Pokemon pisze:@mikas- króciutko ci odpowiem: nie wybieram faktów które pasują do mojej tezy, tylko rzucam ewentualne przykłady. Nie ma miejsca na napisanie tu o wszystkim bo i po co. Po co się też powtarzać? Ktoś kto śledzi forum, może sam wyciągnąć wnioski i zresztą będzie wiedział o co chodzi. Twój problem polega na tym, że każde zdanie widzę czytasz kilka razy i doszukujesz się podtekstów. Uwierz mi- większośc wpisów jest spontanicznych (bez podwójnego dna), przynajmniej ja do tego tak podchodzę

Dlatego wyluzuj trochę bo się zagryziesz. To że poznałeś na wyjazdach kilku kolesi z inych klubów i pogadaliście co u nich, nijak się ma do naszej smutnej rzeczywistości. Pozdrawiam.
Pokemon
A Twój problem polega na tym, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem

O wyszukiwaniu przykładów pod swoje tezy nie było do Ciebie tylko do $korzenia$, także jak widać to nie ja mam potrzebę czytania każdego zdania po kilka razy i i nie ja doszukuję się podtekstów co mi zarzucasz, a jak widać to Ty masz chyba właśnie z tym problem, także wyluzuj

Tobie zarzucałem jedynie brak obiektywizmu i to swoje zdanie podtrzymuję. Ja akurat już dawno nie miałem tak obojętnego stosunku do tego co się stanie z lubelskim żużlem jak ostatnimi czasy, także spokojnie żadne zagryzanie mi nie grozi
Ostatnie Twoje zdanie to już wybitnie świadczy o tym że masz kłopoty z należytym interpretowaniem pisma polskiego. Ja nawet jednym słowem nie zająknąłem się w swoich ostatnich postach o naszej obecnej rzeczywistości a odnosiłem jedynie do sposobu przekazywania informacji przez byłych już włodarzy naszego klubu na tle innych drużyn i nic więcej. Wszystko inne to już Twoja nadinterpretacja.