Żużlowy happening pod lubelskim ratuszem

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Davv
Kadrowicz

Re: Żużlowy happening pod lubelskim ratuszem

#451 Postautor: Davv » 31 marca 2009, o 17:40

No właśnie bla bla bla. Cała ta akcja z karnetem to bla bla bla.

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#452 Postautor: Radzio » 31 marca 2009, o 17:42

a potem się dziwią, że w tym Lublinie nic nie ma, bo po co robić jak i tak się nie uda nic zrobić.:)

Einstein "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to robi."

Awatar użytkownika
Becia
Kontakt:

#453 Postautor: Becia » 31 marca 2009, o 17:47

i jest jeszcze taki co wkur... tych co chca cos robic :roll:

Davv
Kadrowicz

#454 Postautor: Davv » 31 marca 2009, o 17:48

Ale to nie chodzi o to czy robić czy nie. ROBIĆ pewnie, ale z tym prezydentem to porażka. Gość jest totalnie beznadziejnym, nadętym gburem. Z nim nie ma co dyskutować, ja tam wątpię czy w ogóle wyjdzie do was.

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#455 Postautor: Radzio » 31 marca 2009, o 17:50

nie musi wychodzić wystarczy,że w mediach wszystkich będzie o tym, że prezydent dostał karnet na sezon żużlowy od kibiców tak jak to było w tamtym roku.

Poszło info do prasy to i Wysocki przyszedł.

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#456 Postautor: dannie » 31 marca 2009, o 17:53

Ale nie rozumiesz zalozenia...

Nawet jak nie wyjdzie to co? My na tym starcimy czy on? Jak nie przyjdzie to my na tym stracimy? Czy on? Kibice zuzlowi patrza i zapamietuja...

Poza tym samo wyjscie do prezydenta to zawsze wieksze zainteresowanie otoczenia, mediow, osob postronnych etc. Wieksze zainteresowanie = wieksza szansa na dobra frewkencje w niedziele. I to juz niewazne czy z Panem Adamem czy bez niego.

Poza tym jak wczesniej pisal Koper, Prezydent Wysocki to rozsadny czlowiek. I nie jest istotne czy bedzie mogl przyjsc czy nie. Ale mysle, ze warto poruszyc temat.
Obrazek

go!
Trener

#457 Postautor: go! » 31 marca 2009, o 17:56

meesha pisze:Bla bla bla....

Mylisz sie meesha. Myslalem o tym i sie mylisz. Oczywiscie mozna karnety rodawac, przeciez i tak nie zapelnisz widowni. Ale....
nic to nie daje, a poza tym gdzie jest granica? Prezydent, zastepca, sekretarka, kierowca co donosi na forum i kto jeszcze?
Ja bym zapytal go wprost czy chce karnet i czy sie w jego rekach nie zmarnuje, po co wpychac mu na sile niechciane podarunki?

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#458 Postautor: Radzio » 31 marca 2009, o 18:00

go! pisze:
meesha pisze:Bla bla bla....

Mylisz sie meesha. Myslalem o tym i sie mylisz. Oczywiscie mozna karnety rozdawac, przeciez i tak nie zapelnisz widowni. Ale....
nic to nie daje, a poza tym gdzie jest granica? Prezydent, zastepca, sekretarka, kierowca co donosi na forum i kto jeszcze?
Ja bym zapytal go wprost czy chce karnet i czy sie w jego rekach nie zmarnuje, po co wpychac mu na sile niechciane podarunki?

ale tu chodzi o nagłośnienie, że jest żużel że zapraszamy go, może zmieni swoje podejście do tej sprawy
Ostatnio zmieniony 31 marca 2009, o 18:00 przez Radzio, łącznie zmieniany 1 raz.

moko

#459 Postautor: moko » 31 marca 2009, o 18:00

Radzio pisze:nie musi wychodzić wystarczy,że w mediach wszystkich będzie o tym, że prezydent dostał karnet na sezon żużlowy od kibiców tak jak to było w tamtym roku.

Poszło info do prasy to i Wysocki przyszedł.

