bkapusta pisze:janek pisze:Kolego nikt ci nie napisał że mają kółka śmigać po torze na motocyklach!!! więc czytaj spokojniem ze zrozumieniem.
Wiadomo że kliku Naszych zawodników nie ma formy, to powinni przynajmniej kilka kółek biegu na na torze zrobić, czy na siłowni ćwiczyć czy śmigać na crossie itp

, a tu cisza , nikt nic nie napisze, czy jest jaki kolwiek ich trening,
a form treningu jest sporo,prawda??? ale po co im bynajmniej trening sprawnościowy, prawda?
Idac Twoim tokiem myslenia powinienes powaznie apelowac zeby nasi zawodnicy zaczeli jesc i pic bo umra przed meczem z wyczerpania.
Jak rozumiem kazdy z naszych zawodnikow ma swoje zycie i swoj rozum. Nie mamy ich rozkladu dnia tutaj podanego do wiadomosci ale zakladam, ze czasami sobie cos pobiegaja, pojda na silke itp. Nigdy tu nikt takich rzeczy nie oglaszal na forum. Podobnie jak nikt nie oglaszal, ze zawodnik X wypil butelke wody czy zjadl schabowszczaka.
Ponownie - nie uwazasz, ze troche dramatyzujesz?
Może ja dramatyzuję, ale ty przekolorowujesz
Ale np. Michaluk , Baran mieli mieć zrobione nowe silniki -- cisza, nawet nie wiadomo kiedy i gdzie je wypróbują przed Opolem.
Miał być trening punktowany , nic o nim nie słychać. w Opolu był Turniej, są treningi
Nic nie słychać o wzmocnieniach, Opole wiadomo było już kilka dni temu że podpisało z Urlichem, a wcześniej z ruskimi.
U nas cisza.
Prezes i Dyrektor KMŻ oczekują wygranej w Opolu, poczekamy, zobaczymy, ale wg mnie z takim podejściem Nasi będą rozjechani jak motór kurę.
Ciekawe czy Hall (jeśli wystąpi w meczu) będzie jechać na swoim sprzęcie czy znów na przypadkowym (30 maja ma mecz z Rye House)?
A jeśli pojedzie Kirył to wiadomo że potrzebne jest mu obycie z motocyklem, trenowanie startół na nim, a reszcie przynajmniej trening siłowy czy ogólnorozowjowy.
P.S.
Wszystko zależy jaki KMŻ ma cel w tym sezonie, może to ja tylko i sponsor tytularny uroiłem sobie że jedziemy po awans?
Jeżeli jedziemy żeby tylko jechać to jest spoko, żeby awansować robi się tu dużo za mało