Manitou pisze:Fajnie ze to zrozumiales, szkoda ze musi Ci to tlumaczyc prawie o polowe mlodszy czlowiek na forum publicznym...
Co zrozumiałem to zrozumiałem,ale ciebie nie rozumiem.
Manitou pisze:Fajnie ze to zrozumiales, szkoda ze musi Ci to tlumaczyc prawie o polowe mlodszy czlowiek na forum publicznym...
harry pisze:to może jakaś nowa strategia marketingowa.
harry pisze:Jeżeli będzie prowadzona rozsądna polityka finansowa to bez problemu wypłacalność powinna być co najmniej do końca sezonu. Trochę martwi brak wielu starych reklam na murawie ale to może jakaś nowa strategia marketingowa.
Regdal pisze:Gawrzyk pisze:jacek, wez daj na luz.
sa teraz inne priorytety i po co zaogniac atmosfere.
Słusznie,masz rację.
Regdal pisze:harry pisze: Trochę martwi brak wielu starych reklam na murawie ale to może jakaś nowa strategia marketingowa.
No właśnie,tez to zauważyłem,może Ty harry wiesz,dlaczego w tym sezonie nie widać na stadionie reklamy Kangur ?
tomas120 pisze:nie rozumiem czemu taka gwiazda jak dawid stachyra sie o nic nie upomina czyzby mial placone ?? ta taki Tomek Piszcz Sebastian Truminski upominaja sie o kase ktora im sie nalezy za prace !! czy hary umie to wytlumaczyc
Regdal pisze: Przecież od przybytku główka nie boli.Po za tym im się posiada więcej w kasie,tym z wyższej półki zawodnikami można rozmawiać w kwestii ewentualnego zatrudnienia.
Dla potencjalnych sponsorów, którzy są gotowi zasilić klub kwotą nie mniejszą niż 1000 zł przygotowaliśmy różne formy reklamy takie jak:
[...]
* banery reklamowe umieszczone na płycie boiska, przy linii środkowej lub na bandzie
Manitou pisze:Dla potencjalnych sponsorów, którzy są gotowi zasilić klub kwotą nie mniejszą niż 1000 zł przygotowaliśmy różne formy reklamy takie jak:
* banery reklamowe umieszczone na płycie boiska, przy linii środkowej lub na bandzie
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]