Żużlowy happening pod lubelskim ratuszem
Re: Żużlowy happening pod lubelskim ratuszem
reklama na przyczepce http://www.interzakupy.pl/lubelskikatal ... d=&id=2366
Hmm... tak pomyślałem, że dość charakterystycznym elementem zawodów są... podprowadzające. Nie wiem na ile jest szansa albo je skądś wytrzasnąć
Jakieś chętne? 
Nie wiem kto do tej pory zajmował się tym ale może jest szansa na taki mały wolontariat
Czy to do rozdawania ulotek czy to po prostu do statystowania.
Nie wiem kto do tej pory zajmował się tym ale może jest szansa na taki mały wolontariat
na prosbe ks. Kielbasy (ze wzgledu na Dzien Papieski) ZMIANA TERMINU HAPPENINGU NA PIATEK 17-go GODZ. 15.00!!!
carpe diem!
Nie sądzicie że godzina 15 jest za późna? i do tego 17 piątek. Macie pewność że Wasilewski będzie wtedy w pracy??
Jeśli nie, to kiedy zdążycie wręczyć Zaproszenie?
Jeśli nie, to kiedy zdążycie wręczyć Zaproszenie?
- tezetomaniak
- Trener
dzien papieski...........................omg

Macie pewność że Wasilewski będzie wtedy w pracy??
Jak obserwuję poczynania tego pana to mam wątpliwości czy on w ogóle kiedykolwiek bywa w pracy
BTW czy właśnie 16.10 nie będzie przecianał wstęgi na nowym odcinku al. Jana Pawła II? I wtedy byłby idealny moment na wręczenie tego zaproszenia
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
bartosch pisze:na prosbe ks. Kielbasy (ze wzgledu na Dzien Papieski) ZMIANA TERMINU HAPPENINGU NA PIATEK 17-go GODZ. 15.00!!!
Mam nadzieje, ze Koper o tym wie, bo dzisiaj miał iść składać dokumenty do UM...
dannie pisze:Mam nadzieje, ze Koper o tym wie, bo dzisiaj miał iść składać dokumenty do UM...
wie
carpe diem!
dostac ulotke od Andzeli... bezcenne <rozmarzony>dannie pisze:Hmm... tak pomyślałem, że dość charakterystycznym elementem zawodów są... podprowadzające. Nie wiem na ile jest szansa albo je skądś wytrzasnąć![]()
Jakieś chętne?
Gawrzyk pisze:piatek o 15 pod ratuszem?
zaproszenie bedzie mozna wreczyc strozowi..
w czwartek nawet stroza nie bedzie...
carpe diem!
Jak juz pisalem (i wcale nie był to zart) najlepiej to zaproszenie wreczyc w czwartek przy okazji otwarcia przedluzenia al. JPII do Krasnickiej. Pewnie jakas feta z tej okazji bedzie i jakies wladze sie pojawia :p
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Co proponujesz?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
-
Speedway Fan
- Senior
Do domu jego pojechac 
Można wręczyć przed sesją Rady Miasta, zaczyna się o 9 w czwartek 16.10. Prezydent jest punktualnie. Sesja trwa różnie, do 15-tej, a czasami dłużej nawet do 22. To zaproszenie ma być kolorowe ( np. kolorowe zdjęcie itd. ) ? Moge wykonać projekt takiego zaproszenia dużego.
Naczelny obrońca Karola Barana.
Gawrzyk wreczac zaproszenie na 2 godziny przed turniejem to jednak troche za pozno, nikt sie wtedy nie zdziwi ze bedzie mial zaplanowane juz cos innego.
Trzeba to wreczenie oddzielic od happeningu. Pomysl z wreczeniem przed sesja jest dobry a w trakcie otwierania ul. Jana Pawła jeszcze lepszy bo bedzie na miejscu prasa. A moze udaloby sie namowic ks. Kiełbase aby dolaczyl do delegacji wreczajacych? Odmawiac ksiedzu nie wypada szczegolnie jak sie jest zwiazanym z partia z prawej strony sceny politycznej
Trzeba to wreczenie oddzielic od happeningu. Pomysl z wreczeniem przed sesja jest dobry a w trakcie otwierania ul. Jana Pawła jeszcze lepszy bo bedzie na miejscu prasa. A moze udaloby sie namowic ks. Kiełbase aby dolaczyl do delegacji wreczajacych? Odmawiac ksiedzu nie wypada szczegolnie jak sie jest zwiazanym z partia z prawej strony sceny politycznej
Tak, ale otwarcie jest w Czwartek, a wtedy jest sesja i wątpie, żeby prezydent wyszedł z niej.
Naczelny obrońca Karola Barana.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Re: Żuż���ng pod lubelskim ratuszem
Najprawdopodobniej w czasie happeningu bedziemy mieli spikerke w wykananiu Mario Stypuly tylko potrzebny jest sprzet: jakies wzmacniacze, kolumny, mikrofon i zasilenie tego w energie elektryczna, macie jakies namiary do kogos kto wypozyczylby nam sprzet naglasniajacy?
Dodatkowym gadżetem mogłyby być trójkolorowe balony. Jak nie do rozdawania to gdzieś zaczepić jako dodatkowy element scenografii 
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Słuszna uwaga Daniel, jak na weselu to rowniez nieodlaczny element dekoracji sali 
Film na happening:
http://www.youtube.com/watch?v=NnlbLsZlLW0
Oczywiście na tą okoliczność jest lepszej jakości
Do tego dodam teledysk Geesta i jakoś się zakombinuje żeby w sumie ładnie się odtwarzało

http://www.youtube.com/watch?v=NnlbLsZlLW0
Oczywiście na tą okoliczność jest lepszej jakości
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
DOBRA ROBOTA! 
Naprawde fajne. Szczegolnie mi sie podoba to, ze jest duzo Franciszka na tych filmach, na takich teledyskach zawodnik efektowny technicznie zawsze sie sprawdza.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]