Rafał Klimek

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
major

Re: Rafał Klimek

#1501 Postautor: major » 15 listopada 2007, o 10:27

Przejrzyjcie statystyki sezonu 2007 i skończcie te głupie dyskusje :evil:

http://www.sportowefakty.pl/statIliga2007.html
Zawsze Motor Lublin

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#1502 Postautor: mikas » 15 listopada 2007, o 15:39

Pokemon pisze:mikas to zależy jak się na to spojrzy. Dla niektórych może ty jesteś forumowym napinaczem? Poprostu ile ludzi tyle poglądów 8)

Zdaję sobie z tego sprawę (szczególnie gdy patrzę na swoją liczbę postów,jaka mi sie nazbierała przez te cztery i pół roku ;) ), ale generalnie mam to gdzieś, bo mimo że w sprawach żużlowych w Lublinie robiłem bardzo niewiele to mam tą świadomość że 95% ludzi z tego forum nie zrobiło kompletnie nic.
A to o forumowych napinaczach jakbyś nie zauważył było z przymrużeniem oka, osobiście nie przywiązuję żadnej wagi do tego kto ma ile postów, jak często sie wypowiada i czy poza tym coś jeszcze robi. Każdy ma prawo robić (albo nie robić) co chce i tego sie trzymajmy.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
suchy1613
Szkółkowicz

#1503 Postautor: suchy1613 » 15 listopada 2007, o 20:30

Mikas, wdajesz sie w niepotrzebne dyskusje. Pokemon wyraził wyłącznie swoje zdanie. Moje np. jest zupełnie odmienne. Jesteś wzorowym kibicem ,co widać nie tylko na naszym stadionie, ale też w innych miastach. Z przyjemnościa oglądałam film z Rybnika :).Oby wszyscy robili tyle co Ty. Niektórzy potrafią jedynie krytykować i narzekać. Co do tych 5 %, które coś robią w sprawach żuzlowych masz rację, ale nie zawsze wynika to z tego, że nie zależy im na żużlu w Lublinie. Większosć z obecnych na forum to zwykli kibice, zdający sobie sprawę z tego, że niewiele mogą, nie mają siły przebicia ,talentu do negocjacji itp. Osobiście jestem wdzięczna wszystkim tym, ktorzy starają sie obojętnie z jakim skutkiem coś robić dla ratowania czarnego sportu w naszym mieście, a także godnie reprezentuja kibiców Lublina na meczach wyjazdowych.

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#1504 Postautor: InDorka » 15 listopada 2007, o 21:34

Bożenko podpisuje sie pod Twoim postem rekami i nogami.Wszystkimi :)
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~

Sledzio
Trener
Kontakt:

#1505 Postautor: Sledzio » 15 listopada 2007, o 23:16

mikas pisze:No to teraz w stylu tych wszystkich forumowych napinaczy ;)
Trzeba było przyjść w piątek na walne forumowy napinaczu to byś się co nieco dowiedział ;)

Napinacz to może Ty jesteś bo ja napewno nie jestem, a nie mogłem przyjść gdyż jestem człowiekiem dość często pracujący i niestety czas na wszystko nie pozwala, a gdybym miał wolne to napewno bym przyszedł bo żużel jest mi blisko sercu tak jak piłkarzy Motoru gdzie mialem wolne i na protest pod ratusz pomaszerowałem więc zanim kogoś nazwiesz napinaczem pójdź do łazienki spójrz w lustro i zobaczysz napinacza.
Pozdro

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#1506 Postautor: Cooper » 15 listopada 2007, o 23:19

Co wy z tym napinaniem tak? To jest forum, tu sie pisze. Czy ja krytykuje zuzlowca za to, ze ma kiepska technike jazdy to od razu mam wyjsc na tor i pokazac mu lepsza? Tak samo z krytykowaniem dyrekcji. Forum jest od pisania, kazdy ma prawo pisac co chce, i nie musi sie przed tym licytowac na osiagniecia.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#1507 Postautor: mikas » 16 listopada 2007, o 00:05

O kurde Sledzio, może zamiast do pracy to powinieneś wrócić do szkoły i nauczyć się czytać ze zrozumieniem. Jeśli nie zrozumiałeś mojego pierwszego posta i nie potraktowałeś go z przymrużeniem oka to zdecydowanie powinieneś zrozumieć wszystko po drugim w którym odpowiedziałem Pokemonowi. Szkoda na Ciebie klawiatury, dobranoc.

