Daniel Jeleniewski

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
wojteko
Senior

Re: Daniel Jeleniewski

#951 Postautor: wojteko » 16 listopada 2007, o 21:30

mysle ze posty(ton wypowiedzi) Gawrzyka i Kamyka sa wynikiem dzisiejszego walnego zebrania :? kiedys musialo to sie zaczac (dosc niewygodne newsy z "pierwszej" reki) ............tylko dlaczego w temacie poswieconym Danielowi Jeleniewskiemu :?: :shock:

EDIT: obiecalem juz wczesniej sobie ze z adminem Shack'iem nie bede prowadzil dialogu, dlaczego? obaj najlepiej wiemy..... sorry kolego
Ostatnio zmieniony 16 listopada 2007, o 21:39 przez wojteko, łącznie zmieniany 2 razy.

Shack
Administrator

#952 Postautor: Shack » 16 listopada 2007, o 21:33

po czym wnosisz ? bo ani jednego ani drugiego na zebraniu nie widzialem

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#953 Postautor: Łoptymista » 16 listopada 2007, o 21:52

WBA pisze:
Gawrzyk pisze:Z reszta. Cala ukladanka o ktorej mowilem jakis czas temu zaczyna sie dopelniac. Daniel w RKM - przeciwko komu Daniel mial najslabszy wynik na swoim torze? I o dziwo!! Daniel swoja "kiepska" jazda potrafi przekonac jednak do siebie klubowych prezesow. Bo jak ćwierkają wróbelki, miał też ofertę z Łotwy (!!). Nie dziwne to ??

Jak masz pisać takie żenujące "newsy" to jako admin tego grajdołka weź w [to słowo] zablokuj to forum :?

Ale co on napisał takiego żenującego. Ile DJ zrobil pkt w meczu u nas z Rybnikiem. Kuzwa ile? 1111, 11 a moze 1? Dał pupy pocalosci i zawalil wazny mecz z Rybnikiem i supoer wazny z Łotyszami. Pech, niefart, cos innego? Wynik jest taki jaki jest. I ciezko polemizowac z faktami. Chyba ze jestes Heglem, ale on tez kiepsko sobie dal z tym rade.

Shack
Administrator

#954 Postautor: Shack » 16 listopada 2007, o 21:56

wojteko pisze:EDIT: obiecalem juz wczesniej sobie ze z adminem Shack'iem nie bede prowadzil dialogu, dlaczego? obaj najlepiej wiemy..... sorry kolego

ja nie wiem kurde, ale uwielbiam Twoje teorie i z niecierpliwoscia czekam na wytłumaczenie tej ostatniej :) :) :) :)

wojteko
Senior

#956 Postautor: wojteko » 17 listopada 2007, o 00:22

wojteko pisze:.....dosc niewygodne newsy.....

Gawrzyk pisze:zenujace newsy?

tym razem nie ja niedoczytalem ......... a wogole nie mialem na mysli snuc zadnych teori spiskowych........... ot ten co chcial-ten wie, takie powiedzenie kibicow z Lublina :wink:

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#958 Postautor: Gelo » 17 listopada 2007, o 01:50

A co ma zapieralać za darmo ??

Czy kiedykolwiek wyczytales u mnie, że za godziwą pracę nie należą się godziwe pieniądze? Przykłady proszę.
Jeśli byłby głupkiem tak jak Ty to napisałeś

Bzdura - nigdy tego nie napisałem - przeczytaj jeszcze raz - moze zrozumiesz.
Wg. Ciebie dziwne jest, że żużlowiec chce zarabiać.

kolejna bzdura - nigdy nie napisalem, że to jest dziwne.
No pewnie.Ty pewnie piszesz swoje wypociny za darmo

A i owszem - nikt mi nie płaci za wypisywanie wypocin na forum.
Więc założ sobie kolo lepsze bryle i skończ pierdolić te swoje wywody.

Mało mnie obchodzi co myslisz o moich wywodach - zakoncz lepiej działaność na nagrywaniu knappa na kamerkę.

Awatar użytkownika
WBA
Szkółkowicz
Kontakt: