Do adminów

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Aganesu

Re: Do adminów

#501 Postautor: Aganesu » 25 maja 2009, o 08:27

Bozena pisze:Aganesu : popraw tego "ortografa" w ostatnim poscie, bo jakoś mnie w oczy razi :?

Domyślam, się o co chodzi. Zawsze mam z tym problem:P Wybacz, problemy techniczne

A uważam jeszcze że dział "uwagi do forum" powinien być ukryty dla niezalogowanych.
\m/

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#502 Postautor: Apocalips » 25 maja 2009, o 12:20

Dziewczyno... zawsze gdzie sie pojawiasz robisz takie rewolucje ? :)
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
czaszka
Junior

#503 Postautor: czaszka » 25 maja 2009, o 13:01

A jA bYm cHcIaL wIeCej eMotIkoNeK, suPCio By bYlO. I KoLORystyKe TrZeBa pRzeNieSc z TeJ stroNy:

http://www.sweetbrokacik.pl/

:wink:

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#504 Postautor: bkapusta » 25 maja 2009, o 13:05

sadychor
gdzies mi znikl Twoj post o "menelach pod sklepem" - niby rozumiem Twoje watpliwosci, z drugiej zas mozesz spojrzec na to tak: skoro cos od X lat dziala swietnie [a swiadczy o tym liczba stalych, bardzo przywiazanych do forum, userow i jego - bylo nie bylo - interesujacy i niepowtarzalny mikroklimat :)] to dlaczego nie temperowac zapedow mlodych rewolucjonistow, ktorzy w trzy dni zglaszaja tyle "racjonalizacji" ile wszyscy pozostali userzy przez piec lat?

ja nie mam nic przeciwko nowym userom - jestem jak najbardziej za - pod jednym warunkiem, ze swojej egzystencji na forum nie zaczynaja od postulowania rewolucyjnych zmian tego co sie tu zwyczajowo przez lata utarlo... jak ktos wpada na forum i zaczyna od napisania 25 postow, ktore dotycza wylacznie zmian organizacyjnych to uwazam, ze komus takiemu nalezy dac "klapsa" i odstawic na karnego jezyka :)

fajnie, ze przychodza nowi, ale niech sie troche otrzaskaja zanim zaczna zmieniac swiat :) :) :)
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
Aganesu

#505 Postautor: Aganesu » 25 maja 2009, o 13:17

czaszka pisze:A jA bYm cHcIaL wIeCej eMotIkoNeK, suPCio By bYlO. I KoLORystyKe TrZeBa pRzeNieSc z TeJ stroNy:

Możesz jeszcze raz, bo ja np nie rozumiem :D
Apocalips pisze:Dziewczyno... zawsze gdzie sie pojawiasz robisz takie rewolucje ? :)
Post pod postem jest charakterystyczny dla tzw nabijaczy postów, ja-osoba która nie na jednym forum pisała-jestem na takie coś uczulona. Poza tym nie widzę sensu pisania z koniecznosci (!) posta pod postem bo nie robi róznicy czy jest to napisane w II postach.. Ale dobra. A z ukrytym tematem: przeciez każdy kto się tu zarejestrował zanim czyta cokolwiek to się loguje(jak się nie zaloguje to nie widzi ponaranczowych kropek[meesha:*]). Co kogo obchodzą sprawy techniczne etc forum na którym nie jest zarejestrowany?
\m/

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#506 Postautor: bkapusta » 25 maja 2009, o 13:35

Aganesu pisze:
czaszka pisze:A jA bYm cHcIaL wIeCej eMotIkoNeK, suPCio By bYlO. I KoLORystyKe TrZeBa pRzeNieSc z TeJ stroNy:

Możesz jeszcze raz, bo ja np nie rozumiem :D
Apocalips pisze:Dziewczyno... zawsze gdzie sie pojawiasz robisz takie rewolucje ? :)
Post pod postem jest charakterystyczny dla tzw nabijaczy postów, ja-osoba która nie na jednym forum pisała-jestem na takie coś uczulona.

Nie no wobec powagi argumentu podejrzewam, ze reszta forum powinna skapitulowac.

