Kto powinien zasilić TŻ SIPMA LUBLIN? NOWA ANKIETA!

żużel w Lublinie

Kto powinien zasilić TŻ SIPMA LUBLIN?

Zbigniew Czerwiński
9
10%
Robert Dados
63
68%
Mariusz Franków
5
5%
Rafał Kowalski
0
Brak głosów
Robert Mikołajczak
1
1%
Adam Łabędzki
2
2%
Tomasz Rempała
4
4%
Sebastian Trumiński
8
9%

Liczba głosów: 92

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#2 Postautor: mikas » 22 stycznia 2004, o 22:02

Nie ma sie co zastanawiac, Robert Dados za rozsądną cenę jest zawodnikiem który jest nam potrzebny.Podoba mi sie polityka klubu, aby opierac sklad na zawodnikach z Lublina i mam nadzieje, ze bedą to działacze kontynuować.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#4 Postautor: RadeKas » 22 stycznia 2004, o 22:46

Z tych zawodnikow dalem na Czerwinskiego. Wedlug mine to zawodnik porownywalny do Jedrzejaka. Oczywiscie Dadiego tez powitam z otwartymi rekami.

ps. a nikt nawet nie wspomnial ze TZ interesuje sie Czerwinskim :wink:

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#5 Postautor: grzesieck » 22 stycznia 2004, o 22:48

Zgadujmy kto mógł zagłosowac na Trumińskiego....hyhy :twisted:

Ja oczywiscie oddalem glos na Dadiego
METHANOL ADVENTURE TEAM

max3
Zawodowiec

#6 Postautor: max3 » 22 stycznia 2004, o 22:57

tylko i wylacznie Robert Dados , Czerwinskiego tez bym widzial w skladzie ,ale Czestochowa go na pewno nie odda,a Frankow podobno jest juz jedna noga w Gdansku .

Gość

#8 Postautor: Gość » 22 stycznia 2004, o 23:57

... Andy Smith !

Awatar użytkownika
Scream
Junior

#9 Postautor: Scream » 23 stycznia 2004, o 00:35

Hollywood pisze:... Andy Smith !

Jeszcze go nie sklonowali... :twisted:

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#10 Postautor: Radzio » 23 stycznia 2004, o 07:10

Ja oddałem swój głosik tak jak wcześniej na Dadiego niew ie czemu ale ma przeczucie ze to będzie strzał w 10 jak go ściagniemy nad bystrzyce. nio i wierze w to że sie odbuduje. Może dzieki tym zawodnikom, ze są z Lublina w wiekszości (oprucz knappa i obcokrajowców) to na mecze będzie przychodizła znaczna sumka fanów:)

Awatar użytkownika
WBA
Szkółkowicz
Kontakt:

#11 Postautor: WBA » 23 stycznia 2004, o 08:25

no, no - w dzisiejszym (23.01) kurierze zaczyna się podbijanie bębenka, robi się ciekawie :) http://www.kurierlubelski.pl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=8862&mode=thread&order=0&thold=0

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#12 Postautor: Talib » 23 stycznia 2004, o 08:49

Dados. Dlaczego?

"* Co Panu mówią nazwiska Śledź, Piszcz, Knapp?
Znam ich bardzo dobrze. Proszę dopisać jeszcze Dados i możemy jechać do ekstraligi. "

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#13 Postautor: Radzio » 23 stycznia 2004, o 08:53

WBA pisze:no, no - w dzisiejszym (23.01) kurierze zaczyna się podbijanie bębenka, robi się ciekawie :) http://www.kurierlubelski.pl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=8862&mode=thread&order=0&thold=0

Dadi to wypasiony koleś! Robert wracaj do nas :) Niezła rozmow abardzo mi sie pdoba:)

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#14 Postautor: RadeKas » 23 stycznia 2004, o 09:10

No naprawde, swietna rozmowa :). Szczerze mowiac, to nie wiem czy po niej nie zmienil bym zdania. Dadi w Lublinie to jest to. Widac ze on chce dla nas jezdzic i mam nadzieje ze nasi dzialacze zrobia wszystko by mu to umozliwic.

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#15 Postautor: Talib » 23 stycznia 2004, o 09:16

Cytat z Gazety Wrocławskiej:

info z: http://wroclaw.naszemiasto.pl/sport/333522.html

* Dlaczego za wypożyczenie Roberta Dadosa do Lublina Atlas zażądał aż 100 tysięcy złotych?
- A kto powiedział, że tyle chcemy za Roberta? Były rozmowy z lubelskim klubem, ale z naszej strony taka kwota nie padła. To lubinianie we wstępnej ofercie zaproponowali nam jedynie 20 tys. zł, co oczywiście nas nie zadowalało. Przecież to, że chcemy go wypożyczyć, nie znaczy, że nie wierzymy w jego możliwości. Nie chcemy hamować Roberta i myślę, że szybko się dogadamy.
* Czy lublinianie podtrzymują zainteresowanie także Dariuszem Śledziem?
- Oczywiście, że tak. Wiele wskazuje na to, że Darek trafi do Lublina razem z Dadosem. A wspomniane 100 tys. zł to możemy zarobić za obu tych zawodników.