Nie rozumiem do czego wystarczy. Chcesz kogoś na siłę zarazić miłością do żużla ? a może chcesz zmusić do przychodzenia na mecze? Nie każdy musi lubić to co Ty czy ja i nie każdy musi dawać na to kasę.

meesha
Trener
Kontakt:

#460 Postautor: meesha » 31 marca 2009, o 18:00

Becia pisze:i jest jeszcze taki co wkur... tych co chca cos robic :roll:

Ojacieee :shock: Becia przemowila :D To juz musi byc naprawde powazna sprawa 8)

Olo nie koloryzuj z tymi sekretarkami. Wiadomo, ze chodzi o Pierwszego Prezydenta i jego Zastepce d/s Sportu. I tak jak pisalem - klub straci jesli da karnet komus kto i tak by go kupil (np. mnie), bo nie dostalby 100 pln, ktore dostanie. Natomiast jak da 2 karnety ludziom, ktorzy i tak by ich nie kupili to straty nie ponosi. O to mi chodzilo i o nic wiecej. A "bla bla bla" odnosi sie do wiecznego malkontenctwa uprawianego na tym forum przez pewnego uzytkownika o nicku zaczynajacym sie na D. :P
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#461 Postautor: tezetomaniak » 31 marca 2009, o 18:02

z jednym mozna sie zgodzic. o meczu moga sie dowiedziec ludzie, ktorzy jeszcze o nim nie wiedzą. z drugiej strony, taki niedzielny kibic przyjdzie raz na Łodź, a potem zapomni gdzie był.

tyle bedzie zysków z akcji. zaznaczam - nie jestem przeciwny organizowaniu takich rzeczy. jestem przeciwny udawaniu ze nic sie nie dzieje.. dalismy karnet, nie skorzystał, dalismy nastepny - to samo.. ale co tam, jak co roku damy. tym sposobem - wy sie wysilacie, ratusz jak mial w dupie, tak ma.

zuzel w miescie upada, wstaje, upada, wstaje ;)
Ostatnio zmieniony 31 marca 2009, o 18:05 przez tezetomaniak, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#462 Postautor: Radzio » 31 marca 2009, o 18:04

moko pisze:
Nie rozumiem do czego wystarczy. Chcesz kogoś na siłę zarazić miłością do żużla ? a może chcesz zmusić do przychodzenia na mecze? Nie każdy musi lubić to co Ty czy ja i nie każdy musi dawać na to kasę.

wystarczy do tego, że w prasie będzie o żużlu i nikt nikogo na siłę nie zmusza dostaje zaproszenie i sam podejmuje decyzje czy przyjdzie czy nie, a jak by nie patrzeć Prezydent i jego zastępcy w Lublinie odgrywają dość istotną rolę.

Davv
Kadrowicz

#463 Postautor: Davv » 31 marca 2009, o 18:32

Ten sam efekt można bo osiągnąć poprzez popularniejszych ludzi. Palikot, Mucha, Cugowski, Ani Mru Mru, itp. Odpowiednio to nagłośnić i efekt murowany.

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#464 Postautor: dannie » 31 marca 2009, o 18:37

Davv pisze:Ten sam efekt można bo osiągnąć poprzez popularniejszych ludzi. Palikot, Mucha, Cugowski, Ani Mru Mru, itp. Odpowiednio to nagłośnić i efekt murowany.

A to już inna sprawa i absolutnie masz racje...
Obrazek

Davv
Kadrowicz

#465 Postautor: Davv » 31 marca 2009, o 18:41

Jaka inna sprawa? Wysiłek pewnej grupy osób idzie na marne. A nie lepiej było by spożytkować to w bardziej konkretny sposób. Kurcze jak by Palikota zaprosić na żużel i poprosić o jakiś wywiad to zawsze coś palnie, co podadzą w ogólnopolskich wiadomościach. Pani Mucha to samą swoją osobą ściąga media...

Awatar użytkownika
istred
Trener

#466 Postautor: istred » 31 marca 2009, o 19:04

Nosz kurna. Od czasu kiedy dodałem davva do ignorowanych uzytkownikow i jego posty mi sie nie wyswietlaja od razu sie lepiej czytalo forum.
Dzis wchodze i widze dwie strony "dyskusji" z tym kretynem. Po cholere w ogole z nim dyskutujecie? Gosc osmiesza sie na kazdym kroku, wiec po co schodzic do jego poziomu? Karmicie trolla. Zostawcie go w spokoju, moze jak zobaczy, ze nikogo nie obchodzi co pisze, to w koncu spelni jedna ze swoich wielu obietnic, ze nie bedzie wiecej pisal na tym forum?

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#467 Postautor: Manitou » 31 marca 2009, o 20:24

Davv pisze: Gość jest totalnie beznadziejnym, nadętym gburem. Z nim nie ma co dyskutować.
Wspaniala autoprezentacja :D

Istred, a ja innego dodalem do ignorowanych to mi go cytuja teraz i w raz jestem narazony na negatywne oddzialywanie jego aury :?

go!
Trener

#468 Postautor: go! » 31 marca 2009, o 20:46

istred pisze:Nosz kurna. Od czasu kiedy dodałem davva do ignorowanych uzytkownikow i jego posty mi sie nie wyswietlaja od razu sie lepiej czytalo forum.