Bożena przesadziłaś z tymi dobrymi słowami o mnie,jest tu na forum kilkanaście osób, które zasługują na nie o wiele bardziej niż ja,bo to one są wzorowymi kibicami, ale dziękuję ;) A w Rybniku było grubo, każdemu życzę takiego wyjazdu :) Najbliższy już w lutym, zapraszamy z nami ;)

P.S. Co tu tak ludzie są przewrażliwieni na punkcie słowa napinacz :?: :lol:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
suchy1613
Szkółkowicz

#1509 Postautor: suchy1613 » 16 listopada 2007, o 10:10

Pokemon pisze: odpowiem mikasowi:
napinacz to w moim odczuciu taki co wpadnie, namiesza i tyle go było 8)

Dlatego jak ktoś chodzi na żużel to super! Jak ktoś zabiera głos na forum (jaki to by głos nie był) to 2x super, a jak pomaga...no np. rozwiesza plakaty, publikuje zdjęcia, chodzi na zebrania, jeździ na wyjazdy drużyny itd. to 5x super, ale powtarzam- nie dzielmy się na równych i równiejszych :o

Sam odpowiedziałeś na moje pytanie. Chyba nie zaliczysz mikasa do takich, co namieszaja i wypadną,? Według mnie to nie żaden podział na równych i rowniejszych, jezeli jeden udziela się tylko na forum i chodzi na żużel i w ogóle się nim interesuje, a inny tak jak mikas chodzi na zebrania i stara się przynajmniej coś zdziałać, czy dba o oprawę meczu rozdając serpentyny, czy kartoniki, podczas gdy inni siedzą wpatrzeni w program,w tym np. ja :) Jeżeli chodzi o mecze wyjazdowe, to nasza ekipa z Lublina ,jak można sie zorientować z dyskusji na forum innych drużyn pozostawia po sobie naprawdę dobre wrażenie i właśnie to miałam na mysli. Takie osoby jak mikas, meesha, pav, czy inni pozytywnie kojarzą się z naszym miastem. Oczywiście, że zgadzam sie z Tobą ,że nie wszyscy fani są obecni na forum, co wcale nie znaczy, że są gorsi. Przyszedł mi do głowy przy tej okazji Grzesiek z początkowego sektora nad rzeką, który zawsze zaczyna falę. Co prawda odkąd przychodzi z dziewczyną są problemy z falą, ale chyba każdy go kojarzy. :) To tak w skrócie moje uzasadnienie.
InDorce dzięki za poparcie :). Do mikasa: raczej nie mam skłonności do przesady. :? Co do innych kibiców pozostaje się cieszyć, że jest dużo więcej takich wzorowych w Lublinie. :)
Jako, że to strona Rafała mam nadzieję, że mimo wszystko zobaczymy go w barwach koziołków na przyszły sezon, bo wierzę że jeszcze pokaże na co go stać i że żuzel w Lublinie przetrwa, nawet z uwagi na takich kibicow jak mikas, czy pokemon :)

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#1510 Postautor: tezetomaniak » 16 listopada 2007, o 14:45

Pokemon pisze:napinacz to w moim odczuciu taki co wpadnie, namiesza i tyle go było 8)

Napinacz - osoba która dąży do słownej prowokacji z przeciwnikami. Często w dyskusjach na temat współzawodnictwa dwóch drużyn (osoba ta niepotrzebnie "napina" stresową sytuację dążąc do słownej wymiany zdań (często niekulturalnych))

+

http://www.internetowinapinacze.yoyo.pl/ :)

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#1511 Postautor: Regdal » 16 listopada 2007, o 18:32

suchy1613 pisze:
Jako, że to strona Rafała mam nadzieję, że mimo wszystko zobaczymy go w barwach koziołków na przyszły sezon, bo wierzę że jeszcze pokaże na co go stać

Doprawdy ? Przecież wielu znawców na tym forum napisało,że Rafał się cofa w rozwoju,wielu wylało na niego dużo pomyj i krytyki nie zastanawiając się nad przyczynami słabszych wyników niż oczekiwano.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański

www.wolinski.com.pl

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#1512 Postautor: Cooper » 16 listopada 2007, o 18:36

Regdal pisze:
suchy1613 pisze:
Jako, że to strona Rafała mam nadzieję, że mimo wszystko zobaczymy go w barwach koziołków na przyszły sezon, bo wierzę że jeszcze pokaże na co go stać

Doprawdy ? Przecież wielu znawców na tym forum napisało,że Rafał się cofa w rozwoju,wielu wylało na niego dużo pomyj i krytyki nie zastanawiając się nad przyczynami słabszych wyników niż oczekiwano.

No i co z tego? To teraz rzuci motór w kat i nie bedzie jezdzil bo paru ludzi krytykowalo go na forum?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

piotr76
Senior
Kontakt: