Szkoda taśmy w pierwszym biegu. Zdziwiłem się, że Daniel dał się namówić na rozmowę Dariuszowi Śledziowi przed rozpoczęciem turnieju bo na pewno był mocno zdenerwowany. Swoją drogą ciekawy pomysł z zatrudnieniem Śledzia i Barona jako spikerów.
Jego 3 zwycieztwa nie były zagrożone-od startu do mety na czele Daniel. Ani Holta ani Gollob nic nie mogli zrobić. No i szkoda tego ostatniego biegu w którym Daniel był blisko zdobycia 3 miejsca.
No cóż-jak na debiut to naprawdę wielkie wielkie brawa bo zrobił najlepszy wynik w historii lubelskiego klubu!!!
Oby tak dalej ale to chyba początek końca pierwszoligowej kariery Jelenia...
Naprawdę miło było popatrzeć jak Jeleń wozi najlepszych w tym kraju i dostał po ostatnim swoim wyścigu naprawdę spore brawa.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
SpeeDFan

#529 Postautor: SpeeDFan » 15 sierpnia 2007, o 21:22

DANIEL JESTEŚ WIELKI!! ZOSTAŃ Z NAMI NA NASTĘPNY SEZON!!!!
BYŁ, BĘDZIE, JEST MOTOR RKS!!

Koper
Trener
Kontakt:

#530 Postautor: Koper » 15 sierpnia 2007, o 21:27

K.A.M.I.L. pisze:Jestem przekonany, że dzisiaj o Jeleniewskim w tv, prasie i internecie będzie najwięcej. Do tego Daniel wspaniale wypromował Lublin, o którym też sporo było mówione. Teraz trzymać kciuki, żeby w Lublinie wkońcu pojawili się sponsorzy dla klubu i żeby jeszcze więcej sponsorów pozyskał Daniel.
Jeszcze raz Wielkie Gratulacje.

nic dodać nic ująć!!!

Już Cooper zauwazył ze srednie Jelenia, Rybki i Stachyry nie odbiegaja od srednich biegowych bogatego klubu jakim jest Ostrów.

Wierze ze ten sukces Daniela Jeleniewskiego zostanie przekuty na poszukiwanie sponsora dla naszej druzyny tak aby stowrzyc warunki dla rozwoju takim zawodnikom jak Daniel, Dawid, Rafał a kiedys w przyszlosci awansowac z nimi do extraligi, gdzie jednak zyskuje sie niesamowite objezdzenie z najlepszymi.

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#531 Postautor: InDorka » 15 sierpnia 2007, o 21:27

Niesamowite.....pech w pierwszym biegu Daniela ,sprowokowany przez Skornickiego,zero w biegu decydujacym ,a w srodku trzy piekne trojeczki.Holcie jedyny punkt odebral wlasnie Daniel.
Jeleniewski to chyba jedyny zawodnik z dzisiejszego finalu,o ktorym rozmawiano w kazdej przerwie biegowej.Zachwycali sie nim Hampel,Cegielski i Marek Cieslak,ktory opowiedzial o pewnej rozmowie telefonicznej .Przed finalem zadzwonil do niego jeden z dziennikarzy wroclawskich z zapytaniem "co on tu robi?" ....mial na mysli Daniela na liscie startowej........Objawienie turnieju ,tak o Jeleniewskim wyrazilo sie kilka osob.
Jedyne w/g mnie nieporozumienie to wypowiedz Hampela.Nie zauwazyl,ze Daniel swoim zwyczajem przed kazdym biegiem odjezdzal od tasmy i tym wlasnie skomentowal nieudany start w ostatnim biegu.
DANIEL - jestes wielki,jestem dumna,ze jezdzisz wlasnie w tym biednym lubelskim klubie.

Dodatkowo z pelna zlosliwosci satysfakcja musze przypomniec,ze wielki znawca zuzla tez moze sie pomylic :lol: albo nie miec wyczucia piszac:
.To jest wypowiedz z 3.08.br-godz 19.32
bkapusta pisze: Truminski i Jelen wielkimi zuzlowcami nie beda

NO to jak bedzie cos z niego czy nie bedzie :lol:
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#532 Postautor: Apocalips » 15 sierpnia 2007, o 21:28

http://rlach.republika.pl/imp/imp_1989.htm

Popatrzcie na wynik Glogowskiego w finale :)
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Koper
Trener
Kontakt:

#533 Postautor: Koper » 15 sierpnia 2007, o 21:32

InDorka pisze:Przed finalem zadzwonil do niego jeden z dziennikarzy wroclawskich z zapytaniem "co on tu robi?" ....mial na mysli Daniela na liscie startowej....

I Daniel utarł nosa burakowi :lol:

Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#534 Postautor: Speedway » 15 sierpnia 2007, o 21:35

Głogowski gorszy: dwa zera bez taśmy 8)

Gratulacje dla Daniela. Przed chwilą wszedłem na stronę sprawdzić wyniki, szukam Daniela na dole klasyfikacji... i nic :)
Z jednej strony jestem dumny, ale z drugiej nie daje spokoju myśl, że to może być ostatni jego sezon w Lublinie. Ostatniego seniorskiego wychowanka nieskalanego jazdą w innym klubie :? :)
Obrazek

Koper
Trener
Kontakt:

#535 Postautor: Koper » 15 sierpnia 2007, o 21:44

Speedway pisze:Z jednej strony jestem dumny, ale z drugiej nie daje spokoju myśl, że to może być ostatni jego sezon w Lublinie. Ostatniego seniorskiego wychowanka nieskalanego jazdą w innym klubie :? :)

A pozytyw jest taki ze obecny sezon w ktorym budwalismy zespol w ostatniej chwili na zasadzie 100% wychowanków pokazal ze mamy trzon druzyny na przyszly sezon, potrzeba tylko odpowiedniego sponsora i mozna zbudowac mocna druzyne na zasadzie wychowankowie + wzmocnienia obcokrajowcami i jedziemy po b. ciekawy wynik w sezonie 2008. Bede powtarzał sobie jak mantre ze to nie Daniel ma odchodzic tylko w koncu możni sposnorzy dla druzyny niech do nas przyjdą, sponsorzy na miarę wyniku jaki osiągnął dzis Daniel :!:

Awatar użytkownika
tajfun

#536 Postautor: tajfun » 15 sierpnia 2007, o 21:48

Naprawde wielke gratulacje dla Daniela!!!
Mimo tych wielu przykrych chwil w tym sezonie dla lubelskiego żużla on sprawił ze na chwile mozna było zapomniec o problemach...
...oby tylko za rok nie przeszedł do Rzeszowa 8)

koniuszko
Szkółkowicz

#537 Postautor: koniuszko » 15 sierpnia 2007, o 22:04

Wielkie gratulacje Daniel!!! Ciesze sie ogromnie z 4 miejsca ale boje sie że to ostatni sezon Daniela w Lublinie.Cieszy jeszcze to że może w końcu sponsorzy sie ruszą i zobaczą że warto inwestować w lubelskich zawodników.Jeszcze raz wielkie gratki :)

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#538 Postautor: Manitou » 15 sierpnia 2007, o 22:07

To było niesamowite!!!! Teraz Danny może powiedzieć tylko jedno: " Który to ten Grand Prix??!!" :lol: 8) Pozdrowionka dla warszawskiego odłamu z którym miałem przyjemność oglądać te zawody i przeżywać piękne emocje dzięki postawie Daniela.
Daniel, a nie mówiłem, że małżeństwo Ci służy :) 8)

Gratulacje!!!!!

A wszystkim, którzy "malkontentują", że "gdyby nie taśma" proponuję się zastanowić co by powiedzieli o człowieku, który by im powiedział przed zawodami, że Daniel będzie czwarty!??!

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#540 Postautor: grzesieck » 15 sierpnia 2007, o 22:21

to ja mowilem, ze malzenstwo mu sluzy :>

15.08.07 21:06 Adam F
Witam,
Zawody super, najbardziej szkoda Daniela Jeleniewskiego, cały stadion za nim był.

15.08.07 21:05 KTOSIK
BRAWO DLA JELENIA I BALINSKIEGO POKAZALI KAWAŁEK DOBREGO SPIDWEYA

15.08.07 20:52 jack z Torunia
Osobne gratulacje za dobrą jazdę dla Jeleniewskiego.

15.08.07 20:43 paw
czapki z głów przed Danielem Jeleniewskim.

15.08.07 20:42 gdansk
BRAWO DANIEL JENIELEWSKI POKAZALES ZE MASZ POTENCJAL GRATUUUULUJE

15.08.07 20:41 leonROW
Brawo Jeleniewski tak mało zabrakło do szczęścia ale jak na debiut to 4 miejsce jest SUPER !!!

15.08.07 20:40 kibic z Ostrowa
Składam gratulacje Danielowi Jeleniewskiemu. Podobnie jak inny lublinianin, Jerzy Głogowski w Lesznie (1989) tak i Ty dzisiaj okazałeś się czarnym koniem mistrzostw i utarłeś nosa starym wyjadaczom -- brawo!!!

15.08.07 20:37 Kwiat3k - Falubaz
Jeleń - RESPECT juz w półfinale zrobiłeś na mnie wrażenie ale teraz .. BRAVO

15.08.07 20:31 Radi_Fan's Unia Leszno
P.S. Rewelacja JELENIEWSKI ! Jestem Zszokowany co Pokazał !:)

15.08.07 20:31 SpeedwayTorun
Jeleniewski - brawo
nowa era polskiego speedwaya

15.08.07 20:25 carlon
Brawa dla Jeleniewskiego!!! Pokazał klase ekstraligowcom
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#541 Postautor: Cooper » 15 sierpnia 2007, o 22:24

