Imprezy zuzlowe przy Al. Zygmuntowskich w 2008 r.

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Cooper
Trener

Re: Imprezy zuzlowe przy Al. Zygmuntowskich w 2008 r.

#351 Postautor: Cooper » 20 października 2008, o 19:23

Nie mialem na mysli lania a'la Cieslak 8)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Koper
Trener
Kontakt:

#352 Postautor: Koper » 20 października 2008, o 20:03

Gawrzyk pisze:no to teraz trzeba zglaszac sie do ligi. wysocki mowil ze nie ma przeszkod i ze nie wyobraza sobie zebysmy mieli jechac gdzies poza lublinem. tego trzeba sie trzymac. skoro z. czarny ma chetnych sponsorow to zostalo jeszcze 10 dni na zgloszenie. bo z roku na rok bedzie coraz trudniej.

Dokladnie tak!

Wysocki takie slowa powiedzial dla TVP Lublin, to samo powtorzyl na lamach Dziennika Wschodniego:
Pieniądze na sport, w tym na żużel w miejskiej kasie są. Nie uciekamy od tego. Na pewno nie dopuścimy też do takiej sytuacji, by żużlowcy zostali bez toru. - tłumaczył wiceprezydent Lublina.

Tak wiec sprawa ze stadionem wydaje sie jasna i jesli chodzi o stadion mozemy jechac w sezonie 2009 opierajac sie na powyzszych slowach Wysockiego, ktory jest umowiony na spotkanie z prezesem KZ Lublin:
Konkretów w sprawie toru dalej nie ma, a tego nie przeskoczymy. Rozmawiałem z dyrektorem Szajnochą z Wydziału Sportu i powiedział mi, że na razie wszystkie inwestycje są wstrzymane. Ale nie tracę jeszcze nadziei, jestem umówiony na spotkanie z wiceprezydentem Wysockim. Zobaczymy czego się dowiem - tłumaczy Zdzisław Czarny.

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener