Baraże o I lige

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

Re: Baraże o I lige

#226 Postautor: grzesieck » 7 października 2007, o 22:12

rozumiem, ze sie smieje z nas gdansk, grudziadz, wroclaw czy ostrow ale dlaczego gnieznianie sie smieja to nie wiem, moze mi to ktos wytlumaczyc?
METHANOL ADVENTURE TEAM

Koper
Trener
Kontakt:

#227 Postautor: Koper » 7 października 2007, o 22:16

grzesieck pisze:rozumiem, ze sie smieje z nas gdansk, grudziadz, wroclaw czy ostrow ale dlaczego gnieznianie sie smieja to nie wiem, moze mi to ktos wytlumaczyc?

Koper pisze: U nich spadek do drugiej ligi nastapil tydzien temu, wiec jeszcze duzo w nich emocji, stad komentuja nasz mecz z nieskrywana radoscia bo co im pozostało...

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#228 Postautor: Cooper » 7 października 2007, o 22:18

Ja mysle, ze sie ciesza na kolejny wpierdziel jaki im spuscimy, tym razem w II lidze 8)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Speedway Fan
Senior

#229 Postautor: Speedway Fan » 7 października 2007, o 22:21

Nie no zostawcie Gniezno w końcu wynik 5:1 mówi sam za siebie ;)
A tak poza tym ciekawe gdzie ten ich awans do eligi co tak napinali się przed sezonem ?

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#230 Postautor: Manitou » 7 października 2007, o 22:27

Sober pisze:
Speedway Fan pisze:Brawo dla TŻ Lublin za świetny wynik. Może w 2 lidze o coś więcej powalczą niż utrzymanie ;)
Siwek będziesz mógł sobie kupić nowego merola za kasę na obcokrajowców.
2 ligowcy lepsze wyniki tam osiągali.

Klub ledwo dyszy, Siwek robi wszystko aby kibice zobaczyli choc troche, moze nie na jawyzszym poziomie, ale zuzla, a ty pierdolisz takie głupoty. Lepiej siadaj do lekcji zamiast pisać farmazony na forum.

Brawo Sober. Popieram w 100%. Ten sam Speedway Fan by się tu obsrywał gdyby nasi wychowankowie zrobili koło 35-40, a teraz najmądrzejszy w całej wsi.
moko pisze:Po co? Gdzie wy macie oczy? Toż gdyby im zależało to by dzisiaj tor gryźli na Łotwie
moko pisze:Mam tylko jedną prośbę.Nie ośmieszaj się już.Nasi "zawodnicy" choć ciężko mi przychodzi napisać że nimi są sami już wybrali tj. pracę w II-lidze i to na własne życzenie. Bardzo w to wątpię aby ktoś pokusił się na takich asów z I-ligi (chyba że na zasadzie zapchaj dziury) Ja już się wyleczyłem z tej choroby i za mecz w przyszłym tygodniu dziękuję.
Sam się nie ośmieszaj i przestań pajacować. Nie pisz o naszych zawodnikach w cudzysłowiu. Prędzej o tobie można napisać "kibic".
moko pisze:Nawet formu gnieźnieńskie ożyło i mają niezły ubaw chłopaki bo blamażu na Łotwie.
ojejjj, wyp.... do Gniezna i śmiej się z nimi

Co do meczu - szkoda słów, nie byłem, nie będę oceniał po cyferkach z syfów. Jeśli ktoś kto to czyta ma kontakt z zawodnikami proszę przekazać : Wiele osób w Lublinie wierzy w odrobienie strat, nie poddawajcie się!!! Jazda do końca!!!

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#231 Postautor: kilar » 7 października 2007, o 22:31

40 pt jest za walkower ? jak tak, to Daugavpils moze nie przyjechac na mecz i awansuje od razu :lol:

WSTYD WSTYD I JESZCZE RAZ WSTYD ! ! Mam nadzieje, ze po naszym ewentualnym spadku, akcje zawodnikow rowniez spadna w oczach innych prezesow. Jak mozna tak mecz przegrac ? Pieniedzy nie ma, sprzetu nie ma, to mijali nas tak jak jakos tam Gawrzyk napisal. No to mamy jazde wlasnymi wychowankami, ktorzy zdegraduja (?) TZ do 2 ligi.

meesha
Trener
Kontakt:

#232 Postautor: meesha » 7 października 2007, o 22:39

Nie chce mi się grzebać w regulaminie ale na logikę to nie powinno być takiej możliwości, że ktoś oddaje mecz walkowerem i awansuje...

Nie no zostawcie Gniezno w końcu wynik 5:1 mówi sam za siebie

4:1 jak już
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Koper
Trener
Kontakt:

#233 Postautor: Koper » 7 października 2007, o 22:44

meesha pisze:
Nie no zostawcie Gniezno w końcu wynik 5:1 mówi sam za siebie

4:1 jak już

Jesli chodzi o wynik biegu jaki padał najcześciej w ostatnch meczach Lublin-Gniezno to zdecydowanie 5:1 :lol:

Awatar użytkownika
Carew
Szkółkowicz

#234 Postautor: Carew » 7 października 2007, o 22:59

Bądźmy realistami, wątpie bardzo aby 15 bigów za tydzień zakończyło sie wygraną minimum 4-2 dla Tż-tu. Chyba że będziemy mieli jakiegoś asa w rękawie na ten mecz, ale to i tak nieda za wiele. Nie wiem czy ktoś kiedyś odrobił taką przewagę, mecz za tydz wygramy ale mam wątpliwości czy nasi "wychowankowie" nagle dostaną olśnienia i każdy z nich w 6 startach (licząc Z/Z) zrobi 13-18 pkt.
Wielka szkoda tego wyniku, a miało być tak pięknie :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Czekamy na CUD...
----- FORZA JUVE -----

Krychs
Senior

#235 Postautor: Krychs » 7 października 2007, o 23:34

A gdybyśmy zdobyli te 10 pkt. więcej na Łotwie sprawa awansu byłaby wciąż otwarta...
Jakoś nie chce mi się wierzyć, że Laguta, Bogdanow, Świst i spółka nie zdobędą w Lublinie 25 pkt. :(

Awatar użytkownika
Pietter
Szkółkowicz