Play-off I runda GTŻ Grudziądz - TŻ Lublin 26.08.2007
Re: Play-off I runda GTŻ Grudziądz - TŻ Lublin 19.08.2007
gdyby nie wykluczenie Daniela i Tomka byśmy wygrali 
...i jednego biegu Śledzika,z taktycznej ... 
- tezetomaniak
- Trener
hahahah.. brawo barwo
Stange z Hefe razem w meczu zrobili 7 punktów.. i tego nasza drużyna jak zwykle nie potrafiła wykorzystać.. Znów ktoś nie wyjeżdza na tor
... cyrk nie klub.
Stange z Hefe razem w meczu zrobili 7 punktów.. i tego nasza drużyna jak zwykle nie potrafiła wykorzystać.. Znów ktoś nie wyjeżdza na tor
Po co szukać daleko. Za tydzień w Grudziądzu ten sam skład a do tego Kenneth Hansen i mamy wygraną. Brakuje punktów juniorów, pomimo tego, że Rafał objechał Stange ;]
Daniel słabiej, Sebek jak zwykle w kratkę. Za tydzień będzie dobrze.
Daniel słabiej, Sebek jak zwykle w kratkę. Za tydzień będzie dobrze.
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
A jaka jest gwarancja, że Grudziądz będzie miał tak słaby dzień jak dziś? Hefenbrock może nie będzie musiał gonić z zawodów i trzaśnie 12 oczek. Takie szanse trzeba wykorzystywać. Sfrajerzyli się i tyle
- tezetomaniak
- Trener
nie ma jak dobra organizacja w klubie.. Trumiński wyjeżdza na tor chociaz wie ze nie jedzie w biegu
... takich rzeczy nawet w Świętochłowicach chyba nie było
Hefe za tydzien walnie 10, Stange 5 , reszta pojedzie swoje, od nas ze dwa razy ktos nie wyjedzie na tor.. bedzie dobrze
Hefe za tydzien walnie 10, Stange 5 , reszta pojedzie swoje, od nas ze dwa razy ktos nie wyjedzie na tor.. bedzie dobrze
Ostatnio zmieniony 19 sierpnia 2007, o 19:40 przez tezetomaniak, łącznie zmieniany 1 raz.
Odnośnie 13 biegu i wykluczenia Daniela, z relacji telefonicznej:
zmiana była zgłoszona za Trumne a on sam wcześniej został poinformowany że nie jedzie, a za niego jedzie daniel. Lecz ten mimo tego wyjechał na tor i ustawił sie pod taśmą i zaczął przygotowywać do startu. Na torze było 4 zawodników i brama parkingu została zamknięta. Szarpania z ochroną która twierdziła ze jest 4 zawodników na torze i nie ma potrzeby otwierania bramy. W końcu otworzyli, Trumna zjechał, Jelen zanim podjechał pod taśmę został wykluczony. Potem sie działo kolorowo w parkingu w naszym teamie, karate, ochrona itp....
naoczni bankowo opiszą cała akcje jak wrócą
zmiana była zgłoszona za Trumne a on sam wcześniej został poinformowany że nie jedzie, a za niego jedzie daniel. Lecz ten mimo tego wyjechał na tor i ustawił sie pod taśmą i zaczął przygotowywać do startu. Na torze było 4 zawodników i brama parkingu została zamknięta. Szarpania z ochroną która twierdziła ze jest 4 zawodników na torze i nie ma potrzeby otwierania bramy. W końcu otworzyli, Trumna zjechał, Jelen zanim podjechał pod taśmę został wykluczony. Potem sie działo kolorowo w parkingu w naszym teamie, karate, ochrona itp....

Po co szukać daleko. Za tydzień w Grudziądzu ten sam skład a do tego Kenneth Hansen i mamy wygraną. Brakuje punktów juniorów, pomimo tego, że Rafał objechał Stange ;]
Pewnie na dzisiejsza dyspozycje Brzozowskiego i Mroczki, mlody dun by za bardzo nie pomogl.. ale.. nie ma co gdybac.
Oby za tydzien bylo inaczej..
EDIT:
oj.. nie dobrze nie dobrze..
Ostatnio zmieniony 19 sierpnia 2007, o 19:38 przez Fork, łącznie zmieniany 1 raz.
trening czyni mistrza.
Kiry pisze:Odnośnie 13 biegu i wykluczenia Daniela, z relacji telefonicznej:
Ręce same składają sie do oklasków. Jak to mówi jeden ze spikerów: Brawa przy otwartej kurtynie.
