Występy byłych zawodników lubelskiego klubu

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
go!
Trener

Re: Występy byłych zawodników lubelskiego klubu

#676 Postautor: go! » 10 września 2007, o 13:59

Ge(L)o pisze:2004 ? Zaraz zaraz to wieki temu :D W 2004 Stachyra nie potrafił się w łuku złamać. :

Oj... pierdolisz
Az milo posluchac
:P

Ge(L)o
Trener

#677 Postautor: Ge(L)o » 10 września 2007, o 14:08

Ale to najprawdziwsza prawda :lol: Może troszkę przesadziłem, ale sens wypowiedzi zachowany. Stachyra w 2004 był żużlowym zerem, tak jak teraz nie przymierzając Michaluk.

Koper
Trener
Kontakt:

#678 Postautor: Koper » 10 września 2007, o 14:10

Ge(L)o pisze:Ale to najprawdziwsza prawda :lol: Może troszkę przesadziłem, ale sens wypowiedzi zachowany. Stachyra w 2004 był żużlowym zerem, tak jak teraz nie przymierzając Michaluk.
Zycze Mackowi wystepow takich jak Dawida z sezonu 2004:
http://rlach.republika.pl/dmp/2004/lurz_1.htm

Ge(L)o
Trener

#679 Postautor: Ge(L)o » 10 września 2007, o 14:18

To może wszystkie pokaż występy 2004, a nie jeden wyskok. Był lepszy od Michaluka ok, ale od niego to tylko Polak jest gorszy (chociaż tu bym się wahał) i Krzyś Bęben, więc nie ma o czym mówić. Ale chyba dyskusja na inny temat tu jest :D

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#680 Postautor: mikas » 10 września 2007, o 14:42

Gawrzyk pisze:bierz wiec sprawy w swoje rece ;-)

Jednak meesha by sie do tego lepiej nadawał, tym bardziej że już zgłaszał chęć bycia prezesem naszego klubu ;) Chociaż oczywiście nawet on sam by wszystkiego nie udźwignął i potrzeba by było zaangażowania większej ilości osób ;)
No ale my tu o jednym a reszta całkiem o czym innym ;)

Edit by meesha:
Bez żartów proszę :D
MOTOR LUBLIN
Obrazek

jataman22

#681 Postautor: jataman22 » 10 września 2007, o 16:57

Knapp już się skończył i podpieranie się co chwilę kogoś rokiem 2004 jest bezsensu. Liczy się co jest TERAZ a nie co było. Och bo Grzesio waleczny, jejku a ten sezon 2004 jaki Grzesio był wtedy dobry... Jak spadniemy do 2 ligi to oczywiscie Knapp przydałby się Nam ale na 1 ligę to jest totalna porażka bo koleś nawet sylwetki na motocyklu nie ma... jest cienki jak barszcz i tyle... dobrze, że już inni to zauważyli a nie tylko ten wulgarny i nicnieznajacysie jatamam;]

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#682 Postautor: bkapusta » 10 września 2007, o 17:11

jataman22 pisze:Knapp już się skończył i podpieranie się co chwilę kogoś rokiem 2004 jest bezsensu. Liczy się co jest TERAZ a nie co było. Och bo Grzesio waleczny, jejku a ten sezon 2004 jaki Grzesio był wtedy dobry... Jak spadniemy do 2 ligi to oczywiscie Knapp przydałby się Nam ale na 1 ligę to jest totalna porażka bo koleś nawet sylwetki na motocyklu nie ma... jest cienki jak barszcz i tyle... dobrze, że już inni to zauważyli a nie tylko ten wulgarny i nicnieznajacysie jatamam;]

Tylko zawodnik to nie serial telewizyjny. I koniec nie zawsze jest definitywny.

Nie bronie Knappa ale trzeba patrzec na problem szeroko. Wielu zawodnikow sie konczylo i wielu z nich wracalo do formy. Wielu tez mialo sezon-wyskok a pozniej dno.

Grzesiek wyraznie zle trafil w tym roku z klubem i ogolnie mu sie zle ulozylo. Ale zawsze moze byc lepiej. Potencjal ma.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

jataman22

#683 Postautor: jataman22 » 10 września 2007, o 17:18

Tylko że Knapp NIGDY nie był klasowym zawodnikiem a jedynia wachał się między dobrym żemieślnikiem 1wszo ligowym a miernotą. Wg. mnie nie ma w niż żadnego potrencjału, skoro do tego czasu, jeżdząc tyle lat na żużlu jeszcze nawet nie umie płynnie maszyny prowadzić.

Shack
Administrator

#684 Postautor: Shack » 10 września 2007, o 17:19

jataman22 pisze:żemieślnikiem

że niby kim ????

