Simon Lambert
Simon Lambert
to i ja dorzucam swoje 3 grosze do pozostalych osób i zapraszam do komentowania jak i opisywania wrażeń z konferencji z udziałem Simona 
Re: Simon Lambert
dresiarz i tyle można teraz powiedzieć 
nie zauwazylem zeby byl w dresach 
Wlasnie, nie wiem, coscie sie czepili. Jako jedyny mial swoje 'firmowe" ciuchy (jak i inni z jego teamu), dodatkowo przygotowal na spotkanie z kibicami pocztowki, juz z polska flaga, wiec widac ze z mysla o przyjezdzie do Lublina robione. Niby duperela, ale wiekszosci polskich zawodnikow nawet tych bardziej doswiadczonych nawet przez mysl cos takiego nie przechodzi. A tu byle ogorek z Anglii, ale rozumowanie calkiem profesjonalne.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Ja nie mam nic do logistyki. To, że miał�akieś �am'owe ciuchy to fajnie, ale ta czapka - porażka�o całośc� �glądał j� l�p z pod bloku.
kurde, Malysz tez w czapce chodzi i co ?
Davv pisze:Ja nie mam nic do logistyki.
Raczej marketingu, PR, czy jak to chcesz tam nazwac, ale ja o logistyce to nic nie pisalem, bo z tego akurat jesli chodzi o nia w przypadku Lamberta to moglby sie harry albo Gawrzyk wypowiedziec, jak tam sie z Simonem z lotniska jedzie:)
Gawrzyk pisze:raczej nie bo z lotniska wiozl ich Wilk i Baran
http://www.simonlambertracing.co.uk/news.html
Pawel St.Upski
hehe...
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
"St." to od "Stanislaw" czy "Saint"? 
BTW:
Wasilewski bedzie klub prowadzil?
BTW:
and I met the President of Lublin who is going to be running the club this year.
Wasilewski bedzie klub prowadzil?
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
zapewne chodziło mu o klub Lublin - którego szefem jest też pan W.
Zresztą jeśli chodziło by o miasto to CHYBA było by "Lublin president" a nie odwrotnie...
niech się wypowiedzą Ci co lepiej znają inglisz.
Zresztą jeśli chodziło by o miasto to CHYBA było by "Lublin president" a nie odwrotnie...
niech się wypowiedzą Ci co lepiej znają inglisz.
Kolo sie naprawde solidnie prezentuje jesli chodzi o cale zaplecze organizacyjno-marketingowe, pewnie ze sprzetem tez kiepsko nie stoi, nie pozstaje nic inengo jak liczyc na fajne punktowanie.
"Lublin president"
Jak juz to "Lublin's president" co znaczy to samo co "President of Lublin". Tak czy inaczej w angielskim prezydent miasta to "(Town) Mayor", ale mniejsza o to, bo to przecie nie forum lingwistyczne
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Gawrzyk pisze:raczej nie bo z lotniska wiozl ich Wilk i Baran
http://www.simonlambertracing.co.uk/news.html
Hehe to nam sie zrobil zwierzyniec lubelski
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Ze strony Laberta:
FAVOURITE RIDER:. Richard Hall, Leigh Adams - No to już wiemy, że jeden z naszych zawodników nie zna się na żużlu
FAVOURITE KIND OF TRACK:. Fast, smooth
THOUGHTS ON TRACK PREPARATION:. I like a track to be grippy, but not
too deep
Chyba dobrze, ale wie ktoś co znaczy "grippy" ?
FAVOURITE RIDER:. Richard Hall, Leigh Adams - No to już wiemy, że jeden z naszych zawodników nie zna się na żużlu
FAVOURITE KIND OF TRACK:. Fast, smooth
THOUGHTS ON TRACK PREPARATION:. I like a track to be grippy, but not
too deep
Chyba dobrze, ale wie ktoś co znaczy "grippy" ?
Przyczepny.
Jak na angielki to na prawdę niesamowite "lachony"... 
Wiem cos o tym, spedzilem w kraju "pieknych" kobiet prawie rok, wiec mialem wystarczajaco duzo czasu aby poznac ich urode

"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Mmmmm, yummy
Co za pieknosci
Nie dziwne, że w wieku 13 lat dzieci rodza dzieci we w tej Brytanii :p Sam bym sie nie oparl temu czarowi
Nie dziwne, że w wieku 13 lat dzieci rodza dzieci we w tej Brytanii :p Sam bym sie nie oparl temu czarowi
Hmm ciekaw jestem jak wyglądają Wasze kobiety. I Wy sami.
ja lepiej od lamberta
moja kobieta lepiej od kazdej z czterech na powyzszym zdjeciu
: - )
METHANOL ADVENTURE TEAM
grzesieck pisze:ja lepiej od lamberta
Ale ktora