Żużlowy happening pod lubelskim ratuszem

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Cooper
Trener

Re: Żużlowy happening pod lubelskim ratuszem

#376 Postautor: Cooper » 29 marca 2009, o 13:18

Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

meesha
Trener
Kontakt:

#377 Postautor: meesha » 29 marca 2009, o 13:22

No ciekaw jestem czy sie wreszcie jakas swieza krew pojawi czy sami starzy znajomi :P
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Majo
Szkółkowicz

#378 Postautor: Majo » 29 marca 2009, o 13:35

sory ze tu pisze ale mam pytanie sa jakies pomysły na oprawe meczu z orłem..???
Jacek Rempała:"Niezbyt ciepło przyjęli mnie kibice w Bydgoszczy, od jednego dostałem nawet morelem"

Speedway Fan
Senior

#379 Postautor: Speedway Fan » 29 marca 2009, o 13:42

no jak jaka jedni beda spiewac KMZ, a drudzy Motor :lol:

Awatar użytkownika
Majo
Szkółkowicz

#380 Postautor: Majo » 29 marca 2009, o 13:43

a inni z kolei tż i taki miks nam wyjdzie.. :lol: :lol: :lol: :lol:
Jacek Rempała:"Niezbyt ciepło przyjęli mnie kibice w Bydgoszczy, od jednego dostałem nawet morelem"

bartexs1
Senior

#381 Postautor: bartexs1 » 29 marca 2009, o 13:56

taaa to może do chórku dorzucić jeszcze Dziesiąta Lublin klub o którym kiedyś pisał Tygodnik Zużlowy że Lublin byłby jedynym w Polsce miastem, które miałoby 2 zawodowe kluby :)

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#382 Postautor: tezetomaniak » 29 marca 2009, o 14:07

normalnej oprawy u nas nigdy nie bedzie, trzeba sie z tym pogodzic ;) tylko smiech na caly kraj :D

Awatar użytkownika
Majo
Szkółkowicz

Re: Żuż�wy happening pod lubelskim ratuszem

#383 Postautor: Majo » 29 marca 2009, o 14:11

ja bym proponował flagi klika rac oczywiscie w kolarach naszej ukochanej druż�y tasmy fiksalne.

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#384 Postautor: dannie » 29 marca 2009, o 14:14

Majo pisze:ja bym proponował flagi klika rac oczywiscie w kolarach naszej ukochanej druż�y tasmy fiksalne.

Race sa zabronione.

A Ty tezetomaniak odpusc sobie, bo mimo, ze mi Cie zal to i tak nie mam jak przepisac Ci 1% podatkow.
Obrazek

Awatar użytkownika
Majo
Szkółkowicz

#385 Postautor: Majo » 29 marca 2009, o 14:18

no to bez rac....flagi tasmy fiksalne

Speedway-Mati
Zawodowiec

#386 Postautor: Speedway-Mati » 29 marca 2009, o 14:19

tezetomaniak pisze:normalnej oprawy u nas nigdy nie bedzie, trzeba sie z tym pogodzic ;) tylko smiech na caly kraj :D

Oj daj już spokó�. Albo zrób�oś, żeby�ego wstydu nie było!�
Obrazek

Awatar użytkownika
Majo
Szkółkowicz

#387 Postautor: Majo » 29 marca 2009, o 14:21

mam pomysł a morze by tak na cały sektor rozdac kartki z bloku oczywiscie w barwach żółto biało niebieskich kazdy podniesie do góry no i fajny efekt bedzie

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#388 Postautor: Cooper » 29 marca 2009, o 14:25

Majo, sypiesz oryginalnymi pomyslami jak z rekawa:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
spiks

#389 Postautor: spiks » 29 marca 2009, o 14:25

Organizatora hapeningu proszę o kontakt na pw, postaram się pomóc.

Speedway-Mati
Zawodowiec

#390 Postautor: Speedway-Mati » 29 marca 2009, o 14:26

Majo pisze:sory ze tu pisze ale mam pytanie sa jakies pomysły na oprawe meczu z orłem..???

Majo pisze:mam pomysł a morze by tak na cały sektor rozdac kartki z bloku oczywiscie w barwach żółto biało niebieskich kazdy podniesie do góry no i fajny efekt bedzie

A ja mam prośbę, żebyś, może czasami sprawdził swoja wiadomość przed wysłaniem :) Nie to, że się czepiam, ale jakoś tak mnie to lekko rozbraja.. :) Być może dlatego, że w humanistycznej klasie jestem :o 8)
Ostatnio zmieniony 29 marca 2009, o 14:38 przez Speedway-Mati, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
Majo
Szkółkowicz

#391 Postautor: Majo » 29 marca 2009, o 14:28

ok ok jak mówisz

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#392 Postautor: grzesieck » 29 marca 2009, o 14:43

Speedway-Mati pisze:A ja mam prośbę, żebyś, może czasami sprawdził swoja wiadomość przed wysłaniem :) Nie to, że się czepiam, ale jakoś tak mnie to lekko rozbraja.. :) Być może dlatego, że w humanistycznej klasie jestem :o 8)

SORRY napisane przez jedno R Cie dobija?
METHANOL ADVENTURE TEAM

Speedway-Mati
Zawodowiec

#393 Postautor: Speedway-Mati » 29 marca 2009, o 14:50

grzesieck pisze:
Speedway-Mati pisze:A ja mam prośbę, żebyś, może czasami sprawdził swoja wiadomość przed wysłaniem :) Nie to, że się czepiam, ale jakoś tak mnie to lekko rozbraja.. :) Być może dlatego, że w humanistycznej klasie jestem :o 8)

SORRY napisane przez jedno R Cie dobija?

