31.05.2009, Opole-Lublin
- tezetomaniak
- Trener
Re: 31.05.2009, Opole-Lublin
Hall bedzie jechal na tym sprzecie co z Miszkolcem ? 
tezetomaniak pisze:Hall bedzie jechal na tym sprzecie co z Miszkolcem ?
nie przypominaj mi o tym prosze... zreszta nie stac nas na tak drogie ramy:)
carpe diem!
Nie, na swoim. Przecież już Bartosz pisał, że jest gdzieś w Niemczech. Howe zresztą też.
Ty Bartosz jeszcze nie na GP?
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
harry pisze:Nie, na swoim. Przecież już Bartosz pisał, że jest gdzieś w Niemczech. Howe zresztą też.
na gp w tifosi. ale gram na zywo bwin dlatego przy kompie:)
carpe diem!
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Sytuacja pomiędzy kibicami Lublina i Opola coraz bardziej napięta
Oto co wyczytałem na ich forum:
No śmieszny...
Oto co wyczytałem na ich forum:
Panowie nie odpowiadajcie na te zaczepki. Szkoda pisania na tych "gnojów". My za rok będziemy mieli żużel, oni niekoniecznie

Panowie nie odpowiadajcie na te zaczepki. Szkoda pisania na tych "gnojów". My za rok będziemy mieli żużel, oni niekoniecznie
No widać że prenumerują "Dobry humor"
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Dajcie spokoj, po co taka napinka. Co to za roznica czy bedzie ich 2000 czy 4500. Wazne zeby nas bylo jak najwiecej i zeby meczyk sie odbyl.
A to niestety prawda. To my mielismy rok przerwy w ostatnim czasie, a Opole, mimo ze ciagle w II lidze to systematycznie startuje w rozgrywkach ligowych przynajmniej od kilkunastu lat.
My za rok będziemy mieli żużel, oni niekoniecznie
A to niestety prawda. To my mielismy rok przerwy w ostatnim czasie, a Opole, mimo ze ciagle w II lidze to systematycznie startuje w rozgrywkach ligowych przynajmniej od kilkunastu lat.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
harry napisal:
Szkoda, ze nie przeszkadza, bo to wcale dobrze nie swiadczy o autorze tekstu, ktory wysmiewa czyjs stadion [moze nie doslownie, ale taki przeciez byl podtekst].Trafiac w czule miejsca powinienes wladze miasta, klubu, a nie kibicow, ktorzy tyle moga co i my kibice lubelscy.Tak zachowuja sie dzieci, ktore maja prawo nie wiedziec, ze nie zawsze ma sie to co sie chce.Kogos kto nosi zdarte buty tez mozna celnie trafic w czule miejsce, robisz to? Latwiej byloby mi zrozumiec Twoje rozumowanie, gdybys byl kibicem-mlokosem w Toruniu, Rybniku czy Czestochowie, a nie doroslym facetem ze stadionu takiego jak nasz...
Czy wiesz jak wygladaja chocby sanitariaty na naszym stadionie ?
Dziwic sie, ze ktos cienko przedzie bedzie mozna jak u nas bedzie juz wszystko wyremontowane, teraz jeszcze deczko za wczesnie.Troszke pokory proponuje, bo z takich zaczepek rodza sie wszelkie animozje, a potem wojny miedzy kibicami.
A że jestem cytowany? W niczym mi to nie przeszkadza, widocznie dobrze ich trafiam w czułe miejsca
Szkoda, ze nie przeszkadza, bo to wcale dobrze nie swiadczy o autorze tekstu, ktory wysmiewa czyjs stadion [moze nie doslownie, ale taki przeciez byl podtekst].Trafiac w czule miejsca powinienes wladze miasta, klubu, a nie kibicow, ktorzy tyle moga co i my kibice lubelscy.Tak zachowuja sie dzieci, ktore maja prawo nie wiedziec, ze nie zawsze ma sie to co sie chce.Kogos kto nosi zdarte buty tez mozna celnie trafic w czule miejsce, robisz to? Latwiej byloby mi zrozumiec Twoje rozumowanie, gdybys byl kibicem-mlokosem w Toruniu, Rybniku czy Czestochowie, a nie doroslym facetem ze stadionu takiego jak nasz...
Czy wiesz jak wygladaja chocby sanitariaty na naszym stadionie ?
Dziwic sie, ze ktos cienko przedzie bedzie mozna jak u nas bedzie juz wszystko wyremontowane, teraz jeszcze deczko za wczesnie.Troszke pokory proponuje, bo z takich zaczepek rodza sie wszelkie animozje, a potem wojny miedzy kibicami.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
harry pisze:Perez pisze:harry pisze:Wiem, że to napisałeś z przymrużeniem oka ale niektórzy nie zrozumieją tego. to gdzie zmieścisz jeszcze 9tys ludzi???
Na Betonie ? Tam jest jeszcze full miejsca...
Ostrzegałem, ze niektórzy nie zrozumieją.
Tak ,na betonie zmieści się 2500 ludzi.
Jakos za czasow Motoru miesciło sie 10tys. ludzi spokojnie a stadion od tamtego momentu nie wiele sie zmienił.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
tak czy iomna czej wiesniaki wsie smieja z naszej wioskli jakis paradolks
A mozna po polsku 
A swoja droga zajebista taktyka napinac sie na forum, cisnac z Opolanami zza kompa...Bo pojechac to juz nie laska
A swoja droga zajebista taktyka napinac sie na forum, cisnac z Opolanami zza kompa...Bo pojechac to juz nie laska
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
To nie do Ciebie było 
ja sie moe napinam ale pisze to co mysle i tez jade tylko tak jak do rawicza autem wiec nie woem do kogo to ? po polsku sory po gp jestem.
a co do mojego wczesniejszego posta to chodzilo mi o to ze czy opole czy lublin to taka sama wies wiec jak to na wiejskich disco napinka musi byc
a co do mojego wczesniejszego posta to chodzilo mi o to ze czy opole czy lublin to taka sama wies wiec jak to na wiejskich disco napinka musi byc
Prowokacja majaca na celu zachecenie do wyjazdu, byl emot na koncu 
InDorka pisze:harry napisal:A że jestem cytowany? W niczym mi to nie przeszkadza, widocznie dobrze ich trafiam w czułe miejsca
Szkoda, ze nie przeszkadza, bo to wcale dobrze nie swiadczy o autorze tekstu, ktory wysmiewa czyjs stadion [moze nie doslownie, ale taki przeciez byl podtekst]
Znowu się kłania nieumiejętność czytania ze zrozumieniem.
Zacytuj, w którym miejscu wyśmiewam się ze stadionu albo gdzie ten podtekst?
Wkurza mnie tylko bezsensowne zawyżanie liczby widzów i to tyczy nie tylko Opola ale też wiele innych miast i z tym walczę a nie ze stadionem.
Jeżeli chodzi o stadion to jestem wręcz pewien, że za dwa-trzy lata będą mieli stadion, którego będziemy zazdrościć. My jeszcze długo nie będziemy nieli nawet nowego planu...
Pod tym względem to jesteśmy Polska B a nawet C.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
- tezetomaniak
- Trener
Nie wiem jak wczesniej, ale teraz nie pada i nie widac zeby bylo mokro. Pochmurno, ale sucho.
Chyba pozamiatane.
harry pisze:Znowu się kłania nieumiejętność czytania ze zrozumieniem.
Zacytuj, w którym miejscu wyśmiewam się ze stadionu albo gdzie ten podtekst?
Ja wiem, ze wiele mozna mi zarzucic, ale naprawde zanim zabiore glos staram sie zrozumiec co przeczytalam i dlaczego sie odzywam.
Wkleilam zdanie, w ktorym jest ten czupurno-bunczuczny ton.Nie upieram sie, ze to bylo celowe, ale niestety tak wyszlo.
A ze ktos sobie zawyza...dopoki za ilosc widzow nie ma bonusow - niech sobie pisza, ze bylo 15 tys przy pojemnosci 4,5 tys.Toz to ich problem i im bylo koszmarnie ciasno
Troche mi to przypomina walke z "nabijaniem postow" jesli ilosc ma takie znaczenie, mnie to nie przeszkadza.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
a czy nasz wschodni kamiakze pojedzie dzisiaj ?
Oby jechal. Maszyne ma, wiec jest szansa, ze nawet jak sie nie zabierze ze startu, to bedzie mykal Opolan na trasie. Tym bardziej, ze o betonie nie ma mowy dzisiaj.
z tego co widze na kamerach to w opolu piękne słoneczko ;d
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
u nas tez sloneczko jezdza dzis amatorzy?
Słoneczko, wiaterek... jeszcze tor trzeba będzie zraszać podczas zawodów 
Trzeba jasno powiedzieć - jest duża szansa na zwycięztwo w Opolu.
Trzeba jasno powiedzieć - jest duża szansa na zwycięztwo w Opolu.