Kogo chcialbys widziec w Lublinie w sezonie 2004?
sory ale czy ktos ma informacje na temam naszych juniorow mam nadzieje ze dzialacze o nich nie zapomnieli 
Czym jest zapalniczka wobec potęgi nieskończoności... poza tym nie mogę jej znaleźć
3% alkocholu we krwi - to brzmi dumnie
http://www.zuzelnews.com <-- Zapraszam na ogólnopolskie forum żuzlowe !!!
3% alkocholu we krwi - to brzmi dumnie
http://www.zuzelnews.com <-- Zapraszam na ogólnopolskie forum żuzlowe !!!
Åoptymista pisze:WyjaÅ›nienie jak wyjaÅ›nienie....
Nie to, żebym wiedział o sprawie dużo więcej. Nie specjalnie wierzę w aspekty pozamaterialne, ale... wielkie dzięki za poszerzone wyjaśnienie.
Nerwowy wcale nie jestem. Złość i tak mi nie zaszkodzi... ciesz się, że mnie nie widzialeś. Optymistą jestem programowym. Tylko nie wiem czy lepiej będzie dla nas, żebyśmy mieli Dadosa czy nie.
A czy ja napisałem gdziekolwiek, że chodzi o aspekty pozamaterialne? napisałem jedynie, że chodzi o sprawy natury prywatnej niekoniecznie powiązane z żużlem a to zasadnicza różnica. Od strony materialnej natomiast istotne jest to, ze o czym już niejednokrotnie pisałem w Lublinie Robert ma zapewnionego sponsora, ktory w przypadku podpisania przez niego umowy startów w Lublinie gotowy jest wyłożyć sporą kasę. Wszystkim przeciwnikom ściągniecia Roberta do Lublina powiem tyle, że po pierwsze nie muszą bać się o jego forme psychiczna, bo ta jest całkowicie OK a po drugie Dadi jest zawodnikiem, którego nam brakuje a to z kolei z dwóch powodów. Pierwszy to taki, że jest doświadczonym, mającym spore umiejętności zawodnikiem, gwarantującym pewien (wysoki) poziom, a po drugie wchodzi w gre tutaj efekt marketingowy jego ewentualnego transferu i tego chyba akurat specjalnie tłumaczyć nie muszę. Dados w składzie to na pewno więcej kibiców na trybunach a wiec i większa kasa dla klubu. Ja prywatnie widzę zdecydowanie więcej plusów ściągniecia go do Lublina jak minusów, ale ktoś może się ze mną nie zgodzic.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Lublin_Fan pisze:Maxx pisze:Robert ma zapewnionego sponsora, ktory w przypadku podpisania przez niego umowy startów w Lublinie gotowy jest wyłożyć sporą kasę
Seat Euromarketing?![]()
Powstałby team Seata: Dadi i Piszcz.
Całkiem spoko
He he, kto wie...?:):):)
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
Szkoda że został zamknięty wątek "Dados z nami?" Widzę że większość wpisów dotyczy właśnie Roberta i może warto poświęcić mu osobny wątek. Ja należę do gorących zwolenników tego zawodnika i brałbym go w ciemno nie obawiając się o jego niedyspozycje i czekam z ogromną niecierpliwością jak potoczą się dalej sprawy.
mescalito pisze:Szkoda że został zamknięty wątek "Dados z nami?" Widzę że większość wpisów dotyczy właśnie Roberta i może warto poświęcić mu osobny wątek. Ja należę do gorących zwolenników tego zawodnika i brałbym go w ciemno nie obawiając się o jego niedyspozycje i czekam z ogromną niecierpliwością jak potoczą się dalej sprawy.
Ale po co drugi wÄ…tek, kiedy i tak wszystko na ten temat pisze siÄ™ tutaj?
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
Maxx pisze:Ale po co drugi wÄ…tek, kiedy i tak wszystko na ten temat pisze siÄ™ tutaj?