Nie tyle co ... "może", napisane przez "rz". A "sory" zaznaczyłem przy okazji.
Obrazek

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#394 Postautor: tezetomaniak » 29 marca 2009, o 15:01

dannie pisze:A Ty tezetomaniak odpusc sobie, bo mimo, ze mi Cie zal to i tak nie mam jak przepisac Ci 1% podatkow.

co odpuscic ? nie chodzisz na mecze, nie widzisz jak to wyglada ? jakoś w innych miastach kibice przynajmniej wiedzą co mają śpiewać ;]

p.s. mi ciebie z kolei żal, ze masz tyle tych podatków :lol:

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#395 Postautor: kilar » 29 marca 2009, o 15:07

tyle ? a moze ma 2 zeta podatku, ha ?

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#396 Postautor: dannie » 29 marca 2009, o 15:14

co odpuscic ? nie chodzisz na mecze, nie widzisz jak to wyglada ? jakoś w innych miastach kibice przynajmniej wiedzą co mają śpiewać ;]

Nie jezdzisz po Polsce, nie widzisz jak to wyglada?

Naogladales sie fotorelacji z Zielonej czy Torunia i myslisz, ze tak jest wszedzie. Po pierwsze to kluby ekstraligowe. Po drugie liczba kibicow jest niewspolmierna. Po trzecie ile osob bierze sie tam za oprawe a ile u nas. Po czwarte ostatnimi czasy jakos nie przypominam sobie opraw, bo nie bylo druzyny. Po piate uwazam, ze te oprawy, ktore pojawialy sie na Zygmuntowskich (nie chce mi sie wrzucac zdjec) byly na prawde fajne (jak na poziom zuzlowy). I nie mamy sie czego wstydzic.

I nie chodzi o to aby mowic, ze jest lepiej niz jest. Ale takim tekstem gnoisz ludzi, ktorzy poswiecili kupe czasu i pieniedzy na te przygotowania. A jezeli chodzi o oprawy bylismy spokojnie w srodku stawki polskich druzyn.

Co do spiewania to juz w ogole. Pamietam jak przyjezdzal Gorzow i zachwycony atmosfera na naszym stadionie pisal peany na ten temat na swojej stronie internetowej. A to, ze daleko nam do Gdanska czy Bydgoszczy to nic dziwnego. Ale moze to kwestia czasu.

P.S. i tak pierwsze z brzegu zdjecie w/w kibicow z Gorzowa ;)
Obrazek
Ostatnio zmieniony 29 marca 2009, o 15:20 przez dannie, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek

Awatar użytkownika
Majo
Szkółkowicz

#398 Postautor: Majo » 29 marca 2009, o 15:19

dannie pisze:

Nie jezdzisz po Polsce, nie widzisz jak to wyglada?

Naogladales sie fotorelacji z Zielonej czy Torunia i myslisz, ze tak jest wszedzie. Po pierwsze to kluby ekstraligowe. Po drugie liczba kibicow jest niewspolmierna. Po trzecie ile osob bierze sie tam za oprawe a ile u nas. Po czwarte ostatnimi czasy jakos nie przypominam sobie opraw, bo nie bylo druzyny. Po piate uwazam, ze te oprawy, ktore pojawialy sie na Zygmuntowskich (nie chce mi sie wrzucac zdjec) byly na prawde fajne (jak na poziom zuzlowy). I nie mamy sie czego wstydzic.

I nie chodzi o to aby mowic, ze jest lepiej niz jest. Ale takim tekstem gnoisz ludzi, ktorzy poswiecili kupe czasu i pieniedzy na te przygotowania. A jezeli chodzi o oprawy bylismy spokojnie w srodku stawki polskich druzyn.

Co do spiewania to juz w ogole. Pamietam jak przyjezdzal Gorzow i zachwycony atmosfera na naszym stadionie pisal peany na ten temat na swojej stronie internetowej. A to, ze daleko nam do Gdanska czy Bydgoszczy to nic dziwnego. Ale moze to kwestia czasu.

zgadzam sie z toba dannie oprawy zawsze wychodza zaje*****e jak na speedway nie mamy takiego budżetu na oprawy co motor a ni ludzi...

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#399 Postautor: tezetomaniak » 29 marca 2009, o 15:27

z tym ze mi nie chodzilo o efekt wizualny, a wlasnie o uzywanie nazwy klubu podczas spiewania, dobrze o tym wiesz :roll:

Ale takim tekstem gnoisz ludzi, ktorzy poswiecili kupe czasu i pieniedzy na te przygotowania.

patrz wyzej. nie mam nic do zarzucenia ludziom ktorzy poswiecili kupe czasu i pieniedzy na oprawe.

Naogladales sie fotorelacji z Zielonej czy Torunia i myslisz, ze tak jest wszedzie

kolejny blad.

pokaz mi jakis np: pierwszoligowy stadion zuzlowy, na ktorym kibice spiewaja piosenki z uzyciem jednej nazwy, a potem wlaczaja sie inni z druga. (lub krzycza w tym samym czasie) no a jesli jakims cudem taki znajdziesz, to czy to jest normalna sytuacja ? ;]

Po czwarte ostatnimi czasy jakos nie przypominam sobie opraw, bo nie bylo druzyny.

:roll:
Ostatnio zmieniony 29 marca 2009, o 15:29 przez tezetomaniak, łącznie zmieniany 2 razy.

meesha
Trener
Kontakt:

#400 Postautor: meesha » 29 marca 2009, o 15:28

Oh yes :D Prawie dwa lata czekalem na to az ktos napisze, ze gowniane oprawy, a w ogole na zuzlu to uj nie kibice sa :lol:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...