I proszę nie pisz już o tym że formalnie czy nieformalnie team jest albo go nie ma. Fakty są takie i to widoczne dla każdego gołym okiem, że formalnie czy nie, w team-ie Rafała jesteś od dłuższego czasu. I całe szczęście, bo wykonujesz tam ogromną pracę i gdyby nie Ty to pewnie Rafał już dawno by swoją przygodę z żużlem zakończył.
Rafał Klimek
Re: Rafał Klimek
Dokładnie chodzi mi o to o czym napisał go!, wystarczyło napisać w dniu Brązowego Kasku, bądź dzień wcześniej że nie udało się zebrać kwoty na wyjazd i że Rafał nie pojedzie. Najlepszym rozwiązaniem by było gdyby Rafał mimo wszystko pojechał, bo jednak każdy też się domyśla, że nie do końca było to niemożliwe a zależało tylko i wyłącznie od dobrej woli jego taty. Jednak jeśli informacja o tym, że Rafał nie jedzie w zawodach pojawia się dopiero w relacji z tych zawodów i jest wielkim zaskoczeniem to jak juz napisałem wcześniej to niby nic takiego ale niesmak pozostał. Dlatego też proszę nie traktowac tego co pisze jako jakiejś wielkiej nagonki, a tylko i wyłącznie jako zwrócenie uwagi na możliwość lepszej koordynacji działań. Pal licho jakby nie było takiego szumu i próśb o wpłaty, które małe to małe ale jednak były i dlatego wypadało się w tym wypadku zachować troszkę inaczej, chociazby tak jak wspomniał go!. I nie jest to z mojej strony jakieś rozliczanie
(Grzesiu proszę Cie, bo rozliczac to ja mógłbym kogoś innego a też tego nie robię), po prostu zwróciłem uwagę na pewne niedociągnięcie i tylko i wyłącznie z myślą o tym, aby następnym razem wyszło lepiej, bo jak Ty tez sam Regdal wiesz życzę Rafałowi jak najlepiej.
I proszę nie pisz już o tym że formalnie czy nieformalnie team jest albo go nie ma. Fakty są takie i to widoczne dla każdego gołym okiem, że formalnie czy nie, w team-ie Rafała jesteś od dłuższego czasu. I całe szczęście, bo wykonujesz tam ogromną pracę i gdyby nie Ty to pewnie Rafał już dawno by swoją przygodę z żużlem zakończył.
-
jataman22
Zgodziłbym się z Mikasem, gdby nie ten obrazek który mnie wkór*** pod każdym jego postem...
no głupi jest - to fakt.
No ten "Tomi the Czech" faktycznie taki sobie
.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
A ten pod spodem bardzo pokrzepiający. Koniec OT 
Jak ja to kocham u nas Polaków... Na ową "kopertę" złożyło się bodaj 5 czy 6 osób i oczywiście nie widzę, żeby którakolwiek z nich coś "gardłowała" po wczorajszej absencji Rafała na zawodach. A w "try miga" znalazło się kilkanaście osób, które martwią się co się stanie z pieniędzmi (symbolicznymi zresztą), które inni dali 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Kilkanaście
Przejrzałem temat i zobaczyłem tylko dwie takie osoby, ale może masz meesha jakieś problemy z czytaniem ze zrozumieniem ostatnio 
A słyszał o hiperbolizacji czy na wagarach był jak pani na polskim o tym mówiła