Pozdrawiam
A po to że mam taką zachciankę że chciałbym na temat Dadiego wypowiadać się w osobnym wątku i nie tylko ja mam taką zachciankę. W sprawie Dadosa zrobiło się bardzo gorąco i jestem na TAK dla otwarcia wątku o Robercie tym bardziej że jest zawodnikiem dosyć kontrowersyjnym i chyba nie unikniemy w końcu wątu o Dadim.
Pozdrawiam
Nie podniecajcie się za bardzo jeszcze tym Dadosem i dajcie sobie trochę na wstrzymanie. Chodzą słuchy, że Rusko nie odda go za darmo a wręcz będzie chciał na nim trochę zarobić a to są już duże pieniądze i nie wiadomo czy będzie nas stać na wypożyczenie Roberta. Lepiej się nie rozczarować.
bardzo możliwe że ze śledźem jest juz wszystko załatwione ale my oficjalnie dowiemy sie na konferencji a konferencja bedzie jak jeszcze zdobedziemy jednego seniora martwi mnie jedno wygląda na to ze bedziemy mieli taki sqad
1 Śledź
2 Dados;Dym:Andy
3 Piszcz
4 Knapp
5 Karlsson
6 Jeleniewski
7 Stachyra
A Jezeli bedzie sytuacja ze ktos z nich nie bedzie dobrze jeźdźił o Piszcza bym był spokojny ale Knapp czy śledź moga wcale nie błyszczeć Śledź jeżdżił super ale w tym sezonie moze juz tak dobrze nie byc także co wtedy zrobimy ?? ale jak juz ktos powiedział zeby wygrac trzeba ryzykowac
1 Śledź
2 Dados;Dym:Andy
3 Piszcz
4 Knapp
5 Karlsson
6 Jeleniewski
7 Stachyra
A Jezeli bedzie sytuacja ze ktos z nich nie bedzie dobrze jeźdźił o Piszcza bym był spokojny ale Knapp czy śledź moga wcale nie błyszczeć Śledź jeżdżił super ale w tym sezonie moze juz tak dobrze nie byc także co wtedy zrobimy ?? ale jak juz ktos powiedział zeby wygrac trzeba ryzykowac
co o Åšledzia to mozna byc spokojnym napewno bedzie unas startowal w jego slady mam nadzieje ze pojdzie i Robert i wszystko skonczy sie bardzo pomyslnie dla naszego klubu .Dados poprostu chyba zrozumial ze dobrze mu zrobia starty w nizszej lidze aby odbudowac nieco swoja pozycje w zuzlu i jezeli donas trafi to jakos jestem spokojny napewno bedzie mocnym punktem naszej druzyny i w parze z Darkiem beda poprostu trudni do objechania
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

ja osobiście jestem wkurzony. Inne kluby bez przerwy pracują , niektóre (gdańsk,ostrów) mają pełne składy a u nas pan prezes milczy. Na co oni czekają, wiem ,że jestem bardzo niecierpliwy ale wkurza mnie to. Nie wiadomo co będzie z Robertem , Andym i Dymem. Karol podpisał kontrakt z rzeszowem. Dym możliwe ,że będzie jeździł w ostrowie. Z Adndym rozmawia także Grudziądz, a Dados .
....hm. On już kilka razy próbował popełnić samobójstwo. Jeśli zarząd jeśli zarząd nie zacznie zapiepszać to nici z awansu.

Ronaldinho do TÅ»-u !!!!
