Żużlowy happening pod lubelskim ratuszem
Re: Żużlowy happening pod lubelskim ratuszem
wiem ale dobra oprawe mozna zrobic w 500 osób..a co do kasy to mozna podkrasc pomysł motorowi czyli załączyć konto i te kto moze i ile moze wpłaca i po prostu wymieniac te osoby co wpłaciły na forum
....
Jacek Rempała:"Niezbyt ciepło przyjęli mnie kibice w Bydgoszczy, od jednego dostałem nawet morelem"
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Jest nagłosnienie na happening ktore udostepni DJ Pepe, z tym ze potrzeba dwie osoby aby pomogly przed happeningiem w zaladunku kolumn do samochodu jak rowniez po happeningu aby pomoc w ponownym zaladunku do samochodu, a nastepnie juz na miejscu w rozladunku sprzetu naglasniającego.
Majo pisze:wiem ale dobra oprawe mozna zrobic w 500 osób..
to znajdź te 500 osób
cały sektor.....tak jak to jest na motorze...
Jacek Rempała:"Niezbyt ciepło przyjęli mnie kibice w Bydgoszczy, od jednego dostałem nawet morelem"
Czlowieku, skad Ty sie urwales

T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
może z choinki
jak znajdzie do oprawy 500, skreślić jedno 0 to będzie dobrze 
"Życie to jazda"
trzeba cos wymyslec na mecz z orłem w koncu 1 mecz Kmz-u i do tego powrót do ligi zawodowej

Ostatnio zmieniony 29 marca 2009, o 22:46 przez Majo, łącznie zmieniany 1 raz.
Po 1 używaj Shifta (taki klaiwsz między Caps Lockiem, a Ctrl) jak piszesz nazwy, np. Motor, czy KMŻ. Po 2 zejdź na ziemie, wiem że piękni by to było, jakby oprawa i doping były na poziomie Włókniarza, czy Stali Gorzów, ale na chwilę obecną to jest nierealne.
//edt. ;o ładnie edytowałeś, z kmz na Kmz-u
//edt. ;o ładnie edytowałeś, z kmz na Kmz-u
Ostatnio zmieniony 29 marca 2009, o 22:48 przez KosaRKS, łącznie zmieniany 1 raz.
Naczelny obrońca Karola Barana.
-
Mateusz111
- Junior
A tak w ogole planuje ktos jakis transparent zarowno na mecz jak i na happening?
Majo pisze:cały sektor.....tak jak to jest na motorze...
Majo pisze:trzeba cos wymyslec na mecz z orłem w koncu 1 mecz kmzu i do tego powrót do ligi zawodowej![]()
trzeba coś - to zrób to coś możliwość masz nikt nie zabrania
tylko nie gadać tyle - tylko organizować. Osób które mają pomysły jest multum tylko trzeba jeszcze drogę do zrealizowania jej a z tym to już ciężko.
Dannie z Koperem organizują happening żużlowy i maja problem z zebraniem 20 osób do pomocy...
KosaRKS pisze:Po 1 używaj Shifta (taki klaiwsz między Caps Lockiem, a Ctrl) jak piszesz nazwy, np. Motor, czy KMŻ. Po 2 zejdź na ziemie, wiem że piękni by to było, jakby oprawa i doping były na poziomie Włókniarza, czy Stali Gorzów, ale na chwilę obecną to jest nierealne.
ALe ja nie mówie na poziome włókniarza czy Stali tylko zeby próbowac co kolwiek z działac wiadomo jest bardzo mało osób no ale to nie przeszkadza zrobieniu jakies oprawy
Radzio pisze:Majo pisze:cały sektor.....tak jak to jest na motorze...
![]()
Majo pisze:trzeba cos wymyslec na mecz z orłem w koncu 1 mecz kmzu i do tego powrót do ligi zawodowej![]()
trzeba coś - to zrób to coś możliwość masz nikt nie zabrania
tylko nie gadać tyle - tylko organizować. Osób które mają pomysły jest multum tylko trzeba jeszcze drogę do zrealizowania jej a z tym to już ciężko.
Dannie z Koperem organizują happening żużlowy i maja problem z zebraniem 20 osób do pomocy...
ja pisałem juz ze bede przed 15 zeby pomóc w przygotowaniu
a co do oprawy to zamierzam juz jutro powoli pomysły realizowac
co już jest przygotowane na 3??
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Na happening klub dostarczy motocykl, bedziemy tez w posiadaniu karnetow VIPowskich ktore wreczymy (przekazemy) prezydentowi i jego zastepcom, plus przekazemy jeden w wersji duzej tak jak ostatnio na happeningu wreczalismy duze zaproszenie.
Koper pisze: karnetow VIPowskich ktore wreczymy (przekazemy) prezydentowi i jego zastepcom,
Nie uważasz, że to marnowanie karnetu? Wątpię w to, że pojawi się choć na jednym meczu.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Moze sie jednak pojawi, na p. Wysockiego mysle ze mona liczyc ze sie pojawi a to wlasnie m.in. on jest odpowiedzialny za sport w ratuszu.
Koper pisze:Moze sie jednak pojawi, na p. Wysockiego mysle ze mona liczyc ze sie pojawi a to wlasnie m.in. on jest odpowiedzialny za sport w ratuszu.
Co z tego. Bez podpisu tego małego kolesia z brodą nic się nie da zrobić.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Plakat na nasza klase