T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Tyle że są pewne granice w jej używaniu, Ty je zdecydowanie w tym momencie przekroczyłeś
Widać Ciebie pani w szkole na polskim tego nie nauczyła, a sam też nie masz nawet odrobiny wyczucia w jej używaniu... 
Tak Mikas, masz rację. Już dobrze
Popełniłem nadużycie choć i tak nawet jakby to była jedna osoba to nie widzę powodu aby interesowała się na co ja i kilka innych osób przeznaczamy nasze pieniądze
EOT
Popełniłem nadużycie choć i tak nawet jakby to była jedna osoba to nie widzę powodu aby interesowała się na co ja i kilka innych osób przeznaczamy nasze pieniądze
A tak wszyscy podniecali się w gazetach że mamy reprezentanta w BK a póżniej SK gdzie zapewne też nie wystartuje ehhh...
Rafał kończ karierę lub uciekaj z Lublina do lepszych wypłacalnych klubów bo tutaj nie ma perspektyw na nic.
Rafał kończ karierę lub uciekaj z Lublina do lepszych wypłacalnych klubów bo tutaj nie ma perspektyw na nic.
Jak patrzę na stawkę w finale SK to raczej Rafał tam za wiele nie nawojuje jeśli w ogóle pojedzie. Szkoda Brązowego bo tam mógł coś powalczyć
A co do uciekania z Lublina to póji co Rafał jest ciągle niepełnoletni więc nie może sam podpisać kontraktu z żadnym klubem. Więc takie rady to raczej dla Zdzisława Klimka...
go! pisze:Regdal pisze:To prawda,że to ja (pomimo sprzeciwu Rafała) zainicjowałem, ponosząc pewne ryzyko, apel i prośby o pomoc,ale tylko dlatego aby spróbować zwrócić się do zainteresowanych osób inaczej, nie krzykiem,wrzaskiem ,awanturami i wulgaryzmami,co czynił zazwyczaj ojciec Rafała - czy coś w tym złego ? Czy to zły sposób zwrócenia uwagi na to ,że Rafał jest niedostatecznie dosprzętowiony,jeździ w klubie który ma problemy finansowe i potrzebuje wsparcia,którego od własnego ojca już nie otrzymuje ? To dla mnie przykre,że nazywasz taką postawę brakiem profesjonalizmu,.
Spokojnie...
Nic by sie pewnie wielkiego nie stalo gdybys po rozpoczeciu calej akcji informowal na biezaco o jej przebiegu.. Trwalo to kilka dni i nikt nie mial pojecia ze pieniedzy na konto wplacilo lacznie ZERO osob! Inna sprawa ze zamiast wplacic to sie rzucili wszyscy rozliczac cie z tego co inni wplacili..
To ciekawe..
Ale generalnie problem lezy chyba w braku informacji..Mogles uprzedzic ze nie pojedziecie. Mogles kazdy dzien akcji podsumowac na forum - gorzej juz wypasc i tak chyba nie mogla
Właśnie,że nie mogłem,rozmowy i namowy oraz różne tym podobne zabiegi zmierzające do zrealizowania wyjazdu trwały bardzo bardzo długo.Nadzieja tkwiła we mnie do godzin porannych w dniu finału.
Od samego rana z racji swoich zawodowych i prywatnych obowiązków nie było czasu na informowanie o czymkolwiek.Tyle.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
Dodam tylko, ze pieniadze na start Rafała w Brazowym Kasku też sie znalazły z klubu ,w koncu w takiej wysokości jak zażyczył sobie wiadomo kto. Późno to późno ale mozna było spokojnie sie przygotować. Trudno. Jak zwykle szkoda tylko Rafała.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
meesha pisze:Tak Mikas, masz rację. Już dobrze![]()
![]()
Popełniłem nadużycie choć i tak nawet jakby to była jedna osoba to nie widzę powodu aby interesowała się na co ja i kilka innych osób przeznaczamy nasze pieniądzeEOT
Tak Meesha, masz rację
http://www.sportowefakty.pl/index.php?dysc_id=4&k1_id=45&k2_id=101&dzial_id=361&news_id=222530
Już ponad sto punktów w lidze, jak zdążył policzyć redaktor sportowych faktów, zdobył Rafał Klimek na żużlowych torach.
Już ponad sto punktów w lidze, jak zdążył policzyć redaktor sportowych faktów, zdobył Rafał Klimek na żużlowych torach.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
A za ile punktów Klimek ma zapłacone, w tym sezonie??
To jest pytanie do Pana Prezesa,ale jak znam życie nie dowiesz się tego,gdyż dżentelmeni nie rozmawiają o pieniądzach.
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
janek pisze:A za ile punktów Klimek ma zapłacone, w tym sezonie??
A co Cię to obchodzi?
Książkę piszesz?
Osobiście to nie chodzi o to ze nie znoszę Boga, to mnie jego fanklub wkurwia.
- rAdEk23
- Junior
- Kontakt:
Ja niewiem co ten Klimek sobie wyobraza niejedzie na Finał srebnego kasku gratuluje mu rozumu
Sipma Lublin

rAdEk23 pisze:Ja niewiem co ten Klimek sobie wyobraza niejedzie na Finał srebnego kasku gratuluje mu rozumu
Powinieneś dodać-Papa Klimek
- rAdEk23
- Junior
- Kontakt:
Cz@rek pisze:rAdEk23 pisze:Ja niewiem co ten Klimek sobie wyobraza niejedzie na Finał srebnego kasku gratuluje mu rozumu
Powinieneś dodać-Papa Klimek
Na to wszystko to mi juz brak słów, dla zawodnika grajacego w piłke było by to tak jak by zrezygnował z gry młodziezowej reprezentacji województwa, ale to niemoja sprawa i nie moja kariera
Sipma Lublin

-
arturek111
- Szkółkowicz
- Kontakt:
"Gwiazdeczce" się chyba w główce przewróciło i jego papie - zapewne ich interesuje tylko złoty kask. Dalej piewcy Klimka się nim zachwycajcie - Cienias i amator a przedewszystkim LEŃ
-
Speedway Fan
- Senior
Rafał to tu ma g**** do gadania.
arturek111 pisze:"Gwiazdeczce" się chyba w główce przewróciło i jego papie - zapewne ich interesuje tylko złoty kask. Dalej piewcy Klimka się nim zachwycajcie - Cienias i amator a przedewszystkim LEŃ
Czytając twój wpis odnoszę wrażenie jokoby cię dopadł jakiś nieznany rodzaj histerii.
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl