Żużlowy happening pod lubelskim ratuszem
Re: Żużlowy happening pod lubelskim ratuszem
A wywiad z jedną z osób wyżej wymienionych spowoduję, ze migawka z ta zsotanie presunięta wyżej w kolejce 
Wierzysz w to? Jakby zrobic wywiad z czlonkiem PSLu, no to moze poszloby na poczatku.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
luCas pisze:Wierzysz w to? Jakby zrobic wywiad z czlonkiem PSLu, no to moze poszloby na poczatku.
To Wojciki sie nie lapia? Przeciez jeden z drugim to "Rolnik, Rolnik! Rolnik, Rolnik! Rolnik sam w dolinieee!"
istred pisze:Nosz kurna. Od czasu kiedy dodałem davva do ignorowanych uzytkownikow i jego posty mi sie nie wyswietlaja od razu sie lepiej czytalo forum.
Dzis wchodze i widze dwie strony "dyskusji" z tym kretynem. Po cholere w ogole z nim dyskutujecie? Gosc osmiesza sie na kazdym kroku, wiec po co schodzic do jego poziomu? Karmicie trolla. Zostawcie go w spokoju, moze jak zobaczy, ze nikogo nie obchodzi co pisze, to w koncu spelni jedna ze swoich wielu obietnic, ze nie bedzie wiecej pisal na tym forum?
To po jakiego ch... sie wypowiadasz? Nie chcesz nie czytaj, nie dyskutuj. Dyskutować zresztą z tobą nie mam zamiaru. A kretynem możesz sobie w domu nazywać mamę, tatę, brata i kogo tam chcesz, ale nie mnie. A jak chcesz mi coś powiedzieć to spotkajmy się i wtedy porozmawiamy, zobaczymy czy wtedy będziesz tak odważny.
sadychor pisze:W tym miejscu mialem nawrzucac Davv'ovi, ale postanowilem nie marnowac klawiatury na trola.
PS go!, na litosc KGB, ogarnij sie
Kolejny internetowy bohater. Nawrzucać, powyzywać mogę bo jestem twardy. Napisz coś konstruktywnego, wnoszącego do tematu. Napisać jesteś kretynem czy innym trolem każdy potrafi. Trolu.
PS. Widzę, że moderatorzy i inne temu podobne osoby czuwają...
luCas pisze:Moze i u nas by to zaskoczylo - oprocz relacji z meczu krotka rozmowa z Wojcikami, Cugowskim czy - moze byc - Mucha
Relacje z meczu na Tvp Lublin, kolejny klopot. Zazwyczaj program sportowy w Niedziele wyglada tak:(w kolejnosci) kopacze II liga, III liga, IV liga, A,B klasa, TKKf. Potem inne sporty, reczna, kosz, bierki, pilka wodna, a na koncu 20 sekund jednej migawki z meczu zuzlowego.
Stereotyp. wystraczy to odniesc do ostatniego happeningu. Wiadomo, ze zawsze pilka bedzie na poczatku. Ale reszta to przesada.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Przypominam,
kto może jutro o 14:00 pod Ratuszem w barwach (o ile takowe posiada
) 
Niech Speedway Euforia Ogrania Lublin!
kto może jutro o 14:00 pod Ratuszem w barwach (o ile takowe posiada
Davv pisze:(...)Kolejny internetowy bohater. Nawrzucać, powyzywać mogę bo jestem twardy. Napisz coś konstruktywnego, wnoszącego do tematu. Napisać jesteś kretynem czy innym trolem każdy potrafi. Trolu.
PS. Widzę, że moderatorzy i inne temu podobne osoby czuwają...
Wlasnie, trolu, napisz cos konstruktywnego a nie zrzedzisz jak stara baba i siejesz defetyzm. Live tez pogadamy, masz gwarancje.
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
- tezetomaniak
- Trener
czuje jatamana: "powiedz mi to w twarz" 
Tak z ciekawosci, powiedziales mu cos kiedys w twarz? Koles nie kryl sie ze swoja facjata, mial ja nawet w avatarze, mozna bylo go latwo rozpoznac. Nikt z osob zaangazowanych w happening nie kryje sie po krzakach, mozna bylo przyjsc do TQ, pogadac, wyrazic swoje zdanie, wiadomo gdzie siadamy na stadionie, tez mozna przyjsc i wyrazic swoja opinie pt "jestescie chujowi itp". I popisac sie swoim niewirtualnym bohaterstwem. Ja bardzo chetnie poslucham wszelkich opinii, najchetniej od Davv'a. Nie omieszkam dodac cos od siebie.
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
dannie pisze:Davv pisze:Ten sam efekt można bo osiągnąć poprzez popularniejszych ludzi. Palikot, Mucha, Cugowski, Ani Mru Mru, itp. Odpowiednio to nagłośnić i efekt murowany.
A to już inna sprawa i absolutnie masz racje...
