Typer - komentarze
Re: Typer - komentarze
Ok, sorki panowie nie pomyslalem
Czyszcze temat i proszę o ponowne typy.
jako iz bylem poza Lublinem i nie moglem wytypowac V kolejki czy jest mozliwosc abym mogl wytypowac mecz rzeszow-czestochowa skoro został on przelozony��

Wydaje mi się, że tak. Brak możliwości wytypowania siedmiu innych meczów jest chyba wystarczającą "karą" 
Hans pisze:Czyszcze temat i proszę o ponowne typy.
A co jeśli ktoś już wytypował, a teraz nie dowie się o tym, że jego typy wyj***łeś w cosmos
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Mają wystarczająco dużo czasu, aby to zauważyć, że należy zatypować ponownie. I nie róbmy sztucznych problemów.
Ale nie rozumiesz o co mi chodzi. Ktos mogl zatypowac, a w tej chwili nawet nie wie, ze jego postu nie ma. Myslisz, ze wszyscy czytaja ten dzial dokladnie a po wyslaniu typow codziennie sprawdzaja czy nie zniknely

T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Hans za ile kupiles od Ostrowa mecz z Grudziadzem? 
Ja byłem tylko pośrednikiem i przedstawicielem strony Grudziądzkiej ;]
Po prostu miałem przeczucie, że GTŻ da rade i jak widać ja jeden tylko tak obstawiłem ;]
Po prostu miałem przeczucie, że GTŻ da rade i jak widać ja jeden tylko tak obstawiłem ;]