Hans pisze: Za tydzień w Grudziądzu ten sam skład a do tego Kenneth Hansen i mamy wygraną.
Ten sam sklad ? A czy przypadkiem Truminski za niesubordynacje nie zostanie w domu ?
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
Jakby nie było i tak zdaniem Gela i Mariusza wszystkiemu winni są Siwek i Stachyra, a po ich dymisji już tylko... witaj ekstraligo
"Potem sie działo kolorowo w parkingu w naszym teamie, karate, ochrona itp....
naoczni bankowo opiszą cała akcje jak wrócą"
Przepraszam, czy do promocji lubelskiego żużla po sukcesie Daniela Jeleniewskiego w finale IMP włączono przedstawicieli innych dyscyplin
?
naoczni bankowo opiszą cała akcje jak wrócą"
Przepraszam, czy do promocji lubelskiego żużla po sukcesie Daniela Jeleniewskiego w finale IMP włączono przedstawicieli innych dyscyplin
RavLit pisze:Kiry pisze:Odnośnie 13 biegu i wykluczenia Daniela, z relacji telefonicznej:
Jakby nie było i tak zdaniem Gela i Mariusza wszystkiemu winni są Siwek i Stachyra, a po ich dymisji już tylko... witaj ekstraligo
Czy sugerujesz, że w przypadku ich pozostania, mamy inną alternatywę? Proszę o przekonujące argumenty. O ile sobie przypominam za czasów Siwka nie awansowaliśmy do ekstraligi (no chyba, że brać pod uwagę czasy, gdy był kibicem), więc bez niego gorzej być nie może.
Ostatnio zmieniony 19 sierpnia 2007, o 20:07 przez mariusz78, łącznie zmieniany 2 razy.
mariusz78 pisze:Czy sugerujesz, że w przypadku ich pozostania, mamy inną alternatywę*? Proszę o przekonujące argumenty
Nie mamy, ale z Waszych (między innymi) postów wnioskuję, że to oni są jedynym złem lubelskiego żużla i tylko oni blokują sukcesy klubu.
*rozumiem, że chodzi o alternatywę do walki o utrzymanie żużla w Lublinie i przy okazji I ligi.
Czy ktoś mógłby mi przypomnieć nazwisko kierownika drużyny?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
RavLit pisze:mariusz78 pisze:Czy sugerujesz, że w przypadku ich pozostania, mamy inną alternatywę*? Proszę o przekonujące argumenty
Nie mamy, ale z Waszych (między innymi) postów wnioskuję, że to oni są jedynym złem lubelskiego żużla i tylko oni blokują sukcesy klubu.
Nie, akurat do Jasia nic nie mam.
no dobra...po biegach 4,5,8,11, był moment gdzie można było zastosować Jokera... i pytanie... Dlaczego tak się nie stało? Niech ktoś logicznie mi to powie, bo ja nie ma pojęcia. Zresztą chyba nie tylko ja...
Chciałbym zwrócić uwagę że w biegu 12 gdyby nie ten punkt Klimka to w 13 Daniel mogł jechać jako joker i z Darkim mieli szanse na 8:1, czy Jasiek do 10 liczyć nie umie i przed biegiem nie ustala taktyki, przecież to zawody drużynowe a nie inwidualne. Dajcie sobie już spokój z tym pseudo-zawodowcem Trumińskim.
Na grudziadzkim forum jest narazie tylko jedna wypowiedz,ale w tym samym tonie co u nas.Lublin nie wykorzystal szansy i slabszego dnia zawodnikow Grudziadza (poza Brzozowskim i Mroczka).
Mam nadzieje,ze nasi zawodnicy przekonali sie ,ze wygrana na grudzadzkim torze jest mozliwa.Przegralismy organizacyjnie,a wlasciwie dezorganizacji zawdzieczamy dzisiejszy wynik. W drugim meczu latwiej wykluczyc wpadki organizacyjne niz gdyby przyczyny lezaly w walecznosci czy mozliwosciach zawodnikow.