Smirnek_
Senior

#685 Postautor: Smirnek_ » 10 września 2007, o 17:20

jataman22 pisze:Tylko że Knapp NIGDY nie był klasowym zawodnikiem a jedynia wachał się między dobrym żemieślnikiem 1wszo ligowym a miernotą. Wg. mnie nie ma w niż żadnego potrencjału, skoro do tego czasu, jeżdząc tyle lat na żużlu jeszcze nawet nie umie płynnie maszyny prowadzić.

Polecam program Mozilla Firefox 2.0 8)

jataman22

#686 Postautor: jataman22 » 10 września 2007, o 17:39

że niby kim ????

Ale jestem fajny wyłapałem błąd i mu dopiekłem.

Shack
Administrator

#687 Postautor: Shack » 10 września 2007, o 17:47

jataman22 pisze:Ale jestem fajny wyłapałem błąd i mu dopiekłem.

i znow bląd, ja wyłapałem a nie Ty ;]

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#688 Postautor: tezetomaniak » 10 września 2007, o 18:12

Boże jak mi żal tego dziecka.. :roll:.

sezon 2006 (Ostrów i Falubaz)
11+3 (3,2,2*,1*,2*,1)
10 (3,2,u3,1,1,3)

nie sądzisz ANALFABETO, że to trochę dużo jak na kogoś kto nie potrafi płynnie maszyny prowadzić ?

P.S Jataman cofnij sie do podstawówki... albo może nie bo nie ma dla ciebie juz ratunku ;]

http://www.bykom-stop.avx.pl
Ostatnio zmieniony 10 września 2007, o 18:49 przez tezetomaniak, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#689 Postautor: bkapusta » 10 września 2007, o 18:43

jataman22 pisze:

że niby kim ????

Ale jestem fajny wyłapałem błąd i mu dopiekłem.

Chyba wczoraj [przed wczoraj] z radosnym usmiechem i swietym plomieniem misji od Boga w oczach polowales na 'nuż' mikasa :)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#690 Postautor: bkapusta » 10 września 2007, o 18:44

jataman22 pisze:Tylko że Knapp NIGDY nie był klasowym zawodnikiem a jedynia wachał się między dobrym żemieślnikiem 1wszo ligowym a miernotą. Wg. mnie nie ma w niż żadnego potrencjału, skoro do tego czasu, jeżdząc tyle lat na żużlu jeszcze nawet nie umie płynnie maszyny prowadzić.

jataman wez wyjdz, policz glosno do 10 i wroc za 3-4 lata...
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

jataman22

#691 Postautor: jataman22 » 10 września 2007, o 20:27

i znow bląd, ja wyłapałem a nie Ty ;]

Toż mi o to chodziło, że właśnei takie Twoje myslenie bło jak napisałem w poście...

Boże jak mi żal tego dziecka.. .

sezon 2006 (Ostrów i Falubaz)
11+3 (3,2,2*,1*,2*,1)
10 (3,2,u3,1,1,3)

nie sądzisz ANALFABETO, że to trochę dużo jak na kogoś kto nie potrafi płynnie maszyny prowadzić ?

Słuchaj barani łbie, dziecko to mów sobie do znajomych o ile ich posiadasz, po 2 to że podałeś 2 wyniki wybrane Knappa to nie znaczy, że coś jechał bo w 2006r gówno jechał. Analfabeto mów do osób z rodziny zapewniam Cie, że pasować będzie do każdego bez zastrzeżeń.

P.S Jataman cofnij sie do podstawówki... albo może nie bo nie ma dla ciebie juz ratunku ;]

Ciekaw jestem, Twoich intelektualnych osiągnięć panie wszechwiedzący i zapatrzony w super mega hiper zawodnika Knappa :lol: :lol: :lol: ze średnią gorszą od połowy juniorów w tegorocznym sezonie. "Ciebie" pisze się z dużej litery to kolejna sprawa i jeśli sam popełniasz byki to nie miej pretensji do mnie bezmózgowcu.

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#692 Postautor: tezetomaniak » 10 września 2007, o 20:32

"Ciebie" pisze sie z duzej litery jak sie ma do kogoś szacunek.. to żaden błąd. 8)

A analfabeto mówie do ciebie, bo nie znasz ortografii czego możemy doświadczyć w prawie każdym twoim poście ;]. Jeśli to nie twoja wina bo masz dysa - kup słownik.

Co do podanych wyników. Rozumiem, że w tych meczach Knapp potrafił płynnie jechać i panować nad maszyną, ale w tych co miał gorsze zdobycze punktowe już nie. Zapominał jak sie składać w łuki. :) Luz.

jataman22

#693 Postautor: jataman22 » 10 września 2007, o 20:56

Płynnie to on NIGDY nie jeżdził i nie bedzie i chyba tutaj nikt nie ma do tego wątpliwości. Jego sylwetka jest lekko mówią przeciętna, żeby nie powiedzieć tragiczna. Odemnie rada, znajdz sobie jakiegoś lepszego idiola, żeby chociaż był zawodowcem a nie miernym amatorem.