A pomyslalas kobieto, ze zasadniczo tez mamy jakies swoje poglady i przyzwyczajenia? Nie jest to forum dla szalonych nastolatkow gdzie nabijanie postow urasta do rangi konkurencji olimpijskiej. Wszyscy tu piszemy bo to lubimy, bo nas to bawi i interesuje. Zapewne wiekszosc forumowiczow nawet nie wpadla na tak szalone pomysly jak "nabijanie postow" bo nie zdarza sie nam myslec w takich kategoriach... Jak ktos ma cos do napisania to po porostu to pisze - co za znaczenie dla merytorycznej dyskusji badz zwyczajowej wymiany czulych zlosliwosci ma czy jest to jeden czy dwa posty?

Mowiac "jezykiem polityki": takie uwagi to temat zastepczy :)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Speedway Fan
Senior

#507 Postautor: Speedway Fan » 25 maja 2009, o 13:46

Jeden kiedys zarejestrowal sie i juz chcial wyglad forum zmieniac. Teraz kolejna osoba i cos zmieniac chce.
Ciekawe co nastepna nowa osoba wymysli :shock:
Forum dziala juz sporo czasu i jakos innym nic nie przeszkadza.
Jedynie co bym zmienil to to logo phpbb na jakies z zuzlem zwiazane.

Awatar użytkownika
Aganesu

#508 Postautor: Aganesu » 25 maja 2009, o 14:24

bkapusta pisze:kobieto
Tak sobie mozesz mówić do mamy jak ci nie chce herbaty na śniadanie zrobić,a nie do mnie.
bkapusta pisze:Nie no wobec powagi argumentu podejrzewam, ze reszta forum powinna skapitulowac.
A pomyslalas kobieto, ze zasadniczo tez mamy jakies swoje poglady i przyzwyczajenia?[...] Jak ktos ma cos do napisania to po porostu to pisze - )

A no właśnie? Myśleniem logicznym tu się nie popisałeś. Nie bedę cie uświadamiała o co mi chodziło, bo zapewne zaraz znów zaczniesz cholera wie po co naskakiwać, poza tym mi się nie chce, a myślenie naprawdę nie boli. Każdy ma swoje poglądy, ja również je mam. Ale dla niektórych tutaj zapewne nie mogę ich mieć bo jestem ledwie ponad tydzień na forum. Przyzwyczajenia? No właśnie-moje przyzwyczajenie np, jest takie, ze ludzie spoza danego forum nie czytają o sprawach technicznych i rzeczach dotyczących bezpośrednio samego forum, bo do niego nie należą.
Nie rozumiem dlaczego większość tutaj piszących odbiera moje posty jako "ma tak być bo ja tak chcę!". Sugeruję pewne zmiany. Administratorzy wezmą pod uwagę albo nie. A wy robicie bezsensowną zadymę.
Speedway Fan pisze:Jeden kiedys zarejestrowal sie i juz chcial wyglad forum zmieniac. Teraz kolejna osoba i cos zmieniac chce.
Ja sugeruję po prostu. A że wy odbieracie to jak jakieś kaprysy czy coś to nie moja wina:D

Panowie specjaliści od kulturalnej dyskusji i możliwości wypowiedzenia swojego zdania.
\m/

meesha
Trener
Kontakt:

#509 Postautor: meesha » 25 maja 2009, o 14:29

Aganesu pisze:Panowie

Tak to sobie możesz mówić do taty :wink:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#510 Postautor: bkapusta » 25 maja 2009, o 14:33

Aganesu pisze:Tak sobie mozesz mówić do mamy jak ci nie chce herbaty na śniadanie zrobić,a nie do mnie.

Mowic/pisac to ja moge sobie co chce, jak chce i komu chce. Twoim prawem jest nie sluchac lub nie czytac. Ale nie Tobie decydowac co ja bede mowil/pisal :)

Aganesu pisze:Nie rozumiem dlaczego większość tutaj piszących odbiera moje posty jako "ma tak być bo ja tak chcę!".

Byl kiedys taki tekst [cytat moze nie doslowny co do tresci, ale doslowny co do sensu]:
- Jesli jedna osoba mowi ci, ze jestes koniem - mozesz to zignorowac
- Jesli druga osoba mowi ci, ze jestes koniem - przemysl to
- Jesli trzecia osoba mowi ci, ze jestes koniem - kup sobie siodlo

Skoro raz, drugi, trzeci, pietnasty ktos zwraca ci uwage i wszystkie te "uwagi" maja podobna tresc - to moze warto sie jednak przemyslec swoje zachowanie, a nie jeszcze glosniej tupac nozka. Bo tupaniem to wiele nie zdzialasz.

Skoro [prawie] wszyscy odbieraja tutaj Twoje posty podobnie to moze jednak zanim napiszesz kolejnego posta zastanow sie nad tym co chcesz napisac.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
Aganesu

#512 Postautor: Aganesu » 25 maja 2009, o 14:44

Mowic/pisac to ja moge sobie co chce, jak chce i komu chce.

Pod warunkiem, ze nikogo tym nie urazisz.
\m/

Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#513 Postautor: Speedway » 25 maja 2009, o 14:48

Masz już 34 posty \o/
Obrazek

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#514 Postautor: bkapusta » 25 maja 2009, o 14:52

Aganesu pisze:
Mowic/pisac to ja moge sobie co chce, jak chce i komu chce.

Pod warunkiem, ze nikogo tym nie urazisz.

To nie sa kryteria, ktore sa w tej dyskusji istotne. :)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#515 Postautor: sadychor » 25 maja 2009, o 15:46

bkapusta
Sam sobie uzurpujesz pewne prawa, wiec zauwaz, ze ktos moze tez cos chciec. Nowy uzytkownik napisal postualty, ktore starym, dobrym zwyczajem zostaly przemilczane przez osoby wladne do zrobienia czegokolwiek. Sedno sprawy polega na reakcji/erekcji pieniaczy. Tylko nawet to trzeba robic z klasa a nie ublizac dla samego ublizania.Skoczyliscie na kogos, kto nawet potrafi napisac cos po polsku, z normalna skladnia. I nie pieprzcie towarzysze, ze nikt nigdy nie nabijal postow (bo sam to robilem :twisted: ). To nie wojsko czy puszka, gdzie trzeba sie wkupic. Moze potrzebujecie wlaczenia opcji grup/klanow, zeby wszyscy sie was bali :?: Bedzie jak na podworku.
http://www.sweetbrokacik.pl/

Gruby postulat chlopie :? Normalnie wszyscy jestesmy debesciaki.
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#516 Postautor: bkapusta » 25 maja 2009, o 16:03

sadychor pisze:Moze potrzebujecie wlaczenia opcji grup/klanow, zeby wszyscy sie was bali :?: Bedzie jak na podworku.

Aye. To by bylo to ;-) Normalnie "newbie-lover" sie z Ciebie robi - a ja dalej uwazam, ze nie jest tak zle. Co chwila do dyskusji zuzlowych "podpina" sie ktos nowy i nikt go nie ustawia "frontem do socjalizmu". Niektorzy nawet wykazuja cenne i nietypowe inicjatywy [jak "user" Kibice]. Po porostu tu kolezanka miala "wejscie smoka" bo niezbyt szczesliwie zadebiutowala propozycjami zmian organizacyjnych, ktore raz, ze nie sa bezdyskusyjnie celne, dwa zirytowaly starych, konserwatywnych prykow, jakimi wiekszosc z nas jest :)

Tak to jest jak sie wlazi do piaskownicy i probuje przestawiac innym zabawki to mozna dostac piaskiem po oczach czy lopatka po lapach. Nikt z nas nie robi przeciez z tego forum kolka dyskusyjnego na jakims humanistycznym wydziale szacownego uniwersytetu - to forum kibicowskie i oczywiste jest, ze wszyscy maja tu swoje wyskoki "zlosliwosci" i "dziecinady". Ja tam nawet lubie ten internetowo-zuzlowy folklor, ktory tu uprawiamy i powaznie sandychor [:)] nie widze w tym nic zlego. :) :) :) Jakos nie zauwazylem zeby byl z tym kiedykolwiek wiekszy problem :)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#517 Postautor: sadychor » 25 maja 2009, o 16:50

bkapusta pisze:(...)Normalnie "newbie-lover" sie z Ciebie robi(...)

Zatesknilo mi sie za swieza krwia, nic tylko te same geby... Poza tym nie oszukujmy sie, plci pieknej to tutaj jak na lekarstwo, powoli robi nam sie zdziczala politechnika bez wydzialu marketingu a to juz wyglada niezdrowo. Nie to zeby traktowac kobiety protekcjonalnie, ale troche taktu trzeba miec.
bkapusta pisze:"podpina" sie ktos nowy i nikt go nie ustawia "frontem do socjalizmu".

Trelemorele :twisted:
bkapusta pisze:Niektorzy nawet wykazuja cenne i nietypowe inicjatywy [jak "user" Kibice].

bkapusta pisze:wszyscy maja tu swoje wyskoki "zlosliwosci" i "dziecinady".

Ale mozna nad tym zapanowac, tak jak zrobilem to ja w przypadku wspomnianego usera :P
bkapusta pisze:Po porostu tu kolezanka miala "wejscie smoka" bo niezbyt szczesliwie zadebiutowala propozycjami zmian organizacyjnych, ktore raz, ze nie sa bezdyskusyjnie celne, dwa zirytowaly starych, konserwatywnych prykow, jakimi wiekszosc z nas jest :) Tak to jest jak sie wlazi do piaskownicy i probuje przestawiac innym zabawki to mozna dostac piaskiem po oczach czy lopatka po lapach.

Tylko meesha przedstawil rzeczowe argumenty, reszta machala lopatkami i cholera wie czym jeszcze.
bkapusta pisze:Nikt z nas nie robi przeciez z tego forum kolka dyskusyjnego na jakims humanistycznym wydziale szacownego uniwersytetu - to forum kibicowskie(...)

Fakt, odkad mikas poszedl w dyby.... :wink: ( a kibice z nas ze ho ho, jeden to przeglada jakies rozowe fora :? :wink: )
bkapusta pisze:Ja tam nawet lubie ten internetowo-zuzlowy folklor, ktory tu uprawiamy i powaznie sandychor [:)] nie widze w tym nic zlego. :) :) :) Jakos nie zauwazylem zeby byl z tym kiedykolwiek wiekszy problem :)

Poniewaz stworzylem swojego najobszerniejszego posta od niepamietnych czasow zacytowalem ostatni fragment posta asalaty tylko po to, zeby zajmowal jeszcze wiecej miejsca.

PS Ryz przez to przypalilem :?
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#518 Postautor: bkapusta » 25 maja 2009, o 17:34

sadychor widzisz i na podstawie naszych szczeniackich szowinistycznych wybrykow odbylismy ta pasjonujaca dyskusje... az popadlem w nastroj wyjatkowo filozoficzny i pozstanowilem, ze w tym tygodniu na zajeciach nie bede dokuczal studentom [zwlaszcza studentkom] :)

Moze faktycznie jestem jakis anty i tlamsze nowe talenty :)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#519 Postautor: Cz@rek » 25 maja 2009, o 19:08

Dajcie spokój chłopaki,widać że dziewczyna ma swój charakter! :) Ja tam lubie takie 8)

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#520 Postautor: kilar » 26 maja 2009, o 00:09

Ale afera koperkowa sie nakrecila 8)

meesha
Trener
Kontakt:

#521 Postautor: meesha » 26 maja 2009, o 00:16

Hmmm, nie przypominam sobie, zeby Koper ostatnio jakas afere nakrecil :wink:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#522 Postautor: bkapusta » 26 maja 2009, o 09:00

Dobra dobra juz my wiemy jakie srodowiska za tym stoja :)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

meesha
Trener
Kontakt:

#523 Postautor: meesha » 28 maja 2009, o 13:36

Prosba do Gawrzyka lub Shacka w imieniu DJ Pepe - ma on problem z zalogowaniem i od tygodnia nie ma odpowiedzi na wyslane prosby o pomoc na maila. Panowie zajrzyjcie do mailowej skrzynki adminowej i pomozcie :)

DJPEPE
Junior

#524 Postautor: DJPEPE » 29 maja 2009, o 21:04

meesha pisze:Prosba do Gawrzyka lub Shacka w imieniu DJ Pepe - ma on problem z zalogowaniem i od tygodnia nie ma odpowiedzi na wyslane prosby o pomoc na maila. Panowie zajrzyjcie do mailowej skrzynki adminowej i pomozcie :)

Korzystajac z uprzejmosci obecnego posiadacza mojego starego kompa, prosze o przypomnienie hasla , bo nie moge pisac z nowego noteboka.
Moje e-maile piotr.kursa@plusnet.pl lub pepe@djsmod.pl
Dzieki

Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#525 Postautor: Speedway » 12 czerwca 2009, o 12:32

Użytkownik o nicku Flint prosi adminów o pomoc w odzyskaniu swego hasła. Opcja przypomnienia hasła nie działa, gdyż mail z hasłem nie dochodzi na wskazany adres.
Obrazek