Rafał Klimek

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Cooper
Trener

Re: Rafał Klimek

#1476 Postautor: Cooper » 15 października 2007, o 12:50

Calkiem niezle Ci poszlo 8) :D
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#1477 Postautor: Regdal » 15 października 2007, o 22:42

DonKamizi pisze:Kilkanaście hehe.Chciałem się zapytać czy koperta została zwrócona bo jak nam wiadomo Rafał nie pojechał w żadnym z finałów.

A ja się chciałem zapytać czy masz jakiś udział w tej kopercie,jeśli tak po pochwal się jaki.Masz ku temu niepowtarzalną okazję.

Gelo pisze:jataman uderzył w osiagniecia ligowe Kacpra - bo te rzeczywiscie nie sa oszałamiajace.

Dokładnie ,w odróżnieniu od Klimka Kacper nie osiągnął w tym sporcie nic.Czy zaprzeczysz ?

Gelo pisze:Po trzech miesiacach nie dawał Rafałowi żadnych szans na treningach.

Bzdura totalna,Klimek wiele razy na motocyklu kompletnie nie przygotowanym do ścigania wiele razy pokazał plecy starszemu o kilka lat i silniejszemu fizycznie koledze.Ponadto dziwi mnie to, że ty Grzegorzu do dzisiaj podniecasz się tamtymi wydarzeniami,daj spokój.

Gelo pisze:Dodatkowo - z każdym okrążeniem nawet niezbyt wyrafinowane oko mogło u niego dostrzec postęp.

Prawda jest taka,że oprócz nazwiska Kępa,niewiele było powodów do robienia jakiegokolwiek wrażenia.Klasyczny przerost formy nad treścią.Wielu obserwatorów twierdziło jednoznacznie,że z tego chłopaka na siłę i w krótkim czasie chciano zrobić żużlowca,w efekcie zrobiono jemu krzywdę.Brak umiejetności,nieprzygotowanie do ścigania,potem upadek i poważna kontuzja.Skończyło się na niespełnionych nadziejach.

Gelo pisze:Z Rafałem już w ubiegłym roku pisałem, że chlopak stanął w rozwoju. Ten sezon pokazał, że zaczął się cofać.

I tu się z tobą zgadzam,rzeczywiście ten sezon dla Klimka nie jest udany,tegoroczne wyniki nie napawają zbytnio optymizmem na przyszłość.Jest problem,problem,który składa się z wielu sektorów...i na razie tyle.

moko pisze:Konkrety są widoczne na pierwszych lepszych zawodach w jego wykonaniu. Oczywiście pod warunkiem, że menago i papa zrobią wszystko aby w nich pojechał.

Nie bij przysłowiowej piany,tylko podaj jakieś konkrety,co zarzucasz papie, a co menadżerowi.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański

www.wolinski.com.pl

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#1478 Postautor: Cooper » 15 października 2007, o 22:49

Przy okazji wygrywania tego czy innego na treningach, zapytajcie sie kiedys co o tym sadzi Janusz Stachyra 8) Ja kiedys zapytalem :D
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#1479 Postautor: InDorka » 15 października 2007, o 23:25

Cooper pisze: Ja kiedys zapytalem :D

I co usłyszałeś? Pytam,bo niektorzy nie maja tak bliskiego kontaktu i mozliwości zadawania pytan trenerowi.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec