Gelo pisze:......... z opinią zasłyszaną na walnym, że ściagniemy w ostatniej chwili dwóch ruskich i jakoś to będzie. ..........
no to niezle jaja, przezylem juz "10 dunczykow" a teraz na "ruskich" wypadlo
Gelo pisze:......... z opinią zasłyszaną na walnym, że ściagniemy w ostatniej chwili dwóch ruskich i jakoś to będzie. ..........
Pokemon pisze:eeee tammm. Ja na to patrzę inaczej: nasi wozili Łotyszy tak jak Łotysze (plus Świst i Bajerski) wozili naszych na Łotwie.
Łoptymista pisze:Pokemon pisze:eeee tammm. Ja na to patrzę inaczej: nasi wozili Łotyszy tak jak Łotysze (plus Świst i Bajerski) wozili naszych na Łotwie.
Bzdura. Nawet nie trzeba było jechać na Łotwę, żeby to zobaczyć. Gawrzyk z Islandii na pewnoteż wie, że jest różnica między wynikiem 68:24 a 50:40.
Mecz na Łotwie był spekatkularną katastrofą. Megapadaką, kaszaną na międzynarodową skalę, kpiną i kompromitacją. To trauma, której długo sie nie zapomni. Ludzie po takich przeżyciach często sięgają po pomoc terapeutów, piją, zaczynają pisać wiersze, albo robia pod siebie. Ja jakoś trzymam się... jeszcze
moko pisze:Normalnie tzn. na spreparowanym torze i w meczu o pietruszkę zrobił komplet i wydoił klub z ostatniej złotówki.
meesha pisze:I ja mam jeden chociaż na Łotwie nie byłemWięc to musi być od czegoś innego