Mam nadzieje,ze nasi zawodnicy przekonali sie ,ze wygrana na grudzadzkim torze jest mozliwa.Przegralismy organizacyjnie,a wlasciwie dezorganizacji zawdzieczamy dzisiejszy wynik. W drugim meczu latwiej wykluczyc wpadki organizacyjne niz gdyby przyczyny lezaly w walecznosci czy mozliwosciach zawodnikow.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
Mój wpis z forum GKM:
Drużyna gości jechała dobrze ale wg mnie wynik był cały czas kontrolowany. Lublinianie mogli uzyskac jeszcze lapsze wyniki gdyby: zastosowali Jokera (Śledź), powinni dac przynajmniej taktyka (Śledź) za beznadziejnego Trumińskiego, który zrobił taki prezent, że zrobił ścieżkę Brzózce, który wyprzedził Lublinian na jednym łuku. Sytuacja z wykluczeniem Jeleniewskiego; czy oni (kierownictwo drużyny) nie mówią zawodnikom o zmianach. Co robił na torze Trumiński to ja nie wiem. Wykluczenie Piszcza jak najbardziej, kolejny atak gorącej głowy.
Nadmienic trzeba kuriozalny wyścig nr 15, w którym jadący na 4 miejscu Staszek, jadący na 3 miejscu Jeleniewski i jadący na 2 miejscu Mroczka notują defekt. Jeleniewskiemu udało się dojechac jako drugi, a Artur Mroczka biegł z motocyklem jakieś 350 metrów przy aplauzie dośc licznej publiki.
Drużyna gości jechała dobrze ale wg mnie wynik był cały czas kontrolowany. Lublinianie mogli uzyskac jeszcze lapsze wyniki gdyby: zastosowali Jokera (Śledź), powinni dac przynajmniej taktyka (Śledź) za beznadziejnego Trumińskiego, który zrobił taki prezent, że zrobił ścieżkę Brzózce, który wyprzedził Lublinian na jednym łuku. Sytuacja z wykluczeniem Jeleniewskiego; czy oni (kierownictwo drużyny) nie mówią zawodnikom o zmianach. Co robił na torze Trumiński to ja nie wiem. Wykluczenie Piszcza jak najbardziej, kolejny atak gorącej głowy.
Nadmienic trzeba kuriozalny wyścig nr 15, w którym jadący na 4 miejscu Staszek, jadący na 3 miejscu Jeleniewski i jadący na 2 miejscu Mroczka notują defekt. Jeleniewskiemu udało się dojechac jako drugi, a Artur Mroczka biegł z motocyklem jakieś 350 metrów przy aplauzie dośc licznej publiki.
-
Kasieńka
Przegraliśmy na własne życzenie...Taka prawda;/ Mecz był jak najbardziej do wygrania,no ale...szansa nie wykorzystana...
- Łoptymista
- Trener
Czy ktoś mógłby mi przypomnieć nazwisko kierownika drużyny?
Ale przeciez kierownik to spolecznik. Ma prawo (...) [wpisac co sie chce] i pozostania anonimowym.
Rozumiem przegrac bo sie nie jechalo, bo reszta byla o dwie klasy lepsza. Ale tak
Łoptymista pisze:Czy ktoś mógłby mi przypomnieć nazwisko kierownika drużyny?
Ale przeciez kierownik to spolecznik.
Oni wszyscy to podobno społecznicy. Tylko nie rozumiem dlaczego ma to ich zwalniać od jakiejkolwiek odpowiedzialności. To tak łatwo nazwać się społecznikiem i nie brać za nic odpowiedzialności. Jak coś wyjdzie to super, jesteśmy współautorami sukcesu, a jak nie idzie - to my jesteśmy tylko społecznicy. Ja też społecznie krytykuję, więc prosze mnie z kolei nie krytykować. W końcu społecznik jestem. Ot co.
Ostatnio zmieniony 19 sierpnia 2007, o 20:44 przez mariusz78, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Speedway Fan
- Senior
Zrobi u nad 10 punktów i znów będzie wielbionyDajcie sobie już spokój z tym pseudo-zawodowcem Trumińskim.
Kiry napisał:
Potwierdza to i jednoczesnie ocenia kibic z Grudziadza:
Bardzo podoba mi sie obiektywizm kibica gospodarzy dzisiejszego meczu.
Kod: Zaznacz cały
W końcu otworzyli, Trumna zjechał, Jelen zanim podjechał pod taśmę został wykluczony.Potwierdza to i jednoczesnie ocenia kibic z Grudziadza:
Kod: Zaznacz cały
"ale dziadostwem jest zachowanie obsługi parkingu,która skutecznie utrudniała wyjazd Jeleniewskiego by ten nie zdążył pod taśmę.Wygrywajmy na torze a nie w parkingu... "Bardzo podoba mi sie obiektywizm kibica gospodarzy dzisiejszego meczu.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~