Ja pierdole Daniel! Wybaczam te wszystkie zjedzone szaszłyki za to co przeżyłem dzis dzieki Twojej postawie! Cala zuzlowa Polska o Tobie mowi!
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

natka
Kontakt:

#542 Postautor: natka » 15 sierpnia 2007, o 22:26

BRAWO DANIEL!!!!!! teraz człowiek może być naprawdę dumny, że jest z Lublina

InDorka pisze: Jeleniewski to chyba jedyny zawodnik z dzisiejszego finalu,o ktorym rozmawiano w kazdej przerwie biegowej.Zachwycali sie nim Hampel,Cegielski i Marek Cieslak,ktory opowiedzial o pewnej rozmowie telefonicznej .Przed finalem zadzwonil do niego jeden z dziennikarzy wroclawskich z zapytaniem "co on tu robi?" ....mial na mysli Daniela na liscie startowej........Objawienie turnieju ,tak o Jeleniewskim wyrazilo sie kilka osob.
Jedyne w/g mnie nieporozumienie to wypowiedz Hampela.Nie zauwazyl,ze Daniel swoim zwyczajem przed kazdym biegiem odjezdzal od tasmy i tym wlasnie skomentowal nieudany start w ostatnim biegu.

bo go nie znają, nie wiedzą, że swoim zwyczajem (jak kiedyś choćby D. Stenka) przed startem odjeżdża.
ta rozmowa dobrze pokazuje jakie zdanie o lubelskim żużlu i lubelskich zawodnikach ma reszta Polski. jakby Jeleń pojechał gorzej, a przecież mogło się tak stać, bo w końcu to jego pierwszy finał a i bardziej utytułowani jechali gorzej, to wtedy "znawcy" mówiliby, że wiedzieli, że to chłopak znikąd i awansował, bo miał szczęście. dobrze, ze Cieślak jasno powiedział co o tym myśli. miejmy nadzieję, że nie skończy się tylko na pochwałach, rozgłosie w prasie i mediach, ale pojawią się konkretne deklaracje finansowe, w końcu żeby Jeleń mógł dalej się rozwijać i cieszyć nas swoja jazdą jak dzisiaj, to musi mieć za co.

meesha
Trener
Kontakt:

#543 Postautor: meesha » 15 sierpnia 2007, o 22:30

Cooper pisze:Ja pierdole Daniel! Wybaczam te wszystkie zjedzone szaszłyki za to co przeżyłem dzis dzieki Twojej postawie!

Hahahaha, leżę na podłodze :lol:

Ciekawe czy kiedyś wybaczysz cybucha Franciszkowi?
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#544 Postautor: Manitou » 15 sierpnia 2007, o 22:30

grzesieck pisze:to ja mowilem, ze malzenstwo mu sluzy :>
Gówno prawda pindo jedna:P sam mu to osobiście powiedziałem pod bandą w Poznaniu po meczu 8)

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#545 Postautor: tezetomaniak » 15 sierpnia 2007, o 22:30

Rune Holta o Danielu:

- Był ekstremalnie szybki i muszę przyznać, że po tym co widziałem dzisiaj i w półfinale w Rybniku, to ten chłopak ma ogromny talent - komplementował Jeleniewskiego triumfator turnieju.

SF

:)

gratuluje jeszcze raz :),, oby tak dalej się rozwijał, bez kontuzji i będzie z niego żużlowy kozak 8)

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#546 Postautor: grzesieck » 15 sierpnia 2007, o 22:34

Manitou pisze:
Gówno prawda pindo jedna:P sam mu to osobiście powiedziałem pod bandą w Poznaniu po meczu 8)

no pod banda Ty to powiedziales, a kto to powiedzial wczesniej na trybunie w Poznaniu, no kto?
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#547 Postautor: Łoptymista » 15 sierpnia 2007, o 22:34

http://209.85.48.10/3026/179/emo/love30.gif

ales pojechal chopie. szkoda tylko...

PS zmiencie ankiete na "w jakim klubie w sezonie bedzie jezdzil D.J"

Mateusz111
Junior

#548 Postautor: Mateusz111 » 15 sierpnia 2007, o 22:35

Brawo Daniel :!: Naprawde bylem w szoku jak uslyszalem wynik :shock: szkoda tylko tej tasmy :?

Proponuje juz robic transparent "DANIEL ZOSTAŃ Z NAMI"

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#549 Postautor: Manitou » 15 sierpnia 2007, o 22:36

grzesieck pisze:
Manitou pisze:

no pod banda Ty to powiedziales, a kto to powiedzial wczesniej na trybunie w Poznaniu, no kto?

To Ty tam byłeś w ogóle? ;)

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#550 Postautor: kilar » 15 sierpnia 2007, o 22:36

No to po sezonie po Jelenia bedzie kolejka klubow. W sumie jezeli bedzie dalej prezentowal taka forme, to przyszlosc jest przed nim. Dzisiaj wykrecil swietny wynik i jak widac to nie jest jakis jednorazowy wyskok. Teraz w Grudziadzu niech poprowadzi TZ do zwyciestwa ;)