Temat spodobał się w klubie, dziś był wykonany przez wiceprezesa klubu telefon w celu zaproszenia na mecz do Ani Mru Mru, niestety przebywają na PACE w Krakowie. Ale bedzie inicjatywa podejmowana przy okazji kolejnych meczow. Teraz jest za mało czasu, a duzo spraw organizacyjnych sie piętrzy. Jak to kiedyś powiedział Jacek Sobczak z PO komentujac problemy ktore pietrzyły sie przy lotnisku w Świdniku, od czasu "wygnania" Ewy z raju wszystko co rodzi się na nowo, rodzi się w bólach. Kwestia zapraszania na mecze takich osob jak wyzej wymienione bedzie realizowana w przyszlosci, a przy najblizszej okazji na mecz (mecze) ponownie zostanie zaproszone Ani Mru Mru.
Co do happeningu, klub wyasygnował jeden karnet dla zwycięzcy quizu oraz 5 wejściówek, ktore zostaną rozlosowane wsrod osob które swoje kupony wrzucą do urny w czasie trwania happeningu. Ma być też motocykl, bedzie mozliwosc zrobienia sobie fotki z motocyklem.
Odnosnie plakatów ze wzgledu na dosc krotki czas jaki pozostal do meczu zostanie wydrykowanych 50 sztuk, projekt plakatu bedzie autorstwa KosyRKS. Jutro przed południem powinny być plakaty do odebrania, pytanie czy są chętne osoby dysponujące jutro czasem aby plakaty rozkleic?
Jest juz gotowy projekt billboardu, ktory bedzie reklamował mecze zuzlowe sezonu zasadniczego i przez caly sezon zasadniczy beda te billboardy wisiały.
Ja mam czas jutro zeby rozwiesic plakaty, tylko jest problem bo mam zajecia do 14 
- tezetomaniak
- Trener
ja bym z owenem porozwieszal, tylko ze przed poludniem to chyba nikt nie ma czasu 
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
owen1989 pisze:Ja mam czas jutro zeby rozwiesic plakaty, tylko jest problem bo mam zajecia do 14
To pozniej mozesz sie przydać na happeningu
Raczej nie
na trening bym poszedl jeszcze zobaczyc jak tam sobie radza 
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Kilka plakatow przyda sie na happeningu do reklamowania meczu, reszta jest to rozklejenia, jesli zrobicie to po 14 to tez ok, zawsze beda wisiec juz cale popoludnie jak ludzie beda wracac z pracy i zastanawiac sie co by tu zrobic w weekend, kino, basen, spacer po parku, a moze ZUZEL 
dannie pisze:Przypominam,
kto może jutro o 14:00 pod Ratuszem w barwach (o ile takowe posiada)
To w końcu o 14.00 czy 15.00 ???
Jak potrzebujecie jeszcze jakiejś pomocy przy happeningu to dajcie znać bo nie mam dziś zajęć i nudzi mi się w domu
hagon pisze:dannie pisze:Przypominam,
kto może jutro o 14:00 pod Ratuszem w barwach (o ile takowe posiada)
To w końcu o 14.00 czy 15.00 ???
hagon przyjdz o 14 żeby pomóc rozstawic wszystko....
Jacek Rempała:"Niezbyt ciepło przyjęli mnie kibice w Bydgoszczy, od jednego dostałem nawet morelem"
No wlasnie stad roznica w czasie - jak chcesz pomoc to przyjdz o 14, jak chcesz tylko popatrzec to o 15 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Dzięki za informację, przyjdę o 14...
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie niekoniecznie chlebem i solą
hagon pisze:Dzięki za informację, przyjdę o 14...
......piwem moze byc??
Jacek Rempała:"Niezbyt ciepło przyjęli mnie kibice w Bydgoszczy, od jednego dostałem nawet morelem"
Majo pisze:hagon pisze:Dzięki za informację, przyjdę o 14...
......piwem moze byc??![]()
![]()
![]()
![]()
I o to mi właśnie chodziło
Swietny pomysl z tym browarem niemal na schodach ratusza 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Plakaty juz sie drukują. Będą do odbioru w czasie happeningu.
Oficjalny plakat wygladaja tak:

Oficjalny plakat wygladaja tak:

Widzę Sipma na osłonie kierownicy Jacy umiejętnie zamalowana 

Koper pisze:Temat spodobał się w klubie
W ramach podziękowań chętnie przyjmę karnet, który ma być wręczony prezydentowi.
Jeśli chodzi o Ani Mru Mru to może udało by się, żeby np. prowadzili spikerkę w swój sposób - z jajem. Jeśli wykorzystać to i dobrze zareklamować mecz z Miszkolcem to można się spodziewać sporej publiki.
sadychor pisze: Live tez pogadamy, masz gwarancje.
Ciesze się z tego faktu...