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#694 Postautor: Manitou » 10 września 2007, o 21:46

jataman22 pisze:Płynnie to on NIGDY nie jeżdził i nie bedzie i chyba tutaj nikt nie ma do tego wątpliwości.
No tutaj to już przesadzasz. Chyba myślimy o dwóch innych Knappach. Fakt jest faktem, że to średniak, ale jeździ równie płynnie jak Piszcz, Stachyra czy Sebuś :) Co do jego sylwetki na motocyklu to wina wzrostu - Gollob też idealnej postawy nie ma. Obaj wyglądają na żużlokach jak konie :lol:

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#696 Postautor: tezetomaniak » 10 września 2007, o 22:38

a kogo obchodzi jaką on ma sylwetkę na motocyklu ?
skoro mu to nie przeszkadza to jego sprawa.

widze ze jataman podwazył nawet to, że Knapp jest zawodowcem.
Jeszcze pare postów i zaczniesz sie zastanawiać czy przypadkiem sobie nie kupił licencji bo normalnie by przeciez nie zdał :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jataman22

#697 Postautor: jataman22 » 11 września 2007, o 00:28

Manitou chyba rzeczywiście mówimy o 2 różnych Knappach, ja mówiłem o Grzegorzu Knappie, o jakim Ty mówiłeś nie mam pojęcia :shock: :shock: :shock: W sumie nie będę pisał 2 raz bo Sting napisał praktycznie to samo co miałem napisać w tym momencie w odpowiedzi.

kogo obchodzi jaką on ma sylwetkę na motocyklu ?
skoro mu to nie przeszkadza to jego sprawa.

Pewnie, że jego sprawa, tak samo jak to gdzie podpisze kontrakt, też jest jego sprawą, czy to czy kupi sobie colę czy fantę. Mi chodziło o to, że jego dość słaba technika jak na zawodowca wpływa na jego przeciętne, a w tym sezonie mierne wyniki. Maszyn złych nigdy nie miał, widać było, że sprzętowo nigdy nie odstawał na I-ligowe możliwości, w Gdańsku brali go przed sezonem do podstawowego składu, napewno też nie dostał osiołków.
Wszyscy mnie wyśmiewali przed sezonem jak mówiłem, że Stachyra będzie lepszy od Knappa już w tym sezonie. Zakładów tylko i wyłącznie nie wygrałem, bo Knapp nie został sklasyfikowany, a zabrakło mu 1 biegu.
Grzesio w tym sezonie uzyskał średnią 1,200 pojechał w 30 biegach, z których 2 wygrał.
Ale nie, racja przecież ma bajeczną technikę, jest fajterem, wyśmienitym zawodnikiem i za rok w GP będzie jeżdził i z Pedersenem o mistrza świata walczył. Wszystkie jego niepowodzenia to wina rzeczy martwych bo sam w sobie jest superhiperextra. Tak niestety czasem odczuwam jak wypowiadają się takie tuzy jak tezetomaniak, który pewnie dalej uważa że Knapp jest lepszy od Stachyry, ba pewnie ma go za wyśmienitego zawodnika. W przyszłym sezonie Grzesio pójdzie do 2 ligi, bądz przygarnie go Lublin, chyba to bedzie jedyny zespół który będzie z nim rozmawiał w 1 lidze...

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#698 Postautor: tezetomaniak » 11 września 2007, o 07:38

no tak, sprzęt Knappa w tym sezonie jest wyśmienity, a to że go np: jednocześnie dwóch średniaków 1 ligowych wyprzedza na prostej to wina jego sylwetki na motocyklu, taka mało aerodynamiczna :)

nie mówię, że ma bajeczną technikę i będzie jeździł za rok w GP, ale to że jest fajterem nie podlega żadnej dyskusji ;]

Awatar użytkownika
suchy1613
Szkółkowicz

#699 Postautor: suchy1613 » 11 września 2007, o 11:49

Jataman napisał, że: "W przyszłym sezonie Grzesio pójdzie do 2 ligi, bądz przygarnie go Lublin, chyba to bedzie jedyny zespół który będzie z nim rozmawiał w 1 lidze".
Z tym, że wcale nie jest pewne, w której lidze my będziemy jechać i czy Grzesiek zechce do nas przyjść. Ja tam wolę oglądać zawsze walecznego, sympatycznego Grzesia Knappa, niż wirtualnych Nieminenów, Ostergaardów, Johnstonów i innych gwiazd, czy też wpisu "brak zawodnika" w programie.

janek
Kadrowicz

#700 Postautor: janek » 11 września 2007, o 12:53

A ja wolę Knappa niż Franka Kolanka czy Trumnę ;-)