Żużlowe różności
- tezetomaniak
- Trener
Re: Różności
jesli ten zolty to dla was model "kibica", bo uzywacie tutaj ciagle tego slowa, to szczerze gratuluje.
zreszta to juz wszystko bylo w temacie "inne dyscypliny"
zreszta to juz wszystko bylo w temacie "inne dyscypliny"
owen1989 pisze:Sam sie dziennikarz prosil ;] szkoda, ze go nie potraktowal jakims prawym sierpowym hah widzi, ze nie chce z nim rozmawiac to biegnie i katuje ucho...
No no bez kitu sluszny wpierdol sie nalezal dziennikarzowi. Powinien trzy razy po ryju i 4 razy z buta dostac, pozdro ziomek joł joł.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
to joł joł to aluzja do kultury hip hopowej?
jesli tak, to nie wiem co ma to wspolnego z dresiarnia i banda Motor.
jesli tak, to nie wiem co ma to wspolnego z dresiarnia i banda Motor.
pozdrowilem ziomka i tyle joł
Richie Faulkner:
Ma swoj honor, nie daje sie obrazic i swoich kolegow. Tania prowokacje zakonczyl ich bronia tylko bardziej skutecznie 
RadeKas pisze:pozdrowilem ziomka i tyle joł
lepiej odwiedz lekarza ;]
Nie jestem pewien, czy ja to powinienem zrobic, czy banda lysych ktorzy zatrzymuja pociag zeby dostac po buzi albo leca do ludzi z piesciami i kilku ich fanow ktorzy twierdza ze to normalne, tudziez zaluja ze dziennikarz nie dostal w morde.
Richie Faulkner:
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Moze ktos wywalic te posty ostatnie w kosmos ktore nie maja nic wspolnego z działem Lubelski żużel ??
Moze byc ciezko, bo admin zapoczatkowal ta dyskusje
.
Richie Faulkner:
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Admin zapoczątkował admin może zakonczyć...najlepiej przez wywalenie tych postów, to jest moje zdanie a decyzja wiadomo, należy do admina/adminów.
RadeKas pisze:Nie jestem pewien, czy ja to powinienem zrobic, czy banda lysych ktorzy zatrzymuja pociag zeby dostac po buzi albo leca do ludzi z piesciami i kilku ich fanow ktorzy twierdza ze to normalne, tudziez zaluja ze dziennikarz nie dostal w morde.
Amen
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
Zobaczcie na tabele 1 ligi, Ostrow na dnie
Pewnie i tak to sie szybko zmieni, ale to nie zmienia faktu, ze z Zabikiem, Nermarkiem, Gomolskim i Harisem w skladzie, klepac ostatnie miejsce jest dosc zaskakujace 
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
kilar pisze:Zobaczcie na tabele 1 ligi, Ostrow na dniePewnie i tak to sie szybko zmieni, ale to nie zmienia faktu, ze z Zabikiem, Nermarkiem, Gomolskim i Harisem w skladzie, klepac ostatnie miejsce jest dosc zaskakujace
Rzeczywiście dziwna to sytuacja...Nie przepuszczałbym, że tak to się potoczy...Fakt też, że w najbliższym czasie napewno ostatnią lokatę opuszczą to jednak z takim składem powinni być w górnej części tabeli...
Pomijam już fakt, że przed sezonem targnąłem się w typerze stawiając na zwycięzce I ligi właśnie drużynę z Ostrowa

Bez urazy, ale chyba wziales jakies mocne dropsy, jak stawiales na cokolwiek innego poza Tarnowem.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
boxing pisze:Bez urazy, ale chyba wziales jakies mocne dropsy, jak stawiales na cokolwiek innego poza Tarnowem.
Grałem taktycznie

Zmiana trenera tez nie pomogła.
A tam, Jasio calkiem fajnie taktyczne rozegral, a nie mogl przewidziec, ze Zabik sie obsra na ostatniej prostej:/
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Re: R�c�
I to wlasnie wg Coopera bylo takie fajne taktycznie

Mogl zawsze dac Gomolskiego zamiast Miskowiaka:P
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
luCas pisze:
Poznajecie?
Sądząc po wzroście, Jaguś