To i mnie moze dodaj do ignorowanych, bo kiedy jak kiedy, ale w tym momencie mu przyznaje racje.
Po co sie komus narzucac jak on ma cie w dupie z Twoim (czyt. naszym zuzlem)
Happening naglosniajacy otwarcie sezonu - dobra rzecz, ale z tym prezydentem..? :shock:
Trzeba zachowac odrobine dumy i dobrego smaku..
Poza tym (meesha) ja sie doczytalem ze karnet ma dostac prezydent i zastepcy ale nie bylo napisane ilu...

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#469 Postautor: sadychor » 31 marca 2009, o 21:00

W tym miejscu mialem nawrzucac Davv'ovi, ale postanowilem nie marnowac klawiatury na trola.
PS go!, na litosc KGB, ogarnij sie :wink:
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

go!
Trener

#470 Postautor: go! » 31 marca 2009, o 22:28

sadychor pisze:W tym miejscu mialem nawrzucac Davv'ovi, ale postanowilem nie marnowac klawiatury na trola.
PS go!, na litosc KGB, ogarnij sie :wink:

Oj, pier(napisze pare gwiazdek bo tak wolno, chociaz i tak kazdy czyta to, co sie pod nimi kryje)***isz Marek.
Trola w zyciu chyba nie czytales :)

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#471 Postautor: Manitou » 31 marca 2009, o 22:29

Jakie forum taki troll 8) :lol:

harry
Trener

#472 Postautor: harry » 31 marca 2009, o 23:16

Davv pisze:Ten sam efekt można bo osiągnąć poprzez popularniejszych ludzi. Palikot, Mucha, Cugowski, Ani Mru Mru, itp. Odpowiednio to nagłośnić i efekt murowany.

Tym razem, niestety muszę się troche zgodzić z Davvem. Wszelkie akcje z prezydentem w tle, to nadmuchiwanie dziurawego balona, lub jak kto woli, po ostatnich wywiadach Palikota na ten temat, reanimowanie już politycznego trupa.
Faktycznie dużo lepiej spróbować dotrzeć do takich osób jak Ani Mru Mru, gdzie jeden Wójcik bardzo lubi żużel a drugi jest dobrym kumplem Bartoscha> Nie mówiąc już o Cugowskim,fanatyku żużla.
A Mucha??? No, no, no ciekawe, bardzo ciekawe...
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#473 Postautor: boxing » 31 marca 2009, o 23:37

Swego czasu chyba na meczach Zielonki TV miala zwyczaj przeprowadzania krotkich wywiadow ze "znanymi" obecnymi na meczu. Moze i u nas by to zaskoczylo - oprocz relacji z meczu krotka rozmowa z Wojcikami, Cugowskim czy - moze byc - Mucha :D Takie pokazanie, ze chodzenie na zuzel jest "trendy". Mowiac szczerze, bardziej mi sie podoba ten pomysl, niz - przy calym szacunku - kolejne wreczanie na sile zaproszenia czy karnetu Wasylowi, ktory juz wielokrotnie pokazywal, ile go zuzel obchodzi. Ile go obchodza kibice zuzla - tez juz wiemy.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#474 Postautor: dannie » 1 kwietnia 2009, o 07:58

Ale kto powiedzial, ze jak sie pojdzie do prezydenta to limit wizyt u "VIPow" jest wyczerpany? Przeciez nic nie stoi na przeszkodzie aby tak robic... Trzeba "zarazic" tym wladze klubu to moze podlapia. Tak jak moze podlapia to aby bez zadnych gwarancji, zupelnie w ciemno zapraszac na mecz np. wlascicieli jakis firm - potencjalnych sponosorow. Moze przyjdzie, moze nie. Moze mu sie spodoba, moze nie. Ale moze byc tak, ze zobaczy w meczach zuzlowych reklamowy potencjal i postanowi cos tam ze swojej strony dorzucic... kto wie. A koszt dla klubu praktycznie zerowy tak jak z prezydentem...

Do pomyslenia na przyszlosc.

P.S. pamietam jak za starych dobrych czasow TŻ-u ;) Wojciki pojawialy sie na stadionie incognito i wcale nie mialy ochoty siadac gdzies w "lozy" 8) - tylko wbijali sie w tlum :) Np. nasz byly senator juz raczej VIPowskie podejscie ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#475 Postautor: luCas » 1 kwietnia 2009, o 08:06

Moze i u nas by to zaskoczylo - oprocz relacji z meczu krotka rozmowa z Wojcikami, Cugowskim czy - moze byc - Mucha

Relacje z meczu na Tvp Lublin, kolejny klopot. Zazwyczaj program sportowy w Niedziele wyglada tak:(w kolejnosci) kopacze II liga, III liga, IV liga, A,B klasa, TKKf. Potem inne sporty, reczna, kosz, bierki, pilka wodna, a na koncu 20 sekund jednej migawki z meczu zuzlowego.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski