Zawody amatorów
Re: Zawody amatorów
Mozna smialo odtrabic koniec amatorskiego zuzla w Lublinie (i chyba nie tylko). Tylko nie wiem czy nie powinno sie tego zrobic wczesniej. Nie tak to mialo chyba wszystko wygladac
Wstyd...
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Co ze szkolka?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- tezetomaniak
- Trener
to niech "prezes" spieprza, a reszta smiga sobie od czasu do czasu. Przeciez nie musza walczyc o te złote medale ;]
Ale tu nie chodzi o złote medale. Chodzi o zasady. Ktoś postanowił, ze będzie ratował lubelski żużel, chociażby poprzez istnienie w formie amatorskiej. Ale w sumie doszedł do wniosku, że od byle czego do mistrzostwa niewielka różnica.
Co było dalej, wiemy, złoty medal. I co dalej? Też wiemy. Ojciec sukcesu został pomówiony jako oszust i złodziej. Nic nie reagował tylko czekał. Bo tak jak ja wiedział, że szydło bardzo szybko wyjdzie z worka. Szczerze powiedziawszy wyszło trzy razy szybciej niż spodziewaliśmy się. Pieniacze podwinęli ogony pod siebie i spieprzyli. I dzięki Bogu. Może ekipa KMŻ-tu bedzie miała łatwiej się rozwinąć.
Co było dalej, wiemy, złoty medal. I co dalej? Też wiemy. Ojciec sukcesu został pomówiony jako oszust i złodziej. Nic nie reagował tylko czekał. Bo tak jak ja wiedział, że szydło bardzo szybko wyjdzie z worka. Szczerze powiedziawszy wyszło trzy razy szybciej niż spodziewaliśmy się. Pieniacze podwinęli ogony pod siebie i spieprzyli. I dzięki Bogu. Może ekipa KMŻ-tu bedzie miała łatwiej się rozwinąć.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
harry pisze:Pieniacze podwinęli ogony pod siebie i spieprzyli.
Jeszcze tylko ci, ktorzy tu im przyklaskiwali powinni sie przynajmniej uderzyc w piers. Ale o czym my tu mowimy? Teraz zapewne sie okaze ze takich tu niet i nigdy nie bylo.
Nie jestem pewien,ale chyba szkółka wczoraj trenowała, przynajmniej tyle mogę wywnioskować z tego, że przygotowywali motory sobie.
Naczelny obrońca Karola Barana.
Pieniadze chyba do Pily nie pojada? Jakas ta dotacje z miasta trzeba rozliczyc - jak przeznaczone na szkolke, to na maszyny dla szkolki, na paliwo do nich, olej, opony, na kewlary dla mlodych - a nie na tuning maszyny Sternika w barwach amatorow z Pily?
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Szczerze mowiac to po tym co czytalem na forum, ten artykul wyglada bardzo optymistycznie. I nie chodzi mi tyle o amatorow, co o szkolke ktora wydaje sie miec rece i nogi. Moze doczekamy sie nowych juniorow na poziomie.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
sa dzisjaj zawody?
jest jutro mecz amatorow?
Amatorzy włączają się do Nocy Kultury? 
Swoją drogą niezły piknik się szykuje, info nie ma chyba nigdzie oprócz powyższych notek na forum i krótkiego info na stronie Bydgoszczy. Nie ma sponsora strategicznego to nie ma kto się "lansować", w myśl wypowiedzi co niektórych.
Swoją drogą niezły piknik się szykuje, info nie ma chyba nigdzie oprócz powyższych notek na forum i krótkiego info na stronie Bydgoszczy. Nie ma sponsora strategicznego to nie ma kto się "lansować", w myśl wypowiedzi co niektórych.
Dziś także ścigają się motocrosowcy i chyba po raz pierwszy będzie to biletowana impreza!
Ciekawe jak odbije się to na frekwencj? Bo że odbije się u amatorów to pewne,ale jak poradzą sobie crosowcy przy tak dużej kampani reklamowej to będzie nawet ciekawe...
Ciekawe jak odbije się to na frekwencj? Bo że odbije się u amatorów to pewne,ale jak poradzą sobie crosowcy przy tak dużej kampani reklamowej to będzie nawet ciekawe...
Ile wstęp na amatorów kosztuje?
Zawody amatorów ..po amatorsku. Wchodziło się na - co łaska do puszki - i dostawało program.
Drużyny stawiły się wszystkie, więc '' pustych'' biegów nie było, chociaż po 9 biegu mnóstwo upadków, stąd wykluczenia.
Sędzia sprawnie prowadził zawody, szybko włączał 2 minuty. Kontrowersyjne sytuacje 2-3, ale z nich wybrnął. Tłumaczył rzeczowo i- chyba- przekonująco, bo według mnie naprawdę nie były jasne, proste, a go nie wygwizdali. Widzów ok. 80- 100 , bo wchodzili, wychodzili, a gdy spadł deszcz..wykruszyli.
Wyniki 21 p. Oldboys Bydgoszcz, 28 p. KŻ Lublin, 31 p. CKM Częstochowa, 38 p. Byki Leszno.
Spiker p. Stypuła nawijał, ale w normie, tyle , ile potrzeba, ja- grałem, ale jak, nie mnie oceniac.
Drużyny stawiły się wszystkie, więc '' pustych'' biegów nie było, chociaż po 9 biegu mnóstwo upadków, stąd wykluczenia.
Sędzia sprawnie prowadził zawody, szybko włączał 2 minuty. Kontrowersyjne sytuacje 2-3, ale z nich wybrnął. Tłumaczył rzeczowo i- chyba- przekonująco, bo według mnie naprawdę nie były jasne, proste, a go nie wygwizdali. Widzów ok. 80- 100 , bo wchodzili, wychodzili, a gdy spadł deszcz..wykruszyli.
Wyniki 21 p. Oldboys Bydgoszcz, 28 p. KŻ Lublin, 31 p. CKM Częstochowa, 38 p. Byki Leszno.
Spiker p. Stypuła nawijał, ale w normie, tyle , ile potrzeba, ja- grałem, ale jak, nie mnie oceniac.
DJPEPE muzyczka spoczko
klimacik fajny zawody ciekawe szkoda ze bylo malo ludzi 
DJPEPE pisze:Wchodziło się na - co łaska do puszki - i dostawało program..
a mi kazał 5 zł zapłacić
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
DJPEPE pisze:(...) ja- grałem, ale jak, nie mnie oceniac.
pepe rob swoje! mi najbardziej sie podobalo: "znowu w zyciu mi nie wyszlo" po tasmie brzozowskiego:)
carpe diem!
Jest jakas strona z wynikami ligi amatorskiej? Kiedys byla stronka Zdzichtexu ale chyba juz jej nie ma?