Imprezy zuzlowe przy Al. Zygmuntowskich w 2008 r.
Re: Imprezy zuzlowe przy Al. Zygmuntowskich w 2008 r.
Co z Piszczem ? Wole jego niz Michalukow, Klimkow czy innych Rempalow.
- tezetomaniak
- Trener
Koper pisze:Czy ktos to nagral ?
ktoś nagrał
lub na YT: http://www.youtube.com/watch?v=bAH6pKZyxSM
w polowie 1 zdania zacząłem nagrywac, bo juz tracilem nadzieje ze w ogole bedzie i stalem w butach gotowy do wyjscia
p.s kozackie zaproszenie
edit:
PROGNOZA POGODY NA NIEDZIELE

Onet

WP

Gazeta

Interia

Ostatnio zmieniony 18 października 2008, o 11:01 przez tezetomaniak, łącznie zmieniany 1 raz.
tezetomaniak pisze:bartosch w TVP Lublin:[/color] http://rapidshare.com/files/154861320/bartosch.rar 35,9 MB
cos mi sie nie chce otworzyc...
carpe diem!
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
bartosch pisze:tezetomaniak pisze:bartosch w TVP Lublin:[/color] http://rapidshare.com/files/154861320/bartosch.rar 35,9 MB
cos mi sie nie chce otworzyc...
Dokładnie ja również próbowałem, ale coś nie bardzo...

-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Mi dziala.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Zapowiedzi co do niedzieli są optymistyczne,więc nie powinno być żle.
PS:Ktoś ma jakieś aktualności co do obsady? Bo co gazeta to inny skład podają,np.dzisiejszy
Kurier podaje aż czterech obcokrajowców!
LISTA STARTOWA TURNIEJU
1. Daniel Jeleniewski, 2. Adam Skórnicki, 3. Paweł Miesiąc, 4. Rafał Trojanowski, 5. Antonio Lindbaeck, 6. Grzegorz Knapp, 7. Sławomir Drabik, 8. Tomasz Rempała, 9. Paweł Staszek, 10. Jacek Rempała, 11. Tomasz Piszcz, 12. Rafał Klimek, 13. Kostja Podżuks, 14. Richard Hall, 15. Andriej Karpov, 16. Kamil Zieliński, 17. Maciej Michaluk.
PS:Ktoś ma jakieś aktualności co do obsady? Bo co gazeta to inny skład podają,np.dzisiejszy
Kurier podaje aż czterech obcokrajowców!
LISTA STARTOWA TURNIEJU
1. Daniel Jeleniewski, 2. Adam Skórnicki, 3. Paweł Miesiąc, 4. Rafał Trojanowski, 5. Antonio Lindbaeck, 6. Grzegorz Knapp, 7. Sławomir Drabik, 8. Tomasz Rempała, 9. Paweł Staszek, 10. Jacek Rempała, 11. Tomasz Piszcz, 12. Rafał Klimek, 13. Kostja Podżuks, 14. Richard Hall, 15. Andriej Karpov, 16. Kamil Zieliński, 17. Maciej Michaluk.
- tezetomaniak
- Trener
i po Janowskim ;/ 
nie wiem jak wy rozwieszacie te plakaty. dzisiaj z owenem zjechalismy pół miasta i rozwieszalismy gdzie sie dało, przy czym nie zastalismy zadnego, juz wiszącego
filmik z bartoschem (TVP Lublin) zaraz bedzie na YT jak wam nie chce sie to otwierac
nie wiem jak wy rozwieszacie te plakaty. dzisiaj z owenem zjechalismy pół miasta i rozwieszalismy gdzie sie dało, przy czym nie zastalismy zadnego, juz wiszącego
filmik z bartoschem (TVP Lublin) zaraz bedzie na YT jak wam nie chce sie to otwierac
no dokladnie tak
plakaty sa na slawinku, kolo leclerca ,na raclawickich, na hempla, na 3 maja, na lipowej... no i ogolnie w zadnym z tych miejsc nie widac bylo nawet 1 plakatu 
a no i jeszcze na czechowie pare jest ;]
a no i jeszcze na czechowie pare jest ;]