Kogo chcialbys widziec w Lublinie w sezonie 2004?
Wardziala w Lublinie !!??
Jak podaje przegladzuzlowy :
""...Natomiast troche dziwna sytuacja jest z Robertem Wardzałą. Syn trenera poprosił jeszcze o kilka dni zwłoki. Bardzo możliwe, że zasili drużynę z Lublina.""
Mam nadzieje ze nie jest to prawda!!
Nawet jesli w Lublinie nie podpisze Dadi (tfuuu)
To jest kilku lepszych zawodnikow od Wardzaly (Kowalski, Frankow)
Szczegolnie ze w zeszlym sezonie Robert niczego szczegolnego nie pokazal (a Tym bardziej na torze w Lublinie)
Pozdrawiam
Kubbas
""...Natomiast troche dziwna sytuacja jest z Robertem Wardzałą. Syn trenera poprosił jeszcze o kilka dni zwłoki. Bardzo możliwe, że zasili drużynę z Lublina.""
Mam nadzieje ze nie jest to prawda!!
Nawet jesli w Lublinie nie podpisze Dadi (tfuuu)
To jest kilku lepszych zawodnikow od Wardzaly (Kowalski, Frankow)
Szczegolnie ze w zeszlym sezonie Robert niczego szczegolnego nie pokazal (a Tym bardziej na torze w Lublinie)
Pozdrawiam
Kubbas
- Drabol
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Hmmm... Robert ...
Sam nie wiem.Mieszane uczucia.Dobry czy nie?? Zależy od przygotowania przed sezonem.Tak mysle.Już miał w karierze różne ...
Sam nie wiem.Mieszane uczucia.Dobry czy nie?? Zależy od przygotowania przed sezonem.Tak mysle.Już miał w karierze różne ...
Er det mine chrome hearts? Den prestige jeg har?
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl
zakładając że śledź jest u nas na 100% jeśli przyjdzie wardzala to w tedy raczej nie Dados myśle ze nie mamy kasy zeby miec na rezerwie wardzałe albo knappa przypominam ze ktos z nim oczywiscie utrzymujac ze są najsłabsi w sqadzie nie byłby w podstawowym składzie w tym roku nie bedzie rezerwowego seniora wydaje mi sie ze chyba dados jest dla nas za drogi ale nie wiem
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Lublin_Fan pisze:Chciał facet mieć korzystną umowę. Nie nasza sprawa ani nie nasz problem. Po co było to dementować???
Po to żeby naprzykład w nastepnym sezonie nie przeplacac, jesli przypadkiem jakis zawodnik powoła sie na Unię i powie, ze z nia rozmawia i bedzie chcial wyciagnąć wieksza kasę od naszego klubu.Miejmy nadzieję ze inne kluby beda postepowac podobnie to ograniczy sie wygorowane żądania zawodnikow.
- "My, podobnie jak wszyscy kibice w Polsce, wiemy, że Robert przeżywaÅ‚ w ostatnim czasie trudne chwile, ale być może wÅ‚aÅ›nie powrót do domu i na macierzysty tor mógÅ‚by mu pomóc w odzyskaniu dawnej dyspozycji. Powrót „Dadiego” byÅ‚by magnesem dla lubelskich kibiców, ale za wczeÅ›nie na jakiekolwiek szczegóły. Tym bardziej że przy nazwisku Roberta widnieje kwota z szeÅ›cioma zerami. Warunkiem podjÄ™cia przez nas rozmów jest pomoc finansowa ze strony ewentualnego sponsora skÅ‚onnego nas wesprzeć przy tym transferze."
źródło http://www.totalspeedway.com
o ile wiem w gre wchodzi kwota 100,000 zł a kwota z sześcioma zerami to milion nowych złotych a wiec ktos tu kłamie
źródło http://www.totalspeedway.com
o ile wiem w gre wchodzi kwota 100,000 zł a kwota z sześcioma zerami to milion nowych złotych a wiec ktos tu kłamie
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Gawrzyk pisze:Prosty zabieg chce zrobic Wardzala, taki sam jak Baran i to samo co Winiarz w zeszłym roku. Postraszyc swoj klub zeby zdobyc jak najwiecej kasy. Ale dlaczego kosztem TZ Lublin?
Zgadza się, że to prosty zabieg. Do tego stopnia, że opanowali go prawie wszyscy. Więc nie widze powodu, żeby się obruszać. Przypadki, gdzie zawodnicy "wahają" się między kilkoma klubami są nagminne. Każdy zawodnik już ma tam swoją strategię. A Twojego ostatniego zdania z tego cytatu to już do reszty nie rozumiem. My tu nic nie tracimy.
A drugi argument. po co robic kibicom wode z mozgu?
Przez cały obecny sezon transferowy się to robi
Po to żeby naprzykład w nastepnym sezonie nie przeplacac, jesli przypadkiem jakis zawodnik powoła sie na Unię i powie, ze z nia rozmawia i bedzie chcial wyciagnąć wieksza kasę od naszego klubu.
Chcieć a mieć to dwie różne sprawy. Odkąd Dyrektorem został p. Siwek nasz klub nie ma z tym problemu
Widać to choćby poprzez porównanie budżetów. Sezon 2002 to 350 tyś i wygrana druga liga. W tym czasie Wawa 500 tyś a Krosno też około 350.
W ubiegłym roku większe od nas budżety mieli w Gnieźnie i Gorzowie. A wynik sportowy był gorszy od naszego.
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
mikas pisze:Lublin Fan, ale chyba zamiast utwierdzac zawodnikow w przekonaniu ze postepuja dobrze i pozwalac im na wszystko, nawet na takie beszczelne kłamstwa w prasie, moze lepiej starac sie ukrucic takie naganne zachowanie.
Oczywiście masz racje. Wystarczy, że działacze zachowają zimną krew do końca stycznia. Bo sezon kontraktowy za rok będzie się znacznie różnić - prawo bosmana.