Tomek Piszcz
Tomek Piszcz
Nieoficjalnie przebąkuje się, że Tomek Piszcz ma zasilić lubwelski TŻ w nadchodzącym sezonie... Ile jest w tym prawdy, tego nie wie nikt... Ale gdyby tak było, byłoby cool...
Gelu dlaczego tak niechetnie widzialbys Piszcza u nas? Moze nie mial zachwycajacych wynikow, ale tak juz jest w zespolach ktore walcza jedynie o utrzymanie sie - slabo jedzie caly zespol. Piszcz mial slabe wystepy, ale tez zdarzalo sie ze byl najlepiej punktujacym w zespole. Mysle ze w I lidze bedzie dobrym zawodnikiem.

- zielone_płuco
'' W dniu wczorajszym wszystkie swoje rzeczy (łącznie z kłódką) z garażu zabrał Tomek Piszcz i pojechał do domu.
Następny polski zawodnik Wybrzeża zwinął manele.
Kolejny box na stadionie pusty.
Ktos się jeszcze śmieje?
Bo ja nie. ''
Tak piszą kibice Wybrzeża na forum ogólnopolskim. Co to oznacza chyba wszyscy wiemy.
Następny polski zawodnik Wybrzeża zwinął manele.
Kolejny box na stadionie pusty.
Ktos się jeszcze śmieje?
Bo ja nie. ''
Tak piszą kibice Wybrzeża na forum ogólnopolskim. Co to oznacza chyba wszyscy wiemy.
Dodałem ten temat ponieważ to jest informacja ze żródła bardzo zbliżonego do naszego klubu i pochodzi z 03.01
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Scream pisze:Gelu dlaczego tak niechetnie widzialbys Piszcza u nas? Moze nie mial zachwycajacych wynikow, ale tak juz jest w zespolach ktore walcza jedynie o utrzymanie sie - slabo jedzie caly zespol. Piszcz mial slabe wystepy, ale tez zdarzalo sie ze byl najlepiej punktujacym w zespole. Mysle ze w I lidze bedzie dobrym zawodnikiem.
To nie tak, że niechętnie. Po prostu pozostali kandydaci, (o których mówimy i o ktorych nie mówimy) są od Tomka lepsi, a napewno RÓWNIEJSI. To prawda, że bywało, że był najskuteczniejszym zawodnikiem Wybrzeża, ale niestety bywało, że zawalał mecze w ważnych momentach. I tego się właśnie obawiam. Wolałbym kogoś na 8 punktów ale w każdym meczu.