EDIT: obiecalem juz wczesniej sobie ze z adminem Shack'iem nie bede prowadzil dialogu, dlaczego? obaj najlepiej wiemy..... sorry kolego
Daniel Jeleniewski
Re: Daniel Jeleniewski
mysle ze posty(ton wypowiedzi) Gawrzyka i Kamyka sa wynikiem dzisiejszego walnego zebrania
kiedys musialo to sie zaczac (dosc niewygodne newsy z "pierwszej" reki) ............tylko dlaczego w temacie poswieconym Danielowi Jeleniewskiemu

EDIT: obiecalem juz wczesniej sobie ze z adminem Shack'iem nie bede prowadzil dialogu, dlaczego? obaj najlepiej wiemy..... sorry kolego
Ostatnio zmieniony 16 listopada 2007, o 21:39 przez wojteko, łącznie zmieniany 2 razy.
po czym wnosisz ? bo ani jednego ani drugiego na zebraniu nie widzialem
- Łoptymista
- Trener
WBA pisze:Gawrzyk pisze:Z reszta. Cala ukladanka o ktorej mowilem jakis czas temu zaczyna sie dopelniac. Daniel w RKM - przeciwko komu Daniel mial najslabszy wynik na swoim torze? I o dziwo!! Daniel swoja "kiepska" jazda potrafi przekonac jednak do siebie klubowych prezesow. Bo jak ćwierkają wróbelki, miał też ofertę z Łotwy (!!). Nie dziwne to ??
Jak masz pisać takie żenujące "newsy" to jako admin tego grajdołka weź w [to słowo] zablokuj to forum
Ale co on napisał takiego żenującego. Ile DJ zrobil pkt w meczu u nas z Rybnikiem. Kuzwa ile? 1111, 11 a moze 1? Dał pupy pocalosci i zawalil wazny mecz z Rybnikiem i supoer wazny z Łotyszami. Pech, niefart, cos innego? Wynik jest taki jaki jest. I ciezko polemizowac z faktami. Chyba ze jestes Heglem, ale on tez kiepsko sobie dal z tym rade.
wojteko pisze:EDIT: obiecalem juz wczesniej sobie ze z adminem Shack'iem nie bede prowadzil dialogu, dlaczego? obaj najlepiej wiemy..... sorry kolego
ja nie wiem kurde, ale uwielbiam Twoje teorie i z niecierpliwoscia czekam na wytłumaczenie tej ostatniej
wojteko pisze:.....dosc niewygodne newsy.....
Gawrzyk pisze:zenujace newsy?
tym razem nie ja niedoczytalem ......... a wogole nie mialem na mysli snuc zadnych teori spiskowych........... ot ten co chcial-ten wie, takie powiedzenie kibicow z Lublina