Maxx pisze:Patrząc na wyniki ankiety jasne jak słońce jest to kogo chcieliby widzieć kibice w sezonie 2004 w barwach "Koziołków". Nic dodać nic ująć. W pełni popieram.
no jasne że Adama ÅabÄ™dzkiego
Maxx pisze:Patrząc na wyniki ankiety jasne jak słońce jest to kogo chcieliby widzieć kibice w sezonie 2004 w barwach "Koziołków". Nic dodać nic ująć. W pełni popieram. Mówiłem już dawno, że ze stanem zdrowia Roberta zarówno fizycznym jak i psychicznym jest wszystko OK, ale oczywiscie wielu w to mocno powątpiewało...
Będzie dobrze
Maxx pisze:Patrząc na wyniki ankiety jasne jak słońce jest to kogo chcieliby widzieć kibice w sezonie 2004 w barwach "Koziołków". Nic dodać nic ująć. W pełni popieram. Mówiłem już dawno, że ze stanem zdrowia Roberta zarówno fizycznym jak i psychicznym jest wszystko OK, ale oczywiscie wielu w to mocno powątpiewało...
Będzie dobrze
Gelo pisze:Maxx pisze:Patrząc na wyniki ankiety jasne jak słońce jest to kogo chcieliby widzieć kibice w sezonie 2004 w barwach "Koziołków". Nic dodać nic ująć. W pełni popieram. Mówiłem już dawno, że ze stanem zdrowia Roberta zarówno fizycznym jak i psychicznym jest wszystko OK, ale oczywiscie wielu w to mocno powątpiewało...
Będzie dobrze
A na jakiej podstawie twierdzisz, że z jego psychiką jest wszystko ok.? Z tego co pamietam to po ekscesie na stacji benzynowej też wyglądał na "normalnego" a kilka dni pozniej wyciął numer w Szwecji. Zalecałbym rezerwę w takich radykalnych poglądach. To, że jest z nim ok. to raczej tylko nasze pobożne życzenia. Ja wierzę że będzie punktował w każdym meczu i że bedzie sie stawiał na wszystkie mecze.
A na takiej podstawie Gelu, ze na bieżąco mamy z Robertem kontakt i śmiem twierdzić, iż z jego psychiką jest wszystko w najlepszym porządku. Nie raz mówiłem i powtórzę to znowu, to jest normalny chłopak, który swoje w życiu przeszedł i nie miał lekko. Teraz na szczęscie wszystko gra jak trzeba.
A na jakiej podstawie piszesz, że jego "normalnośc" to tylko nasze pobożne życzenia? Czyżbyś był lekarzem specjalistą w dziedzinie ludzkiej psychiki? Przeszłość to jedno, teraźniejszość to drugie a przyszłość to trzecia sprawa, zapominasz chyba nieco oddzielić te kwestie od siebie Grzesiu...
Pozdrawiam
Mars pisze:TÅ» SIPMA LUBLIN sklad 2004:
9.Robert Dados
10.Darek Åšledz
11.Tomasz Piszcz
12.Grzegorz Knapp
13.Peter Karlsson
14.Daniel Jeleniewski
15.Dawid Stachyra
Innego skladu nie widze oby tak sie stalo;)
Gelo pisze:A na takiej podstawie Gelu, ze na bieżąco mamy z Robertem kontakt i śmiem twierdzić, iż z jego psychiką jest wszystko w najlepszym porządku. Nie raz mówiłem i powtórzę to znowu, to jest normalny chłopak, który swoje w życiu przeszedł i nie miał lekko. Teraz na szczęscie wszystko gra jak trzeba.
A na jakiej podstawie piszesz, że jego "normalnośc" to tylko nasze pobożne życzenia? Czyżbyś był lekarzem specjalistą w dziedzinie ludzkiej psychiki? Przeszłość to jedno, teraźniejszość to drugie a przyszłość to trzecia sprawa, zapominasz chyba nieco oddzielić te kwestie od siebie Grzesiu...
Pozdrawiam
Nie jestem lekarzem ale jeszcze raz powtórze, że podobnie było w Atlasie. Nikt się nie spodziewał kolejnych numerów, bo Robert sprawiał pozytywne wrażenie. A jednak z pewną regularnością coś wykręcał nowego - chyba nie zaprzeczysz, że tak nie było. Ja jestem za jego sprowadzeniem do Lublina ale ręczenie za jego normalność uważam za ryzykowne. Ale w Twoim przypadku Maxxiu potrafię zrozumieć osobiste sympatie. I wcale ich nie kwestionuję. Tylko nie agrumentuj swoich racji "Dados jest normalny, bo to mój znajomy". To jest mało przekonujące.
Maxx pisze:Nikt nie mówi o atmosferze jaka panowała i nadal panuje w WTS-ie.
ale trzeba też wziąć czasem pod uwagę tak zwany "czynnik ludzki" a nie ma co ukrywać, że ten dla Rusko jest najmniej ważny.
Przede wszystkim kasa, a jak kasa to naciski na wynik, ciagła presja itd. Robert tego po prostu nie wytrzymał.
Przede wszystkim kasa, a jak kasa to naciski na wynik, ciagła presja itd. Robert tego po prostu nie wytrzymał. Miał dość. Do tego doszło jeszcze kilka innych spraw i wszystko złożyło się na takie a nie inne zachowanie Dadiego. Jeszcze raz podkreślam jednak, ze to już przeszłość
Przed nami nowy sezon, miejmy nadzieję, że z Robertem w składzie...
Pozdrawiam