Oprawa i doping na meczach

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
istred
Trener

Re: Oprawa i doping na meczach

#676 Postautor: istred » 12 czerwca 2009, o 00:20

Od początku do końca? Pomyśl , ile trwa przerwa między biegami ?
powstaje dylemat - grać , zanim Stypuła coś powie , czy nie grać?
a potem , jak omówi bieg , poda punktacje, czas, ...i wyjadą zawodnicy - grać, czy , nie grać, oto jest pytanie !
Lepsza cisza, czy plumkanie ?
Oczywiście, że nie grać. W tym czasie ciszy nie ma, warczą motory zawodników przygotowujących się do startu, to jest muzyka dla kibica żużla. ;)
Grać w czasie dłużyzn - jak jest równanie toru, jak jest jakaś dłuższa przerwa. A raczej nie "grać", tylko puszczać muzykę.

DJPEPE
Junior

#677 Postautor: DJPEPE » 12 czerwca 2009, o 00:22

papi pisze:skonczcie dziecinade. Z jednej strony - mamy czlowieka, ktory lubi, stara sie i chce urozmaicac przerwy miedzy biegami, ale z drugiej strony - PEPE wiecej luzu, bo chyba ponosza Cie emocje i zaczynasz wojne z kazdym po kolei. Ja rozumiem, ze sie denerujesz bo chce dobrze, a zbierajac opinie wszystkich po kolei okaze sie, ze zadna piosenka dzis puszczona nie byla dobra, ale rob swoje i nie zwracaj uwagi, bo mysle ze jednak wiekszosc kibicow ma o Twojej pracy pozytywne zdanie

Dzięki, ale trzeba więcej MOCNYCH argumentów , żeby mnie zdenerwować. POZA tym gram 20 lat i wolę , żeby marudzili niż siedzieli cicho, bo wtedy to ...trumna.
Mało tego , moja muzyka[ rockowa ] odbija się echem w Polsce , bo kto przyjezie do Lublina lub jestem na wyjeżdzie, i zobaczy moją koszulkę DJ PEPE .... to gadamy o ..muzyce .
Zresztą w Krośnie ma być TSA, którego zagrałem dziś 4 utwory!

Awatar użytkownika
login

#678 Postautor: login » 12 czerwca 2009, o 00:26

Formalności odnośnie muzyki nie są dopięte WCALE, a to, że jest muzyka, to tylko dzięki uprzejmości pewnych ludzi z ZAiKSu (którym dziękuję za wyrozumiałość i cierpliwość, która... w każdej chwili może się skończyć!), jak i firmie DJ's MOD! 21 kolejne zawody i może przecież nie być koziołka matołka (jedyny motyw muzyczny, który dzieciaczki poznały i się cieszyły z muzyki!), hymny, dzwonki itd.. Chciałbym zobaczyć co wtedy zrobią "miernoty z żylety" - opinia osoby, która była ze mną pierwszy raz na żużlu, a nie raz była na meczu piłki!

DJPEPE
Junior

#679 Postautor: DJPEPE » 12 czerwca 2009, o 00:31

Dziękuję za komentarze. Powtarzam ..za muzykę nie musicie się wstydzić, ale za zachowanie niektórych kibiców na ..pewno.
Z podniesioną głową wejdę na sektor kibiców krośnieńskich, chociażby za ..TSA '' Marsz Wilków ''
A kibole- kibice Motoru lubią The Gits, podejrzewam, że niektórzy wybaczą mi troszeczkę gwizdów przed MOTOR, MOTOR, MOTOR

A teraz mam prośbę, napiszcie co myślicie o DOPINGU na MECZU , bo oprawa [ muzyczna już skomentowana ], wszak tytuł brzmi '' oprawa i DOPING na meczu. Prawda?

DJPEPE
Junior

#680 Postautor: DJPEPE » 12 czerwca 2009, o 01:11

istred pisze:
Od początku do końca? Pomyśl , ile trwa przerwa między biegami ?
powstaje dylemat - grać , zanim Stypuła coś powie , czy nie grać?
a potem , jak omówi bieg , poda punktacje, czas, ...i wyjadą zawodnicy - grać, czy , nie grać, oto jest pytanie !
Lepsza cisza, czy plumkanie ?
Oczywiście, że nie grać. W tym czasie ciszy nie ma, warczą motory zawodników przygotowujących się do startu, to jest muzyka dla kibica żużla. ;)
Grać w czasie dłużyzn - jak jest równanie toru, jak jest jakaś dłuższa przerwa. A raczej nie "grać", tylko puszczać muzykę.

Ostatnia uwaga- odpowiedż.Gdy była ''dłużyzna'', kibice poprosili o '' ciszę'', bo chcieli pośpiewac.
Istred, ty naprawdę popatrz, jak wygląda oprawa muzyczna na innych stadionach!
A teraz propozycja dla ciebie nie do odrzucenia! ZAPRASZAM cię na następne zawody do kabiny dj-a i sprawozdawy.Czekam godzinę przed zawodami. Poprowadzimy RAZEM , będzie SUPER! Przyjdziesz?

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#681 Postautor: kilar » 12 czerwca 2009, o 02:23

Po co ta cala gadka ? I tak sie wszystkim nie dogodzi. Jednemu bedzie muzyka za cicho, drugi nie lubi kozioloka matolka, trzeci chce Bajm, a czwarty Feel. Na zuzel sie idzie wyscigi ogladac, a jak kogos drazni muzyka, to niech sobie odpali ze swojego koma jakas mp3 w czasie przerwy i bedzie gitarra.

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#682 Postautor: Manitou » 12 czerwca 2009, o 09:29

Moim zdaniem muzyka wczoraj jak najbardziej dawala rade. Po pierwsze nie bylo tak glosno jak na poprzednich meczach i jak sobie ta muzyczka leciala to mozna bylo swobodnie rozmawiac. I o to chodzi - muzyka na takich imprezach ma byc milym dodatkiem, a nie przeszkadzac:) Zdania co do koziolka widze podzielone, ja jednak stane po stronie Speedwaya - podobalo mi sie to. Takie z jajem bylo:)
"Show must go on" rzeczywiscie troche kontrowersyjne w zaistnialej sytuacji, ale nie dramatyzowalbym. Pepe podjal ryzyko, a jak wyszlo to kazdy sobie sam ocenil.
Teraz doping - w mojej ocenie przez caly mecz jakos to nie rowno szlo. Byly dobre momenty, ale czasami jedni zaczynali cos spiewac, kilka metrow obok inni juz konczyli:) Wniosek jest jeden - beben MUSI byc na dole, a osoba go posiadajaca powinna prowadzic doping zeby nie bylo takiej partyzantki jak wczoraj.

Ge(L)o
Trener

#683 Postautor: Ge(L)o » 12 czerwca 2009, o 10:35

Niech spiker i niektorzy kibice przestana nazywac trybune od Bystrzycy 'zyleta' bo to drazniace, a nawet niesmaczne.
Zyleta jest tylko jedna !

Awatar użytkownika
KosaRKS
Zawodowiec

#684 Postautor: KosaRKS » 12 czerwca 2009, o 10:54

Żylety to już chyba nie ma nawet jednej :)
Naczelny obrońca Karola Barana.

Ge(L)o
Trener

#685 Postautor: Ge(L)o » 12 czerwca 2009, o 10:56

I tu sie mylisz Panie RKS :D

Awatar użytkownika
KosaRKS
Zawodowiec

#686 Postautor: KosaRKS » 12 czerwca 2009, o 11:02

Dobra, nie będę się kłócił ;) Myślałem, że po meczu ze Śląskiem Żyleta, jako taka, nie istnieje :)
Naczelny obrońca Karola Barana.

DJPEPE
Junior

#687 Postautor: DJPEPE » 12 czerwca 2009, o 15:42

InDorka pisze:Podziekowania za Koziolka Matolka z glosnika -- bardzo mi to kląskanie pasuje na naszym stadionie
i za pomyslowe wplecenie fragmentu Budki "Sen o dolinie" - "...znowu w zyciu mi nie wyszlo..." przy drugiej tasmie Mateusza Kowalczyka.Dodalo mu to sportowej zlosci i wzial sie do roboty...:)

Pragnę jeszcze przypomnieć, że uszły waszej uwadze
- Europe- The final...
-Survivol -Eye of the..
- TSA- Marsz wilków, Maratończyk, Ona to lubi, Dla przyjaciół, Hymn rock'n'roll
-Dario G. - Carnaval de Paris
- odliczanie [ start rakiety ]
- Queen- We will rock ... [ wygrany bieg ]
- K. Mitffoch - Jezu jak się cieszę [wygrany bieg ]
- T.Love - Chłopaki nie płaczą [ przegrany bieg ]
- A. Jantar - Nic nie może... [ przegrany bieg ]
- Queen - We are champions [ wygrane zawody ]
- Blenders - Ciągnik [ równanie toru ] + dla żartu Korba - Biały rower+ Defekt Muzgó - Lato z browarem
- Fatum - Mania szybkości , by wprowadzić nastrój + IRA - Mój dom

Od godz.16.30 emitowane były utwory : Lady Pank, Aya RL, Azyl P., Maanam , Perfect, IRA, TSA , Budka Suflera, Defekt Muzgó, Bank ,AC/DC, Kiss, Judas Priest, Metallica, Iron Maiden , Van Halen , Def Leppard , Green Day , The Offspring, Metro Station.
I co - no comment ?
Zaproszenie dla niezadowolonych , jak najbardziej aktualne.
Ostatnio zmieniony 12 czerwca 2009, o 15:57 przez DJPEPE, łącznie zmieniany 2 razy.

baranek
Junior

#688 Postautor: baranek » 12 czerwca 2009, o 15:48

no i chyba jeszcze "lato z browarem"(defekt muzgo) :lol:

Czarek
Trener

#689 Postautor: Czarek » 12 czerwca 2009, o 15:50

Ge(L)o pisze:Niech spiker i niektorzy kibice przestana nazywac trybune od Bystrzycy 'zyleta' bo to drazniace, a nawet niesmaczne.
Zyleta jest tylko jedna !

Niestety osioł poza tym, że głupi to jest jeszcze strasznie uparty. Nie wytłumaczysz takiemu niczego. :(
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.