Skad wiesz, że zarząd nic nie robi??? że niechca ci powiedziec to znaczy ze nic nie robią??? tak jak ktoś już wcześniej powiedizał mowa jest srebrem a milczenie złotem albo coś takiego:) ale juz wyzej było pisane dla zcego zarząd nie mówi z kim gada i na jakich jest etapach rozmów.grzegorzmigal pisze:ja osobiście jestem wkurzony. Inne kluby bez przerwy pracują , niektóre (gdańsk,ostrów) mają pełne składy a u nas pan prezes milczy. Na co oni czekają, wiem ,że jestem bardzo niecierpliwy ale wkurza mnie to. Nie wiadomo co będzie z Robertem , Andym i Dymem. Karol podpisał kontrakt z rzeszowem. Dym możliwe ,że będzie jeździł w ostrowie. Z Adndym rozmawia także Grudziądz, a Dados .....hm. On już kilka razy próbował popełnić samobójstwo. Jeśli zarząd jeśli zarząd nie zacznie zapiepszać to nici z awansu.
![]()
![]()
Odpowiadając na pytanie o Darka, to nie ma on jeszcze podpisanego kontraktu. W grę wchodzi tylko wypożyczenie z Wrocławia za ponoć niewielkie pieniądze i teraz ruch po stronie naszych działaczy. Co do Dadosa - to zgadzam się z Harrym - gorączkowanie się jest złym doradcą, bo potem (odpukać) nic z tego nie wyjdzie i pojawią się pretensje kibicow. Trzeba wierzyć w dyrektora, bo jak dotychczas nie popełnił błędów.
Jesli nie Smith, Dym lub Dados to kto?
Reforma sprawiła, że brakuje zawodników, którzy mogliby z powodzeniem jeździć w pierwszej lidze.
Transfer Dadosa nawet przy konieczności wyłożenia za niego sporej kasy wydaje się być opłacalny. Oznaczałby on powrót do starych dobrych lat, i Ci którzy przestali chodzić na żużel po epoce Hansa Nielsena znów wróciliby na stadion. Więc kwota za wypożyczenie mogłaby sie zwrócić. O ile nie byłoby to więcej niż 100 tyś złotych. Za dobrym wynikem idą pieniądze dlatego opłaca się zainwestować w ludzi, którzy mogą taki wynik zagwarantować.
Dados bez wątpienia byłby wzmocnieniem, chyba że znów "pojechał by" na mecz tak jak w Szwecji, a potem przepadł na kilka dni jak kamień w wode...
Ale jest ryzyko, jest zabawa...
Reforma sprawiła, że brakuje zawodników, którzy mogliby z powodzeniem jeździć w pierwszej lidze.
Transfer Dadosa nawet przy konieczności wyłożenia za niego sporej kasy wydaje się być opłacalny. Oznaczałby on powrót do starych dobrych lat, i Ci którzy przestali chodzić na żużel po epoce Hansa Nielsena znów wróciliby na stadion. Więc kwota za wypożyczenie mogłaby sie zwrócić. O ile nie byłoby to więcej niż 100 tyś złotych. Za dobrym wynikem idą pieniądze dlatego opłaca się zainwestować w ludzi, którzy mogą taki wynik zagwarantować.
Dados bez wątpienia byłby wzmocnieniem, chyba że znów "pojechał by" na mecz tak jak w Szwecji, a potem przepadł na kilka dni jak kamień w wode...
Ale jest ryzyko, jest zabawa...
-
Piotrbaz
ehh...dzieje sie to czego sie obawiałem.....kibice w tej chwili znają więcej plotek niz faktów i mnie to irytuje.. owszem mozna spekulowac ale jeżeli slysze ze zalozmy zawodnik X jest w klubie Y a za dwa dni wszyscy pishą ze ten zawodnik tak naprawde to jeszcze nic nie podpisał a jeszcze poźniej okazjue sie ze jusm miał kontrakt podpisanmy z druzyną Z
wiem ze to pomieszane ale tak to w skrócie wyglada
mi sie juzh pomieszało to sie pytam czu baran jush podpisał ?? kontrakt?
(z jakÄ… kolwiek druzyna)
wiem ze to pomieszane ale tak to w skrócie wyglada
mi sie juzh pomieszało to sie pytam czu baran jush podpisał ?? kontrakt?
(z jakÄ… kolwiek druzyna)