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#16 Postautor: Radzio » 23 stycznia 2004, o 09:22

Jeśli tak by było i Dados w raz ze Śledziem by byli u nas to nie ma mocnych na nas :) przynajmniej tak m isię wydaje jedyny przeciwnik to Wybrzeze ale im nie działa strona internetowa wiec my wygramy batalie o e-lige:D

Awatar użytkownika
maestro

#17 Postautor: maestro » 23 stycznia 2004, o 10:08

Skoro Roberta namawia do walki o e-ligę Śledź i Piszcz, to znaczy że chłopaki chcą jeźdźić i napalili się na e-ligę. A to przyniesie nam duże emocji w tym sezonie. Jeszcze po 10 tyś. na meczu rozwrzeszczanych gardeł - żeby chłopaki wiedzieli, że mają dla kogo jeździć.

Pozdrawiam.

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#18 Postautor: Apocalips » 23 stycznia 2004, o 10:24

Głos oddałem na Dadiego.Bo nie sądzę żeby Częstochowa puściła CZerwińskiego,nawet jako senior bedzie mocnym punktem drużyny.A z tego co czytam Dadi ma już wszystkie kłopoty za sobąi trzeba się cieszyć że jest bliski podpisania kontraktu.PISZCZ,ŚLEDŹ,DADOS,KNAPP,KARLSSON Ci zawodnicy zawojują I ligę :)
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
Scream
Junior

#19 Postautor: Scream » 23 stycznia 2004, o 10:34

Talib pisze:* Czy lublinianie podtrzymują zainteresowanie także Dariuszem Śledziem?
- Oczywiście, że tak. Wiele wskazuje na to, że Darek trafi do Lublina razem z Dadosem. A wspomniane 100 tys. zł to możemy zarobić za obu tych zawodników.

Swoja droga ciekawe ze mamy juz za piec dwunasta a Sledz ciagle nei jest zawodnikiem TZ. Jezeli wszystko jest juz dogadane to dlaczego ciagle nie jest podpisana umowa? Czy moze jednak nie jest jeszzce wszystko dogadane. Darek pewnie trafi do nas ale takie zwlekanie to nic dobrego - chyba ze w sprawie jego transfery rowniez tocza sie caly czas rozmowy.

:?:

grzesiek
Szkółkowicz
Kontakt:

#21 Postautor: grzesiek » 23 stycznia 2004, o 12:13

A więc to co wszystkim zdawało się jeszcze do niedawna nierealne, zaczyna sie robić coraz bardziej możliwe- chodzi oczywiście o Dadiego :lol: . Gdyby wypożyczenie wypaliło, nasz stadion znowu zapełnił by się tak samo jak to było za czasów Hansa Nielsena w latach 90-tych, bo Lublin jest spragniony dobrego żużla :!:

PS. ale nawet cena którą Ruśko zaproponował w ostatnim wywiadzie - 100 tyś za dwóch(Dadi i Rybka), wydaje mi się troche wygórowana i jeśli będzie chciał chłopaków wyporzyczyc do Lublina to będzie musiał trochę spóścić z tonu. Ale wierzę w to że Dadi w tym sezonie będzie robił kompleciki właśnie dla Lublina :D

Pozdrawiam
NA ZAWSZE WIERNI !!!

CHCESZ DOSTAĆ BILET NA MECZ?? ZAJRZYJ NA NASZ FANPAGE
https://www.facebook.com/ncplusfelicitylublin/

Nasz Salon NC+ w FELICITY w sezonie 2019 będzie wspierał Lubelski Żużel

https://www.facebook.com/Kamery-Lublin/

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#22 Postautor: Radzio » 23 stycznia 2004, o 12:41

fajnie by było jak by dadi już w przyszłym tygodniu zameldował się w Lublinie. Czyli teraz na kolejnej konferencji prasowej podpisz Dadi Śledź Jeleniewski i Stachyra nio i pewnie reszta utalentowanej naszej młodej młodzierzy :)

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#23 Postautor: Gelo » 23 stycznia 2004, o 13:10

Ja swój głos oddałem na Dadosa. I wcale nie dlatego, że jestem wybitnym entuzjastą tego zawodnika. Jest to z pewnością dobry ruch marketingowy, wokół Dadiego można robić dobrą atmosferę dla przyciągania ludzi na trybuny. Poziom sportowy jest tutaj drugoplanowy, bo tak naprawdę nikt nie wie w jakiej formie bedzie Robert. Może warto jest się pospieszyć z podpisaniem umowy i zagonić go do treningów. Jak bedziemy czekać z tym do marca, to nikt nie bedzie miał kontroli nad jego przygotowaniem.

Awatar użytkownika
Sprawiedliwy
Szkółkowicz

#24 Postautor: Sprawiedliwy » 23 stycznia 2004, o 13:25

Talib pisze:Cytat z Gazety Wrocławskiej:
* Czy lublinianie podtrzymują zainteresowanie także Dariuszem Śledziem?

Z tego co Siwek mówi max co mogą dać za wyporzyczenie Śledzia z Wrocławia to 10.000,- PLN + mecz (turniej) w którym mogli by wystąpić zawodnicy TŻ-u za darmo.

Czyli 100.000-10.000(Cena Darka) = 90.000,- za Dadosa

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#25 Postautor: Maxx » 23 stycznia 2004, o 13:47

Patrząc na wyniki ankiety jasne jak słońce jest to kogo chcieliby widzieć kibice w sezonie 2004 w barwach "Koziołków". Nic dodać nic ująć. W pełni popieram. Mówiłem już dawno, że ze stanem zdrowia Roberta zarówno fizycznym jak i psychicznym jest wszystko OK, ale oczywiscie wielu w to mocno powątpiewało...
Będzie dobrze :twisted: