FREDek pisze:(...)
P.S.
Ja im zacytuje Twojego posta.... Chętnie zaobserwuję Waszą reakcję podczas spotkania
A może mi powiesz w oczy to o kibicowaniu, tak o, sam
edit
Przypomnę, coś o gównie i takich tam
FREDek pisze:(...)
P.S.
Ja im zacytuje Twojego posta.... Chętnie zaobserwuję Waszą reakcję podczas spotkania
Skoro dla Ciebie są to "dzieci" to może spotkamy się osobiście na kolejnym meczu wsród tych "dzieci"?
sadychor pisze:FREDek pisze:(...)
P.S.
A może mi powiesz w oczy to o kibicowaniu, tak o, sam
edit
Przypomnę, coś o gównie i takich tam
Wracajac do tematu napisz cos wiecej o tym jak odbierales postawe Jelniewskiego, Stachyry, Piszcza, czy jak juz nie mieli szans to odpuszczali, czy starali sie odzyskiwac pozycje ktore tracili? Czy te 5:1 dla Lokomotiv to byly takie wygrane jak Nickiego w tym sezonie w GP, a kiedys Rickardssona z duzymi odleglosciami od kolejnych zawodnikow?Mars pisze:wyniku no coz zdarzylo sie Lokomtiv tego dnia wygralby z kazdym z 1ligi taka jest prawda..
Mars pisze:niewiem na co tu wasze dywagacje niewidzialem was tylu na lotwie a wyprawa z Jatamanem i spolka hehe super co do wyniku no coz zdarzylo sie Lokomtiv tego dnia wygralby z kazdym z 1ligi taka jest prawda..
POZDRO..
Mnie ciekawi dlaczego akurat Piszczowi najlepiej wyszedl ten mecz, a nie lepszym od niego w tym sezonie Stachyrze czy Jeleniewskiemu? Czy Ci dwaj tak totalnie pogobuli sie w przelozeniach? Czy moze Tomek rowniez meczyl sie na motocyklu ale nadrabial wieksza walka o kazdy metr toru w porownaniu z naszymi liderami?