Nie uważasz, że to marnowanie karnetu?
Mozesz mi wytlumaczyc co oznacza w tym wypadku "marnowanie karnetu"? Myslisz, ze przez to zabraknie ich dla tych ktorzy chca za nie normalnie zaplacic??? Skoro i tak maja nie przyjsc to straty zadnej (no poza kosztem wydruku kawalka tekturki) nie ma. W przeciwienstwie do sytuacji gdyby klub rozdawal karnety, tym ktorzy mieli zamiar je kupic...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
W tym przypadku "marnowanie karnetu" oznacza gest. Gest, który już był czyniony i nie przyniósł ŻADNYCH efektów. Już lepiej rozdać takie karnety ludziom, którzy być może przyjdą na spotkanie, a którzy mogą coś klubowi "dać". Mam tu na myśli potencjalnych sponsorów, osoby popularne, osoby które pomagały/pomogą np. przy pracy na torze. Nie lepiej byłoby zrobić jakiś konkurs w mediach i rozdać karnety jako nagrody? MM jest sponsorem, inne nasze regionalne dzienniki też nie są obojętne więc można próbować. Fakt jest bardzo mało czasu, ale to już wina tylko i wyłącznie klubu. Nie wiem jak ktokolwiek śmie jeszcze mówić o awansie, jeśli cała organizacja klubu opiera się na czynie społecznym. Wszystko jest przygotowywane na ostatnią chwilę i to tak "na odpierdziel".
POWODZENIA mimo wszystko.
POWODZENIA mimo wszystko.
- tezetomaniak
- Trener
w szkole chyba powinien byc przedmiot "wyciąganie wniosków"
zeby nie było ze z miejsca naskakuję: chcialbym poznac fakty dotyczące pracy jaką wykonał Wysocki albo pan superprezydent na rzecz speedwaya po ostatniej akcji...
zeby nie było ze z miejsca naskakuję: chcialbym poznac fakty dotyczące pracy jaką wykonał Wysocki albo pan superprezydent na rzecz speedwaya po ostatniej akcji...
Na Motor jakoś też nie chodzi a wręczają mu zaproszenie
Dlatego ze to nic nie kosztuje, ale maruderzy przeciez musza sobie pomarudzic bo inaczej dzien stracony 
Jak nic nie kosztuje? Cała ta akcja nic nie kosztuje? Sam karnet też. 20gr, ale za to zawsze można kupić jedną tabletkę witaminera, chłopakom w sezonie się pewnie przyda.
Bla bla bla....